2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bak tatlim acina uzuldum ve cok uzuldum ama haddini asarsan burda papaz oluruz cipsoni nin nazari neden degecek sana guzel dileklerde bulundugu icinmi arkadasim demekki cipsoni o yuzden nazarim degmesin die girmiyorum dedi,bak herkez skntida allah sanada bidaha nasip etsin ve kucagina almayi nasip etsin biz herkeze cevap verip konusuyoruz birilerini tutmuyoruz yani.allaha havele ediyorum derken nasilmis bu topik madem begenmiyodunda neden giriyodun.senin gibi kiricimi olalim.allah yolunu acik etsin

Herkese hayırlı geceler Biri hariç Allaha emanet olun bu kişi olduğu sürece ben olmıyacağım her zaman dua edelim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın görüyorsunuz başıma ne geldi tövbe tövbe bu vatandaş olduğu sürece ben yokum umarım

Sakin olsaniza bi allah askina ya bende delirdim burda.ben anlamiyorum ya neden bole oluyo nereye gidiyon sen

Sakin olsaniza bi allah askina ya bende delirdim burda.ben anlamiyorum ya neden bole oluyo nereye gidiyon sen
Ayca bakar mısın ne diyor ya gerçekten ne söyledim naptım bilmiyorum kız bütün hasas şeylerini benden çıkarıyor sanırsam ne dedim naptım bilmiyorum burda ona ben en çok sevinenlerdenim ama gelgörki söylediklerine bak eminim beddua da ediyordur ki etsin Allahım herşeyi görüyor duyuyor üzgünüm yani hem de çok

Canim arkadasim benim o sdece sana demiyor.herkeze diyor fesat olduk belli basli insanlarin konustugu topik olduk allahada havale etti herkezi sana demiyo direk yani biz fesatsak nazarimiz degiyosa ole dusunen her kim varsa girmicek ozaman bu topige haksizmiyim benimde sinirim bozuldu inanki

Ne diyim bilmiyorum ki anlamıyorum anlamadım gitti hatta samsuna geldim ama çok gezemedim falan demiştim beni seni gezdiririm falan demişti ne oldu anlamadım ne dedim hangi lafımdan öyle düşündü bilmiyorum israrla soruyorum yazmıyor hayır bana özel den dedi senin nazarın değdi nediiyim bırdan oraya nazarım değiyor dikkat edin yada ben hiç burda olmıyayım çok geriliyorum

Burda milleti kirarak bisey elde edilmez destegini gordugun insanlara laf sokarak zan altinda birakarak da gidilmez ayip yani.bizi bizden baska kimse cok iyi anlayamaz uzuldum gercekten

Sacmalama neden birbirimize nazarimiz degsin biz burda yoldasiz.INSANIN FIKRI NEYSE ZIKRIDE ODUR.bunu unutma sakin ol

Arkadaşlar ben yazışmak istediğim kişilerle iletişimi başka türlü yapacağım Allaha emanet olun gerçekten istemiyorum sizlerde bebekleriniz durumunu paylaşmayın hoşcakalın

Canım bana da bu gun gelen kadın doğum doktoru söyledi. Bize kayıtlı bir rapor işi varmış. İyi de bir doktor.Şeker yüklemeniz yanlış yapıldığını tokluk yemekten 2 saat sonra yapilmaliymis.bende şaşırdım çünkü gebeyken bana da aç yapıldı. 35 kilo aldım. Çok sukur bir sıkıntım olmadı ama olabilirdi. Şimdi doğum öncesinden de 8 kilo zayif im. O kadar kilo şeker altyapısı vardır dedi.epey konuştuk. Bide açlık insülin ve tokluk insülin baktirdin dedi.bence araştırın.sizde bi kaç doktora sorun.bir hastası varmış. Endokrin doktoruna düzenli gidiyormuş. Doktorun bi kaç yanlışın bulunca endokrin doktoru kadın doğum doktorunu değiştir demis.kadın da değiştirmiş. 34 hf 2800 gr ki hf göre kilo fazla çocuk dogurmusum. Çocukta hem Hipoglisemi hem sarılık gelişmiş. Yoğun bakıma yatırımı bebek.yani bende bilmiyordum doktor anlayınca şaşırdım. Sizde bi kaç doktora danışın bence.inşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan sağlık ve sihatle yavrularınızı alırsınız kucaginiza..

Arkadaslar ben de sizin gibi tup bebekle evlat sahibi oldum ve cok korkuyordum bir şey olur da kaybederim diye.adımlarımı bile küçük küçük ve yavaş atıyorum. Bir gün çalışma arkadaşım bana neden kendine zehir ediyorsun en güzel günlerini hiç görmedin mi karadenizde kadinlar sırtında kufe çay toplamaya giderler.Allah eğer ömür verdiyse sen ne yaparsan yap o can dünyaya gelip riziklanacak yok eğer Rabbim nasip etmeyecekse ne yaparsak yapalım olmayacak.Allah kimseyi böyle sinamasin.Dünya da ki en zor sınavlardan biri bizim yaşadığımız. Annelik bizim için o küçük melegin varlığını duyduğumuz anda başlıyor. Rabbim kayıp yaşayan tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.acı anında bazen istemeden yanlış şeyler söylenebilir. Acısı çok ağır arkadaşın.Her karanlığın arkasında bir aydınlık vardır. İnşallah bu yola giren herkese evlat sevgisini tattırsın yüce Yaradan. Yer Gök dua üstüne kurulu.Allahtan dilerim acılar dinsin yerini sevinçler alsın...

Arkadaslar ben de sizin gibi tup bebekle evlat sahibi oldum ve cok korkuyordum bir şey olur da kaybederim diye.adımlarımı bile küçük küçük ve yavaş atıyorum. Bir gün çalışma arkadaşım bana neden kendine zehir ediyorsun en güzel günlerini hiç görmedin mi karadenizde kadinlar sırtında kufe çay toplamaya giderler.Allah eğer ömür verdiyse sen ne yaparsan yap o can dünyaya gelip riziklanacak yok eğer Rabbim nasip etmeyecekse ne yaparsak yapalım olmayacak.Allah kimseyi böyle sinamasin.Dünya da ki en zor sınavlardan biri bizim yaşadığımız. Annelik bizim için o küçük melegin varlığını duyduğumuz anda başlıyor. Rabbim kayıp yaşayan tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.acı anında bazen istemeden yanlış şeyler söylenebilir. Acısı çok ağır arkadaşın.Her karanlığın arkasında bir aydınlık vardır. İnşallah bu yola giren herkese evlat sevgisini tattırsın yüce Yaradan. Yer Gök dua üstüne kurulu.Allahtan dilerim acılar dinsin yerini sevinçler alsın...

selam kizlar nasilsiniz ben adet olmayi bekliyorum 2 adet sonra tedaviye başliycam :)) burda yazilanlari okudum ayseosman arkdaşim bende düşük yaptim ama burdaki arkadaşlari suclamadim neden onlari sucluyayim hepimizin sorunlari problemleri ayni sonucta onlarda seneler yillar sonra evlatlarina kovuşacaklar seni düşüncek veya beni düşünmlerine gerek yok zaten onlarda diken üstündede burda ben hic sanmiyorum öyle nazar degdi falan diye söyleme burdaki insanlar zaten zarzor evlat sahibi oluyor ben buraya girip kimsenin piskoljsini bozmam kimse kimsenin bebegıne nazar degdirmez yüce rabbim ol derse olur bunu bil seviyorum kizlar sizi bana dua edin

Hoşgeldin canim hadi bakalim yolun açık olsun hayirli haberlerin olsun
Bende üzüldüm burda olanlara , anlamadimda gerçekten...
uzuntuler gerginlikler diken üstünde olma hallerimizin etkisi herhalde bilmiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

boşver tatlim takmayin bunlari arkdaş acisini yaşayamadi sanirim bosverin hic konusmayin bile bu konulari konusmak bile bebeginizi etkiler seviyorum sizi dua edin benim icin ben sizin icin ediyorum göruşmek dilekleriyle

aynen öyle... hamile kalınca allah veriyor da olumsuzluk olunca nazar mı? canım sana gelince, eminim bu sefer de olacak çünkü sen zaten kendi kendine de gebe kalabiliyordun. dış gebelik yüzünden tüp bebek yapman gerekiırdu doğru hatırlıorm di mi? o yüzden iki buçuk ay sonra alcaz yine mutlu haberini şüphe yok :)

bana da doktorum hep bunları söylüor. ağır çalışan o kadar köylü kadın var onlar hiç doğuramazlardı bu kadar sakınmak gerekseydi... bu saatten sonra sen de normal bi gebesin hiçbir ayrım yok diyor. ama zor buluyoruz ister istemez korku tedirginlik oluor zehir edioruz dediğin gibi. halbuki elden de bişe gelmior ne kadar korkarsak korkalım

aynen öyle canim rabbime kalmiş herşey zaten büyük bi piskolji altinda tüp bebek tedavisine başliyoruz zaten dişarida döllenen bi embriyo stresli halde bize transfer ediliyor transferden sonrada yüce rabbime kalmiş herşey kanamali olup saglikli hamilelik gecirenler var benim gibi keseyi görup ertesi gun kanamasi başladigi halde igne vurulup düşmemisi icin ugraştigim halde düştü rabbim zamani değilmiş dedi olay bu yani zaten hepimiz kendimizi düşünmekten başkasini düşünüp niye nazar degdirsinler cok saçma yani neyse canim ben yatiyorum iyi geceler rabbim isteyen dileyen herkesin saglikli hayirli evlatlar versin

Seninde allah yolunu açık etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…