Ne yapayım cnm isteyim arada yazılanları okuyorum ...sen nasılsın?.. arkadaşların öğleden sonra idi galiba muayene_tangled_ nasilsin canim napiyorsun
Kolay gelsin canim.Sukur iyiyim bende tatlim.kahve icicem gel beraber icelim:)))Ne yapayım cnm isteyim arada yazılanları okuyorum ...sen nasılsın?.. arkadaşların öğleden sonra idi galiba muayene
..
Davet edilmedim ama ben gelebilirim kahve için miss misss ..size yasak degilmi ayol bi banamı bu yasaklarKolay gelsin canim.Sukur iyiyim bende tatlim.kahve icicem gel beraber icelim:)))
Gel tatlim icelim.yasak ama gunde 1 fincan turk kahvesi icebiliyorum ama dger kahveler yasakDavet edilmedim ama ben gelebilirim kahve için miss misss ..size yasak degilmi ayol bi banamı bu yasaklar
Keske yakin olsak hepberaber yüzyüze sohbetle daha güzel olurdu bana günlük bir tane izin var tatlım...:)Davet edilmedim ama ben gelebilirim kahve için miss misss ..size yasak degilmi ayol bi banamı bu yasaklar
Aaa super olur hepberaber fincan kapatırız haha :))Kolay gelsin canim.Sukur iyiyim bende tatlim.kahve icicem gel beraber icelim:)))
Tatlım sana nes ısmarlarız :))Çok iyi olurdu ama ben türk kahvesi sevmiyorum nesciyim :)
Falda bakardik muhabette ederdik ayy ne guzel olurdu ya:))Aaa super olur hepberaber fincan kapatırız haha :))
Bende cok severim baktirmayi etkisinde azcik kaliyorum gibi ama:))))Oo süpermiş faldan hiç anlamam ama her kadın gibi bakanı bulunca fırsatı kacırmıyorum inanıyormuyum hayır ama dediğiniz gibi maksat muhabbet olsun :)
Aynen tatlim :)))Ne demişler fala inanma falsızda kalma :)
:))))cok goz cikmis ve fincanin dibinde bebek cikmis yatiyo kafasi eli cikmis ayaklari balik kuyrugu gibi cikmis cok kismetli olacak allahin iznyle yollarin var ama bitanesine gitcen o yolda seni bekleyen biri var.yurginin yarisi skntida bi kirginlik yasamassin biriyle yada yasicaksin.:))))))))Eki Görüntüle 1806073 Kızlar selam. Bana da dietisyen yasakladı çayı kahveyi. Tüp bebek doktoruma sordu günde iç bi tane kahveni ya bişi olmaz esra hanımdan torpilliyim dersin dedi :d kahvaltıda süt içiorm kahvaltıdan sonra da açık bi çay içiorm bazen yarım bırakıorum onu da. Çay içen bi insan değilim ama kahvaltıyı çaysız sevmiorm.
Ben de türk kahvesi pek sevmem nescafe daha çok severim. Hatta daha yeni cappuccino makinası almıştım eşim hevesin kursağında kaldı içemiceksin diyor :d
Hayatımda falcıya gitmemiş bi insanım, türk kahvesi de içmem dediğim gibi ama transferimden 3-4 gün sonrasıydı bi arkadaşımla birlikte kedimi veteriner arkadaşına götürdük. Uzun zamandır gitmek istediğim bir yerin tam karşısındaymış çıkınca yemek yedik hiç hıyum değil üzerine de türk kahvesi içtim ve yine hiç huyum olmamasına ve bakacam bilen kimse olmamasına rağmen fal kapadım. Kalkmadan öyle kendim açıp bakacaktım. Yükleyebilirsem şimdi yükleyeyim fotoğrafını çekmiştim.
Ooo Ayçacım bundan sonra içtiğimde sana göndercem fncanları :d yola da yarım eşim ankaraya gitcek iki gün de kalacak beni götürmüor yaa ikna edemedim br şey olur boşver dio. Belki son anda ikna ederim :d:))))cok goz cikmis ve fincanin dibinde bebek cikmis yatiyo kafasi eli cikmis ayaklari balik kuyrugu gibi cikmis cok kismetli olacak allahin iznyle yollarin var ama bitanesine gitcen o yolda seni bekleyen biri var.yurginin yarisi skntida bi kirginlik yasamassin biriyle yada yasicaksin.:))))))))
benim randevum sabah 8:30 daydı doktorum aradı acil ameliyata girecekmiş saat 14:00 de aldı birazdan çıkarım . ay yine korku heyecan bastı. kalp atışına gidiyorumKacta gitceksiniz d.r kizlar
14.00 de ben gidecğim canım. inşallah bana dua edin korkuyorumOo ayça süpersin ben hiç anlamıyorum hemen kahve içilir çekilir ve yollanır ayça yorumlar :))) Bu arada bugün kimler muayene olucak hayırlı haberleriniz olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?