2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar transferimin 2. Gunu bugun hafif atesim var gibi baktim 37.5 filan cikti ustumu cikardm ferahlamaya calisiyorum sikintili bi durum mu bu

güzel arkadaşlarım ben de daha fazla dayanamyacağım gözlerim gidiyor kenidize dikkat edin sağlıkla yarın görüşünce kadar Allaha emanet olun iyi geceler tatlı rüyalar tüm arkadaşlar love you...

Kizlar transferimin 2. Gunu bugun hafif atesim var gibi baktim 37.5 filan cikti ustumu cikardm ferahlamaya calisiyorum sikintili bi durum mu bu
yooo normal tatlım stres yapma bizde de olmuştu soğukta montu çıkarmıştım bir süre sonrada üşüyeceksin güzel belirtiler... stres yapma ..:))dualrımız seninle...:)

y

ok yok korkmasın rahimde ani batmalar olacak daha adet olacak gibi ağrılar sen sakin ol stressiz olman çok önemli pozitif ol ..:))mutlu ol ..
Insallah canim benim kasiklrimda hisler vardi bgun bde bana 10. Gun test dediler bakalm haftaya persembe stressizim dusunmuyorum zten bu baslktan baska baslik okuyunca strese girdigimi farkettim sadece burasi o uuzden

Öncellikle çok üzüldüm senin hamilelik haberini alınca çok sevindim seni hiç tanımadığım halde bir yakınım gibi çok sevinmştim çünki 13 yılın ardından gelen haberdi senle özelden de azıcık yazışmıştık Allah gönlüne göre versin .Bana söylemiş olduğun şey burda da yazayım da herkes bilsin nazarın değdi dedin bana benim nazarımın değdini nerden biliyorsun ben burdan hep yazılarımdan maşallah dediğimi okumuyorsun galiba sana burdan nazar değdircek ne demişim çok merak ediyorum o kadar kırdın kı beni acına vermek istiyorum başka türlü anlayamıyorum çünki .bir bahane buluyorsun ben mi aklına geldim hiç tanımadığım bir kadının dediklerine bak ben seni Allaha havale ediyorum Allah kuru iftiralardan korusun sen burda yazarsan ben olmıyacağım seninle aynı platformda olmıycağım çünki senin için fesat tekrardan geçmiş olsun diliyorum Allahım tez zamanda sana Annelik nasip etsin

Asıl ben olmicam burda sen rahat ol.allah kimsenin kucağını boş birakmasin.keşke ilk başlarda da böyle olsaydın..zaten belli başlı insanların konuşulduğu bir topik oldu burası.asıl ben sizi allaha havale ediyorum. Yanlış tahmin etmisim burayı.üzgünüm

Ben sana gerçekten de diyorum ki Allahım tez zamanda sNa sağlıklı hayırlı evlat versin

İlk başlarda derken ne yapmışım ben ya ne söyler misin neee sana ne dedim lütfen söyle ne dedim söylesene

Biz sana ne yaptık

Sen üzülme benim için siz ke
Allah razı olsun canimmmmm.allahım sağlıcakla evlatlarına kavustursun seni canım benim

Biz sana ne yaptık
Bilmiyorum ne yaptık ne söyledik yada söyledim bilmiyorum onun hamilelik haberini alınca o kadar sevindim ki vallahi de billahi hiç tanımıuorum ama neler yaşadığını o kadar tahmin edebiliyorum ki ama gel görki beni yalnış anladı sanırsam yani böyle inanmak istiyorum

aysosman sana bişey demiyorum üzülmiyorumda söylediğim herşeyi iyi dilekleri geri alıyorum oki benle muhatap olma git işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…