2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tatlım. Ben günlük bir tane içmeliyim babamdan alışkanlık bol kopuklu offff çayı sevmem zoraki arada gelir ya alırsın o ama dediğim gibi günlük bir ikinciyi içemem zaten derler ya bebek kısmeti ile gelir diye maşallah sağlıkla ins

Aycaaaa bundan sonra resimler sana tatlım maşallah kalbin temiz ya..

hepimize maşallah canım. ben de köpüksüzse türk kahvesini asla içemem :d

Bu arada burayı takibe alıştım is arasında elimde cep yada evde tv izlemiom yada nette gezinme.bitti geçen aksam.sinemada bile cepten kim ne yazmış onu okuyorum merak ediyorum üzülüyorum seviniyorum ayy ayni şeyi yaşıyoruz diyorum :))

Bu arada bugün kontrolü olan diğer arkadaş kimdi onunki de öğleden.sonra idi nicki ne idi..o da simdi heyecanlıdır..beni unuttular diye düşünmesin cnm sen de alımızdasın sağlıkla haberlerinizi bekliyoruz..

ben de sürekli instagrama bakardım veya kızlarla whatsapp gruplarımız var muhabbet ederdik daha az katılır oldum onlara :) bilgi edinioruz ilgimiz bebek artık...öyle olunca bura daha cazip gelior :)

Ben sabah 7 bucukta ilac icmeye kalkiyorum bi elimde hap bi elimde tel inanki duramyo insan bakmayinca:))))

Kızlar bugün bendimde transfer olalı 5 gün oldu 5 gün embriyo su koydular kızlar 7 gunu kanda gebelik test yaptirsam beli olurmu

Kızlar bugün bendimde transfer olalı 5 gün oldu 5 gün embriyo su koydular kızlar 7 gunu kanda gebelik test yaptirsam beli olurmu
Tatlım hayırlı olsun çıksa bile değerin çok düşük çıkar canın sikilir 11 .günü bekle bence yine de sen bilirsin sağlıkla ins

Bugün diğer kontrolü olan arkadaş elifiMBNM di hatirladim ben ona kremide sor demiştim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…