2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Evet o arkadasimizda yazmiyo bende merak ediyorum aysegulse bizi takip ediyor zaten :)))semnf senide merak ediyoruz

Evet o arkadasimizda yazmiyo bende merak ediyorum aysegulse bizi takip ediyor zaten :)))semnf senide merak ediyoruz
evet ''aysegülse''yi en kısa sürede yanımız da tekrar göreceğiz inşallah inşallah tüm arkadaşları hiç kimse umudunu kesmesin ..inanıyorum uğraşan çabalayan isteyen herkese mevlam sağlıkla verecek inşallah..

inşallah tatlım kontrolden sonra hemen yazın merakta bırakmayın sen il dışına kontrole gidecektin sağlıkla gidip gelin inşallahh..
tamam canım hemen yazarım. yok artık il dışına gitmiyorum canım. Bulunduğum ildeki doktoruma gitmeye başladım. Benim aşılamamı o yapmıştı. İyi bir doktor. onla devam edicem doğumada o girecek. Farklı bir ilde zor olacaktı. doğumu farklı doktor yapsın isemedim. Ama ilaçları kullandığım sürece tüp bebek doktoru ile iletişim halindeyiz. İlaçlar kesilince onuda tamamen keseceğiz.

mustela ve sebamedi met eden kullanan arkadaşlar oldu.

iyi canım sevindim senin adına o zaman ayrın sağlıklı güzel haberlerini bekleyeceğiz inşallahh..:)

Yarin guzel haberlerle gelin kizlar insallah sizi merak ediyor olacagiz benim bu kemik agrim cok canimi sıkıyor neden oluyor anlamiyorum yol yuruyunce biraz ayakta durunca agri oluyor vajinamda insallah gecer yakin zamanda ikiz oldugu icin olabilirmi acaba

olabilir tatlım endişelenme hepimiz de var ben de fazla ayakta durdum mu yada biraz yürüsem oluyor dikkatet çok yorulmamaya ayakta fazla kalmamaya dikkatet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…