2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben seninle papaz olmam merak etme.seninle derdim yok.sen bebisinle mutlu allah sağlık versin sana.ve bebisine.ama haddini aşma kibarligini bozma ok.

Asla beddua etmem ben.allah korusun korkarım ben bedduadan.çok ayıp cokkk.demekki sen ediyorsun.benim hiç aklıma gelmemişti beddua.

Ben kimseyi suclamadim canim herkesin hüsnü kuruntusu.birilerine birşeyler oldu.allah kimseyi evlatsiz birakmasin.

Sen kal burda ben gidiyorum.artık paylascak .birseyim yok nasıl olsa.bende alayim o zaman senden iyi dileklerimi.sen kal lütfen bebeginle sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde.

Asla beddua etmem ben.allah korusun korkarım ben bedduadan.çok ayıp cokkk.demekki sen ediyorsun.benim hiç aklıma gelmemişti beddua.
Sana son kez yazıyorum lütfen benimle alakalı yazma varsın benim hüsnü kuruntum olsun olur mu ewet acip beddua ederim ben bide nazarım fenadır benim Allah aşkına git işine rica ediyorum

Neler olmus burada arkadaslar yaaa yapmayin lutfenn cipsoni canim uzme kendini sanada bebeginede zarar lutfen sana sarmış belliki takma kafana canim bebegini düşün

olabilir tatlım endişelenme hepimiz de var ben de fazla ayakta durdum mu yada biraz yürüsem oluyor dikkatet çok yorulmamaya ayakta fazla kalmamaya dikkatet..
Oylemi canim daha fazla dikkat edeyim ozaman ztn is guc yapamiyorum agrilardan

Ben seninle papaz olmam merak etme.seninle derdim yok.sen bebisinle mutlu allah sağlık versin sana.ve bebisine.ama haddini aşma kibarligini bozma ok.
Ben haddi asmam kibarligimida bozmam bu zamana kadarda bozmadim bozduysam soylesin arkadaslar.acina uzuldum cok uzuldum ama yazdiklarin gercekten ayip hepimizin yolu ugrasi ayni sen fesat yaptin bizi hepimeze gitti o laf ayip ettin burdaki herkez kendi derdinde ve mutlu haber alma derdinde hergun kotu haber gelsin die bakmiyo kimse.bissuru laf soyledin haksiz yere.allah kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim.burda kimse kimseyi fesatlikla suclayamaz birimiz uzulunce hepimiz cok uzuluyoruz cunku.bisey demiyorum arkadas allah bidaha aci gostermesin bidahaki ne kucagina almayi nasip etsin rabbim

Günaydın melekler hayırlı sağlıklı güzel haberlerin arttığı hoş göru iyilik dolu bir gün olması dileği ile bugün randevusu olan arkadaşlar çok çok güzel sağlıklı haberleriniz olsun...

Bu arada gece yazılanları okudum üzüldüm keske acimizla ani fevri davranıp yazmasa idik çünkü Mevlanın yazdigi kaderin onun de hiçbirşey duramaz o izin vermeden yaprak kımıldamaz hasa bir insanin.kıskanması ile olum olsun com çok büyük günah almak ama iste insan.ici acıyınca bide yılların beklemesi arkadaşımıza kızmayalım kirilmayalim mevlam ne zaman ol derse olur ki o bir kan pıhtınız hayat veren ve hepimiz buna şahit olduk yumurta diye aylarca tedavi olduk toplanıldı bu sefer sağlam mi diye unutmayalım arkadaşlar bizler hoşgörülü olalım ki mevlam da bizlere hoşgörülü olsun kalp kırmak kolaydır ama o kore için kalp ya mevlanın sevdiği bir kalp sa o zaman ne yapacaksın herkezin dersi sorunu var unutmayalım bizler burada paylaşıyoruz ben kendi adıma çok yalnızdım korkuyordum sizlerle paylaşınca rahatlıyorum sizleri merak ediyorum kaybeden arkadaşlara çok üzülüyorum simdi tek tek isim.saylayım bazen nick akla gelmiyor ama sorunu biliyorum kaybeden arkadaşlarla ben de ağladım mutlu olan la sevindim lütfen birbirimizi kırmayalım hepinizi çok seviyorum.hepimiz yol arkadaşıyız burada diğer aramızdan ayrılan arkadaşlarıda enkısa sürede sağlıkla inşallah tekrar aramızda göreceğiz inşallah herzaman dualarımizdalar..saglikla

Günaydın herkese bu tartışmanın bu kadar uzamasina üzüldüm. Doktorlar hastaneler bahane. Canı verecek rabbim. Bize düşen sabırla beklemek oyleki hersey hamile kalmayla bitmedi. Kendi adıma söylüyorum şuan daha çok stres altındayım. Daha riskli dönemi atlatmadik. Bizimde sonumuzun ne olacağı belli değil. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Pes etme ayosman Inşallah rabbim sanada verecek. Söylediklerini acindan söylüyorsun. Rabbim sabır versin en kısa zamanda yüzünü guldursun. Dualarim seninle.

Hosgeldin tatlim hadi hayirli olsun saglikla tutsun ve saglikla allahim kucagina almayi nasip etsin rabbim ins.dualarimiz seninle canim benim

Canım çok sevindim sağlıkla inşallah en kısa surede aramızda tekrardan görürüz inşallah ,..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…