inşallah tatlım kontrolden sonra hemen yazın merakta bırakmayın sen il dışına kontrole gidecektin sağlıkla gidip gelin inşallahh..yarın saat 14:00 da benim kontrolum var. aynı hisleri hissediyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Evet o arkadasimizda yazmiyo bende merak ediyorum aysegulse bizi takip ediyor zaten :)))semnf senide merak ediyoruzaynen aycacığım o kadar çok arkadaşla konuştuk ki isim ahtırlamadıklarımız kusura bakmasın aklıma gelen ''gülce27''''gurbet kuşu ''vardı''arzum44''vardı yani hepimiz duamız tekti ayçacığım buarada''mysweetbayb'' arkadaşın da nekadardır mesajı yok sağlığı yerindedir inşallahh onu dakaçgündür merak ediyorum??tatlım umarım sağlığın yerindedir buradan seni de merak ediyoruz..:))
aynen tatlım ya ben de herdefasın da şunu sorucam bunu sorucam minnak unutturuyor..:))Sağol cnm inşallah.Dr un yanına girince aklimdaki deli soruları unutuyom:)ama unutmazsam sorarım canım
İnşallah cnm sağ salim atlatırız biz de Allahin izniyleSagol canim aminn hepimize nasip etsin rabbim.bende gtmeden once oyleydim gece nefes alamadim skntidan yuregime fil oturmustu sanki:)))allahimin izniyle cok guzel haberlerle geleceksin ins canim benim
evet ''aysegülse''yi en kısa sürede yanımız da tekrar göreceğiz inşallah inşallah tüm arkadaşları hiç kimse umudunu kesmesin ..inanıyorum uğraşan çabalayan isteyen herkese mevlam sağlıkla verecek inşallah..Evet o arkadasimizda yazmiyo bende merak ediyorum aysegulse bizi takip ediyor zaten :)))semnf senide merak ediyoruz
Amin inşallah canım.çok stresli yayarın saat 14:00 da benim kontrolum var. aynı hisleri hissediyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
tamam canım hemen yazarım. yok artık il dışına gitmiyorum canım. Bulunduğum ildeki doktoruma gitmeye başladım. Benim aşılamamı o yapmıştı. İyi bir doktor. onla devam edicem doğumada o girecek. Farklı bir ilde zor olacaktı. doğumu farklı doktor yapsın isemedim. Ama ilaçları kullandığım sürece tüp bebek doktoru ile iletişim halindeyiz. İlaçlar kesilince onuda tamamen keseceğiz.inşallah tatlım kontrolden sonra hemen yazın merakta bırakmayın sen il dışına kontrole gidecektin sağlıkla gidip gelin inşallahh..
benim birde daha bebeğin kendisini ve kalp atışını yeni göreceğim onun tedirginliği varAmin inşallah canım.çok stresli yaAllah yardımcımız olsun
mustela ve sebamedi met eden kullanan arkadaşlar oldu.evet ''aysegülse''yi en kısa sürede yanımız da tekrar göreceğiz inşallah inşallah tüm arkadaşları hiç kimse umudunu kesmesin ..inanıyorum uğraşan çabalayan isteyen herkese mevlam sağlıkla verecek inşallah..
iyi canım sevindim senin adına o zaman ayrın sağlıklı güzel haberlerini bekleyeceğiz inşallahh..:)tamam canım hemen yazarım. yok artık il dışına gitmiyorum canım. Bulunduğum ildeki doktoruma gitmeye başladım. Benim aşılamamı o yapmıştı. İyi bir doktor. onla devam edicem doğumada o girecek. Farklı bir ilde zor olacaktı. doğumu farklı doktor yapsın isemedim. Ama ilaçları kullandığım sürece tüp bebek doktoru ile iletişim halindeyiz. İlaçlar kesilince onuda tamamen keseceğiz.
kıyamam sen yarın çok heyecanlı olursun bu ilk duyma ya mucizeni sağlıkla yaşa cnm..:)benim birde daha bebeğin kendisini ve kalp atışını yeni göreceğim onun tedirginliği var
evet mustelayı çok bahsettiler..seba met pek işe yaramamış nette okuduğum..mustela ve sebamedi met eden kullanan arkadaşlar oldu.
inşallah canım.kıyamam sen yarın çok heyecanlı olursun bu ilk duyma ya mucizeni sağlıkla yaşa cnm..:)
Güzel haberlerle gelelim cnm inş.benim birde daha bebeğin kendisini ve kalp atışını yeni göreceğim onun tedirginliği var
aminnnnnn canımmm inşallahhhhKızlar net.im çok yavaş çoğu msji okuyamiyom bazen
Güzel haberlerle gelelim cnm inş.
sen de canım sağlıkla iyi geceler tatlı rüyalar...Allaha emanet olun.iyi geceler
olabilir tatlım endişelenme hepimiz de var ben de fazla ayakta durdum mu yada biraz yürüsem oluyor dikkatet çok yorulmamaya ayakta fazla kalmamaya dikkatet..Yarin guzel haberlerle gelin kizlar insallah sizi merak ediyor olacagizbenim bu kemik agrim cok canimi sıkıyor neden oluyor anlamiyorum yol yuruyunce biraz ayakta durunca agri oluyor vajinamda insallah gecer yakin zamanda ikiz oldugu icin olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?