burada çoğumuzun embriyosu zaten 5. gün ama 10-12 gün arasında tahlil günü verilior. kimi erken yaptırdığında şüpheye yer bırskmayacak yükseklikte sonuç alırken kimi iki sonraki tahlile kadar tedirgin bekleyiş yaşıyor. bhcg herkeste çok farklı değerlerde çıkıor çünkü. benim de 10.gündü ama ohss yüzünden kontrole gitmiştim 9. gün ve 92 çıktı. gününü beklemek en iyisi ama en azından transfer tarihine 8-9 ekle o tarihte yAptır. transfer günü sayılmıor çünkü 10 gündeKızlar bugün bendimde transfer olalı 5 gün oldu 5 gün embriyo su koydular kızlar 7 gunu kanda gebelik test yaptirsam beli olurmu
Bence test gununu bekle canim erken yapma.hayirlisiyla tutmustur insallah guzel haberlerini almayi nasip etsin rabbimKızlar bugün bendimde transfer olalı 5 gün oldu 5 gün embriyo su koydular kızlar 7 gunu kanda gebelik test yaptirsam beli olurmu
Transfer gunu sayilmiyo mu bana hemsire bana bugun 1 demisti sali transfer haftaya persembe tahlil vercektim yanlis mi sence canimburada çoğumuzun embriyosu zaten 5. gün ama 10-12 gün arasında tahlil günü verilior. kimi erken yaptırdığında şüpheye yer bırskmayacak yükseklikte sonuç alırken kimi iki sonraki tahlile kadar tedirgin bekleyiş yaşıyor. bhcg herkeste çok farklı değerlerde çıkıor çünkü. benim de 10.gündü ama ohss yüzünden kontrole gitmiştim 9. gün ve 92 çıktı. gününü beklemek en iyisi ama en azından transfer tarihine 8-9 ekle o tarihte yAptır. transfer günü sayılmıor çünkü 10 günde
canım aşılamamda da öyle dediler. bugünü saymadan 14 gün sonra diye. transferim de 27 şubattı. tahlil günüm 8 mart. transfer gününden sonra saymaya başlayıp 10. günde tahlil yapılıor. ama dediğim gibi 9. günde de çıkar muhtemelen bir güne takılma. ama bir gün sonra daha güzel daha yüksek bir değer çıkar için daha rahat eder o açıdan fark var sadeceTransfer gunu sayilmiyo mu bana hemsire bana bugun 1 demisti sali transfer haftaya persembe tahlil vercektim yanlis mi sence canim
Bi sorun olmadigina cok sevindim tatlim gozun aydin.bence baska bi d.r gidip alttanda baktir icin rahat etmediyse.saglikla ilerleyelim ins.Ben geldim kızlar. Doktor kontrolunden sonra Tüp bebek merkezindeki doktorumla iletişime geçtiğim için geç yazdım. malesef bebeğimi göremedim. sebebi doktor alttan bakmadı yine. Aynı şeyleri söyledi kese olması gerektiği şekilde büyüyor dedi. 18mm olmuş. kafanıza takmayın dedi. Bir sıkıntı yok ilaçlara devam ve perşembe günü kontrole çağırdı tekrar. bende alttan baksak gözükmezmi dedim. gözükür ama kanama falan olursa strese girersin sabırlı ol ve bekle dedi. riske girmeyelim dedi. Tüp bebek merkezimdeki doktorum ise tabiki göremezsiniz bebeği. Daha küçük üstten görmeniz imkansız 7 kat altında yağlar deriler görünmez dedi. Neden alttan bakmıyorsunuz, biz burada hep alttan bakıyoruz bir sıkıntı olmaz sizmi istemiyorsunuz dedi. Hatta devlete gidiyorum sanmış :)perşembeyi bekle üstten göremezse siz baskı yapın ve alttan baktırın daha fazla kendinizi strese sokmayın dedi. hani beklemek sıkıntı değil ama siz strese girersiniz dedi. tüp bebekde transfer tarifinden 2 hafta çıkartıp o tarihi adet günü olarak hesaplıyorlarmış. o şekilde hafta hesaplanıyormuş. başka doktoramı gitsem acaba
adama baskıda yapamıyorum. erkek doktora gidip lütfen alttan bak demekde bir garip olacak. kafam karıştı iyice.Bi sorun olmadigina cok sevindim tatlim gozun aydin.bence baska bi d.r gidip alttanda baktir icin rahat etmediyse.saglikla ilerleyelim ins.
canım benim haftaya o civarlarda olacak o yüzden görünmedi. senin 7+7 haftalıkmış benimkinden büyük.benim utrason kağıdında 6+0 gözüküyorCanım ne güzel herşey normalmiş perşembeyi bekle canım ultrason cıktılarında belli değilmi kalp atımı görünüşü çünkü ölçüm yapılıyor bnmde kafam karıştı bnmde hiç alttan bakılmadı ama saniyelik kalp sesini duydum gecen cumada 7+7 günlük tü varlığını gördüm çok şükür
Neden garip olsun tatlim ben gormek istiyorum de.ama haftaya ustten gozukur tatlim benceadama baskıda yapamıyorum. erkek doktora gidip lütfen alttan bak demekde bir garip olacak. kafam karıştı iyice.
inşallah 1 hafta daha bekleyeyim en iyisi başka doktora gitmeyelim.Neden garip olsun tatlim ben gormek istiyorum de.ama haftaya ustten gozukur tatlim bence
olumsuz birşey söylemediler. sizin haftanızı nasıl hesapladılarNeden garip olsun tatlim ben gormek istiyorum de.ama haftaya ustten gozukur tatlim bence
Baktilar boyuna felan nasil hesapladilar hic bilmiyorum tatlim suan kac haftaliksinolumsuz birşey söylemediler. sizin haftanızı nasıl hesapladılar
Canım hadi gözün aydın sağlıkla inşallah perşembe busefer görürsünüz.keske dr alttan baksa imiş demek ki o da bisey olur diye çekiniyor:))diyorum ya herzaman onlar bizden daha stresli ..Ben geldim kızlar. Doktor kontrolunden sonra Tüp bebek merkezindeki doktorumla iletişime geçtiğim için geç yazdım. malesef bebeğimi göremedim. sebebi doktor alttan bakmadı yine. Aynı şeyleri söyledi kese olması gerektiği şekilde büyüyor dedi. 18mm olmuş. kafanıza takmayın dedi. Bir sıkıntı yok ilaçlara devam ve perşembe günü kontrole çağırdı tekrar. bende alttan baksak gözükmezmi dedim. gözükür ama kanama falan olursa strese girersin sabırlı ol ve bekle dedi. riske girmeyelim dedi. Tüp bebek merkezimdeki doktorum ise tabiki göremezsiniz bebeği. Daha küçük üstten görmeniz imkansız 7 kat altında yağlar deriler görünmez dedi. Neden alttan bakmıyorsunuz, biz burada hep alttan bakıyoruz bir sıkıntı olmaz sizmi istemiyorsunuz dedi. Hatta devlete gidiyorum sanmış :)perşembeyi bekle üstten göremezse siz baskı yapın ve alttan baktırın daha fazla kendinizi strese sokmayın dedi. hani beklemek sıkıntı değil ama siz strese girersiniz dedi. tüp bebekde transfer tarifinden 2 hafta çıkartıp o tarihi adet günü olarak hesaplıyorlarmış. o şekilde hafta hesaplanıyormuş. başka doktoramı gitsem acaba
söylemedi bir şey son adete göre 7+3 tüp bebek merkezinin hesabına göre 6+4 ultrason kağıdında 5w6d yazıyor. bebek görünmediği için tam birşey söylemedi. kafam karmakarışıkBaktilar boyuna felan nasil hesapladilar hic bilmiyorum tatlim suan kac haftaliksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?