İnşallah canım güzel haberlerle dönün rabbim gönlüne göre versin çok kısa dinletiolar annesi o an muhteşem rabbim herkeze nasip etsin14.00 de ben gidecğim canım. inşallah bana dua edin korkuyorum
Canım sende korkulacak bir durum yok ki... Karından bakıldığı için çok normal henüz duyamamış olman. Geç olsun güç olmasın. Şimdi ben de çok merak ediyorum senin bugün karından nasıl görüneceğini çünkü ben artık normal doktora takibe gitcem. Tüp bebek doktoru 6+1 iken 3-4 hafta sonra başlayabilirsin takibe demişti. Eşim heyecanlı, iki sefer gidersin 8. Hafta dolunca da git 10. Hafta dolunca yine gidersin diyor. Bizim burda kızlar pimpiirkli heyecanlı iki haftada bir gitsek dediğinde kocaları durduruor bizde de tam tersi :d boşuna gitmiş olmiim 8. Hafta dolduğunda merakla bekliorm canım bakalım görüntüsü falan nası olmuş. Ayça ne güzel elini ağzını görmüş maşaşlah heyecanla ben de büyük hallerini görmeyi bekliorm :)14.00 de ben gidecğim canım. inşallah bana dua edin korkuyorum
Yok be cok anlamiyorum:))))ikna etde git bari sendeOoo Ayçacım bundan sonra içtiğimde sana göndercem fncanları :d yola da yarım eşim ankaraya gitcek iki gün de kalacak beni götürmüor yaa ikna edemedim br şey olur boşver dio. Belki son anda ikna ederim :d
amin canım. benim doktorum üstten baktığı için ben daha bebeği bile göremedim. o kadar kısa ana razıyım yani. gerçi bundan önce iki defa kese için gittim. doktor olması gerekdiği gibi gidiyor herşey. kesenin büyüklüğüne falan baktı. gözünüz aydın bebeğiniz için dedi. tadını çıkar dedi. içim rahattı bugün biraz heyecanlamdım galibaİnşallah canım güzel haberlerle dönün rabbim gönlüne göre versin çok kısa dinletiolar annesi o an muhteşem rabbim herkeze nasip etsin
benimde sık sık doktor çağırdı sanırım bugünden itibaren ayda 1 yada 2 defa çağırır. akşamki tartışma beni çok etkiledi bütün gece sanırım kendimi sıktım bek ve kasık ağrım oldu.Canım sende korkulacak bir durum yok ki... Karından bakıldığı için çok normal henüz duyamamış olman. Geç olsun güç olmasın. Şimdi ben de çok merak ediyorum senin bugün karından nasıl görüneceğini çünkü ben artık normal doktora takibe gitcem. Tüp bebek doktoru 6+1 iken 3-4 hafta sonra başlayabilirsin takibe demişti. Eşim heyecanlı, iki sefer gidersin 8. Hafta dolunca da git 10. Hafta dolunca yine gidersin diyor. Bizim burda kızlar pimpiirkli heyecanlı iki haftada bir gitsek dediğinde kocaları durduruor bizde de tam tersi :d boşuna gitmiş olmiim 8. Hafta dolduğunda merakla bekliorm canım bakalım görüntüsü falan nası olmuş. Ayça ne güzel elini ağzını görmüş maşaşlah heyecanla ben de büyük hallerini görmeyi bekliorm :)
:)))))))yok anlamiyom cok fazla da oyle cikmis fali.ayca fal bilim merkezi olcam ayyy koptum valla:)))))amin canim insOo ayça süpersin ben hiç anlamıyorum hemen kahve içilir çekilir ve yollanır ayça yorumlar :))) Bu arada bugün kimler muayene olucak hayırlı haberleriniz olsun inşallah :)
Bende hiç alttan muayene olmadım karnımdan görüldü hep 15 inde bnm randevum umarım artık daha net herşeyini görürüz :))amin canım. benim doktorum üstten baktığı için ben daha bebeği bile göremedim. o kadar kısa ana razıyım yani. gerçi bundan önce iki defa kese için gittim. doktor olması gerekdiği gibi gidiyor herşey. kesenin büyüklüğüne falan baktı. gözünüz aydın bebeğiniz için dedi. tadını çıkar dedi. içim rahattı bugün biraz heyecanlamdım galiba
Allahim guzel haberler almayi nasip etsin ayy kalp atisini duycan allahin izniyle sakin ol tatlim guzel haberler alacaksin ins.cikinca yaz hemen olurmubenim randevum sabah 8:30 daydı doktorum aradı acil ameliyata girecekmiş saat 14:00 de aldı birazdan çıkarım . ay yine korku heyecan bastı. kalp atışına gidiyorum
Canım ya en kisa zamanda senide aramızda gorucez inşallah sağlıkla ilerleyelimselam kizlar nasilsiniz ben adet olmayi bekliyorum 2 adet sonra tedaviye başliycam :)) burda yazilanlari okudum ayseosman arkdaşim bende düşük yaptim ama burdaki arkadaşlari suclamadim neden onlari sucluyayim hepimizin sorunlari problemleri ayni sonucta onlarda seneler yillar sonra evlatlarina kovuşacaklar seni düşüncek veya beni düşünmlerine gerek yok zaten onlarda diken üstündede burda ben hic sanmiyorum öyle nazar degdi falan diye söyleme burdaki insanlar zaten zarzor evlat sahibi oluyor ben buraya girip kimsenin piskoljsini bozmam kimse kimsenin bebegıne nazar degdirmez yüce rabbim ol derse olur bunu bil seviyorum kizlar sizi bana dua edin
Allahim herkeze guzel haberler almayi nasip etsin rabbim sizde gorceksin allahin izniyle ayrintili sekilde.Canım sende korkulacak bir durum yok ki... Karından bakıldığı için çok normal henüz duyamamış olman. Geç olsun güç olmasın. Şimdi ben de çok merak ediyorum senin bugün karından nasıl görüneceğini çünkü ben artık normal doktora takibe gitcem. Tüp bebek doktoru 6+1 iken 3-4 hafta sonra başlayabilirsin takibe demişti. Eşim heyecanlı, iki sefer gidersin 8. Hafta dolunca da git 10. Hafta dolunca yine gidersin diyor. Bizim burda kızlar pimpiirkli heyecanlı iki haftada bir gitsek dediğinde kocaları durduruor bizde de tam tersi :d boşuna gitmiş olmiim 8. Hafta dolduğunda merakla bekliorm canım bakalım görüntüsü falan nası olmuş. Ayça ne güzel elini ağzını görmüş maşaşlah heyecanla ben de büyük hallerini görmeyi bekliorm :)
Hahaaa ay koptum sen beni guldurdun ya allahta seni guldursun:))))Falcı bacı.. Ayça :)))
Duycan tatlim bu gidisinde cok tuhaf oluyo insan ya valla.allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin ins.kimsenin elini bosa cevirmesin saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.AMINNNNKızlar ben de daha duymadım kalp atış sesini biliyorsunuz di mi :) iki sefer kalp atışını gördük ultrasondan ama doktor şimdilik sesi açmayalım daha küçük bebek zarar vermesin dedi. Bakalım iki hafta sonra duyar mıyım acaba bilemedim valla ne yapayım :) emilynin muayenesine göre karar vercem sanırm.
Bakalım gideceğim doktoru ariim bi olmazsa fikir alayım. Aile dostumuz olduğu için yönlendirir o. Kadını bıktırcam vallaha :d eşim zaten o yüzden ona gitmemi istior gece bişiyin olsa ararız gelir diye
Rabbim hepimizi güldürsün canım hep gülelim inşallah :)Hahaaa ay koptum sen beni guldurdun ya allahta seni guldursun:))))
Amiin bal damlıor ağzından :)Duycan tatlim bu gidisinde cok tuhaf oluyo insan ya valla.allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin ins.kimsenin elini bosa cevirmesin saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.AMINNNN
ne kadarken gördün bebeğiniBende hiç alttan muayene olmadım karnımdan görüldü hep 15 inde bnm randevum umarım artık daha net herşeyini görürüz :))
tamam canım gelince hemen yazarımAllahim guzel haberler almayi nasip etsin ayy kalp atisini duycan allahin izniyle sakin ol tatlim guzel haberler alacaksin ins.cikinca yaz hemen olurmu
7 haftalık tı canımne kadarken gördün bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?