Tatlım. Ben günlük bir tane içmeliyim babamdan alışkanlık bol kopuklu offff çayı sevmem zoraki arada gelir ya alırsın o ama dediğim gibi günlük bir ikinciyi içemem zaten derler ya bebek kısmeti ile gelir diye maşallah sağlıkla insSağ tarafta resmen bebek çıktı ucunda da bi kalp. Anlayan bi arkadaşıma yolladım bi bebek gelecek hem de kısmetiyle gelecek hiç olmaz dediğiniz bir işi olduracak kısmetiyle dedi.
Eşim yeni iş yeri açacaktı ama sonradan yerle ilgili sorun çıktı ve kesin iptal oldu. Tahlil günümde hastaneden çıkarken eşime telefon geldi dükkanı size vercez dediler. Hatta çıkan işletme her şeyi yıkıp gitcez diordu onlar bile ekipmanı bırakmayı kabul etti. Bebişimiz kısmetiyle gelecek inşallah sağlıkla.
Bu fotoğrafı gören kardeşimin gözleri dolmuştu inşallah doğru çıkar diye :) şimdi gel de inanmaymış fala
Aycaaaa bundan sonra resimler sana tatlım maşallah kalbin temiz ya..:))))cok goz cikmis ve fincanin dibinde bebek cikmis yatiyo kafasi eli cikmis ayaklari balik kuyrugu gibi cikmis cok kismetli olacak allahin iznyle yollarin var ama bitanesine gitcen o yolda seni bekleyen biri var.yurginin yarisi skntida bi kirginlik yasamassin biriyle yada yasicaksin.:))))))))
Hadi az kaldı tatlım sağlıkla git gel inş güzel haberlerle...14.00 de ben gidecğim canım. inşallah bana dua edin korkuyorum
:)))cok anlamiyom ki :)Aycaaaa bundan sonra resimler sana tatlım maşallah kalbin temiz ya..
hepimize maşallah canım. ben de köpüksüzse türk kahvesini asla içemem :dTatlım. Ben günlük bir tane içmeliyim babamdan alışkanlık bol kopuklu offff çayı sevmem zoraki arada gelir ya alırsın o ama dediğim gibi günlük bir ikinciyi içemem zaten derler ya bebek kısmeti ile gelir diye maşallah sağlıkla ins
Ben de merak ettim devam.ediyordur çünkü randevular tam.saatinde olmuyor araya acil girişler oluyor yada öndeki uzuyor ama yakindir cevaplaması..emily gelmiştir diye saati görünce geldim hemen :d
Bu arada bugün kontrolü olan diğer arkadaş kimdi onunki de öğleden.sonra idi nicki ne idi..o da simdi heyecanlıdır..beni unuttular diye düşünmesin cnm sen de alımızdasın sağlıkla haberlerinizi bekliyoruz..Bu arada burayı takibe alıştım is arasında elimde cep yada evde tv izlemiom yada nette gezinme.bitti geçen aksam.sinemada bile cepten kim ne yazmış onu okuyorum merak ediyorum üzülüyorum seviniyorum ayy ayni şeyi yaşıyoruz diyorum :))
ben de sürekli instagrama bakardım veya kızlarla whatsapp gruplarımız var muhabbet ederdik daha az katılır oldum onlara :) bilgi edinioruz ilgimiz bebek artık...öyle olunca bura daha cazip gelior :)Bu arada burayı takibe alıştım is arasında elimde cep yada evde tv izlemiom yada nette gezinme.bitti geçen aksam.sinemada bile cepten kim ne yazmış onu okuyorum merak ediyorum üzülüyorum seviniyorum ayy ayni şeyi yaşıyoruz diyorum :))
Ben sabah 7 bucukta ilac icmeye kalkiyorum bi elimde hap bi elimde tel inanki duramyo insan bakmayinca:))))Bu arada burayı takibe alıştım is arasında elimde cep yada evde tv izlemiom yada nette gezinme.bitti geçen aksam.sinemada bile cepten kim ne yazmış onu okuyorum merak ediyorum üzülüyorum seviniyorum ayy ayni şeyi yaşıyoruz diyorum :))
Olabilir muayneye giden arkadaslar haber bekliyoruzelifin miydi acaba
Hayırlı olsun canım bence erken bizler genel olarak 10 gn yaptırdık beklemek zor biliyoruz yinede sen bilirsin tekrar hayırlı olsunKızlar bugün bendimde transfer olalı 5 gün oldu 5 gün embriyo su koydular kızlar 7 gunu kanda gebelik test yaptirsam beli olurmu
Tatlım hayırlı olsun çıksa bile değerin çok düşük çıkar canın sikilir 11 .günü bekle bence yine de sen bilirsin sağlıkla insKızlar bugün bendimde transfer olalı 5 gün oldu 5 gün embriyo su koydular kızlar 7 gunu kanda gebelik test yaptirsam beli olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?