Ben seninle papaz olmam merak etme.seninle derdim yok.sen bebisinle mutlu allah sağlık versin sana.ve bebisine.ama haddini aşma kibarligini bozma ok.Bak tatlim acina uzuldum ve cok uzuldum ama haddini asarsan burda papaz oluruzcipsoni nin nazari neden degecek sana guzel dileklerde bulundugu icinmi arkadasim demekki cipsoni o yuzden nazarim degmesin die girmiyorum dedi,bak herkez skntida allah sanada bidaha nasip etsin ve kucagina almayi nasip etsin biz herkeze cevap verip konusuyoruz birilerini tutmuyoruz yani.allaha havele ediyorum derken nasilmis bu topik madem begenmiyodunda neden giriyodun.senin gibi kiricimi olalim.allah yolunu acik etsin
Asla beddua etmem ben.allah korusun korkarım ben bedduadan.çok ayıp cokkk.demekki sen ediyorsun.benim hiç aklıma gelmemişti beddua.Ayca bakar mısın ne diyor ya gerçekten ne söyledim naptım bilmiyorum kız bütün hasas şeylerini benden çıkarıyor sanırsam ne dedim naptım bilmiyorum burda ona ben en çok sevinenlerdenim ama gelgörki söylediklerine bak eminim beddua da ediyordur ki etsin Allahım herşeyi görüyor duyuyor üzgünüm yani hem de çok
Ben kimseyi suclamadim canim herkesin hüsnü kuruntusu.birilerine birşeyler oldu.allah kimseyi evlatsiz birakmasin.selam kizlar nasilsiniz ben adet olmayi bekliyorum 2 adet sonra tedaviye başliycam :)) burda yazilanlari okudum ayseosman arkdaşim bende düşük yaptim ama burdaki arkadaşlari suclamadim neden onlari sucluyayim hepimizin sorunlari problemleri ayni sonucta onlarda seneler yillar sonra evlatlarina kovuşacaklar seni düşüncek veya beni düşünmlerine gerek yok zaten onlarda diken üstündede burda ben hic sanmiyorum öyle nazar degdi falan diye söyleme burdaki insanlar zaten zarzor evlat sahibi oluyor ben buraya girip kimsenin piskoljsini bozmam kimse kimsenin bebegıne nazar degdirmez yüce rabbim ol derse olur bunu bil seviyorum kizlar sizi bana dua edin
Sen kal burda ben gidiyorum.artık paylascak .birseyim yok nasıl olsa.bende alayim o zaman senden iyi dileklerimi.sen kal lütfen bebeginle sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde.Herkese hayırlı geceler Biri hariç Allaha emanet olun bu kişi olduğu sürece ben olmıyacağım her zaman dua edelim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın görüyorsunuz başıma ne geldi tövbe tövbe bu vatandaş olduğu sürece ben yokum umarım
Sana son kez yazıyorum lütfen benimle alakalı yazma varsın benim hüsnü kuruntum olsun olur mu ewet acip beddua ederim ben bide nazarım fenadır benim Allah aşkına git işine rica ediyorumAsla beddua etmem ben.allah korusun korkarım ben bedduadan.çok ayıp cokkk.demekki sen ediyorsun.benim hiç aklıma gelmemişti beddua.
Al al sıkıntı değil tamamSen kal burda ben gidiyorum.artık paylascak .birseyim yok nasıl olsa.bende alayim o zaman senden iyi dileklerimi.sen kal lütfen bebeginle sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde.
Arkadaslar kafamiz allak bullak sormamak onemsememek degil burda butun acilarimizi sevinclerimizi paylasiyoruz insanin dalginligina geliyor unutuyor hangi arkadasimizin ne zaman konturole gtcegini insan.merak etmemek takmamak degil bu.birimiz mutlu olunca hepimiz mutlu oluyoruz birimiz uzuluncede hepimiz kahroluyoruz belkide agliyoruz.hepimiz ayni korkular icindeyiz.allahim herkeze yardim etsin kimsenin elini bosa cevirmesin.allah bidaha kimseyi aciyla karsilastirmasin rabbim
Oylemi canim daha fazla dikkat edeyim ozaman ztn is guc yapamiyorum agrilardanolabilir tatlım endişelenme hepimiz de var ben de fazla ayakta durdum mu yada biraz yürüsem oluyor dikkatet çok yorulmamaya ayakta fazla kalmamaya dikkatet..
Ben haddi asmam kibarligimida bozmam bu zamana kadarda bozmadim bozduysam soylesin arkadaslar.acina uzuldum cok uzuldum ama yazdiklarin gercekten ayip hepimizin yolu ugrasi ayni sen fesat yaptin bizi hepimeze gitti o laf ayip ettin burdaki herkez kendi derdinde ve mutlu haber alma derdinde hergun kotu haber gelsin die bakmiyo kimse.bissuru laf soyledin haksiz yere.allah kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim.burda kimse kimseyi fesatlikla suclayamaz birimiz uzulunce hepimiz cok uzuluyoruz cunku.bisey demiyorum arkadas allah bidaha aci gostermesin bidahaki ne kucagina almayi nasip etsin rabbimBen seninle papaz olmam merak etme.seninle derdim yok.sen bebisinle mutlu allah sağlık versin sana.ve bebisine.ama haddini aşma kibarligini bozma ok.
Hosgeldin tatlim hadi hayirli olsun saglikla tutsun ve saglikla allahim kucagina almayi nasip etsin rabbim ins.dualarimiz seninle canim benimselam kizlar nasilsiniz ben adet olmayi bekliyorum 2 adet sonra tedaviye başliycam :)) burda yazilanlari okudum ayseosman arkdaşim bende düşük yaptim ama burdaki arkadaşlari suclamadim neden onlari sucluyayim hepimizin sorunlari problemleri ayni sonucta onlarda seneler yillar sonra evlatlarina kovuşacaklar seni düşüncek veya beni düşünmlerine gerek yok zaten onlarda diken üstündede burda ben hic sanmiyorum öyle nazar degdi falan diye söyleme burdaki insanlar zaten zarzor evlat sahibi oluyor ben buraya girip kimsenin piskoljsini bozmam kimse kimsenin bebegıne nazar degdirmez yüce rabbim ol derse olur bunu bil seviyorum kizlar sizi bana dua edin
Canım çok sevindim sağlıkla inşallah en kısa surede aramızda tekrardan görürüz inşallah ,..selam kizlar nasilsiniz ben adet olmayi bekliyorum 2 adet sonra tedaviye başliycam :)) burda yazilanlari okudum ayseosman arkdaşim bende düşük yaptim ama burdaki arkadaşlari suclamadim neden onlari sucluyayim hepimizin sorunlari problemleri ayni sonucta onlarda seneler yillar sonra evlatlarina kovuşacaklar seni düşüncek veya beni düşünmlerine gerek yok zaten onlarda diken üstündede burda ben hic sanmiyorum öyle nazar degdi falan diye söyleme burdaki insanlar zaten zarzor evlat sahibi oluyor ben buraya girip kimsenin piskoljsini bozmam kimse kimsenin bebegıne nazar degdirmez yüce rabbim ol derse olur bunu bil seviyorum kizlar sizi bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?