2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Oo süpermiş faldan hiç anlamam ama her kadın gibi bakanı bulunca fırsatı kacırmıyorum inanıyormuyum hayır ama dediğiniz gibi maksat muhabbet olsun :)

Kızlar selam. Bana da dietisyen yasakladı çayı kahveyi. Tüp bebek doktoruma sordu günde iç bi tane kahveni ya bişi olmaz esra hanımdan torpilliyim dersin dedi :d kahvaltıda süt içiorm kahvaltıdan sonra da açık bi çay içiorm bazen yarım bırakıorum onu da. Çay içen bi insan değilim ama kahvaltıyı çaysız sevmiorm.

Ben de türk kahvesi pek sevmem nescafe daha çok severim. Hatta daha yeni cappuccino makinası almıştım eşim hevesin kursağında kaldı içemiceksin diyor :d

Hayatımda falcıya gitmemiş bi insanım, türk kahvesi de içmem dediğim gibi ama transferimden 3-4 gün sonrasıydı bi arkadaşımla birlikte kedimi veteriner arkadaşına götürdük. Uzun zamandır gitmek istediğim bir yerin tam karşısındaymış çıkınca yemek yedik hiç hıyum değil üzerine de türk kahvesi içtim ve yine hiç huyum olmamasına ve bakacam bilen kimse olmamasına rağmen fal kapadım. Kalkmadan öyle kendim açıp bakacaktım. Yükleyebilirsem şimdi yükleyeyim fotoğrafını çekmiştim.

Sağ tarafta resmen bebek çıktı ucunda da bi kalp. Anlayan bi arkadaşıma yolladım bi bebek gelecek hem de kısmetiyle gelecek hiç olmaz dediğiniz bir işi olduracak kısmetiyle dedi.
Eşim yeni iş yeri açacaktı ama sonradan yerle ilgili sorun çıktı ve kesin iptal oldu. Tahlil günümde hastaneden çıkarken eşime telefon geldi dükkanı size vercez dediler. Hatta çıkan işletme her şeyi yıkıp gitcez diordu onlar bile ekipmanı bırakmayı kabul etti. Bebişimiz kısmetiyle gelecek inşallah sağlıkla.

Bu fotoğrafı gören kardeşimin gözleri dolmuştu inşallah doğru çıkar diye :) şimdi gel de inanmaymış fala

:))))cok goz cikmis ve fincanin dibinde bebek cikmis yatiyo kafasi eli cikmis ayaklari balik kuyrugu gibi cikmis cok kismetli olacak allahin iznyle yollarin var ama bitanesine gitcen o yolda seni bekleyen biri var.yurginin yarisi skntida bi kirginlik yasamassin biriyle yada yasicaksin.:))))))))

Ooo Ayçacım bundan sonra içtiğimde sana göndercem fncanları :d yola da yarım eşim ankaraya gitcek iki gün de kalacak beni götürmüor yaa ikna edemedim br şey olur boşver dio. Belki son anda ikna ederim :d

Oo ayça süpersin ben hiç anlamıyorum hemen kahve içilir çekilir ve yollanır ayça yorumlar :))) Bu arada bugün kimler muayene olucak hayırlı haberleriniz olsun inşallah :)

Oo ayça süpersin ben hiç anlamıyorum hemen kahve içilir çekilir ve yollanır ayça yorumlar :))) Bu arada bugün kimler muayene olucak hayırlı haberleriniz olsun inşallah :)
14.00 de ben gidecğim canım. inşallah bana dua edin korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…