2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım hadi gözün aydın sağlıkla inşallah perşembe busefer görürsünüz.keske dr alttan baksa imiş demek ki o da bisey olur diye çekiniyor:))diyorum ya herzaman onlar bizden daha stresli ..
evet riske sokmayalım diyo başka birşey demiyor. adamda haklı yaşadığım tüm sıkıntıları o gördü. aşılama mı falan o yaptı. tüp bebek aşamasına kadar çektiklerimi gördü

inşallah 1 hafta daha bekleyeyim en iyisi başka doktora gitmeyelim.
Bir hafta daha bekle benim doktorumda tam 9.hafta üstten baktı 9 dan önce üstten bakilmiyormus içini ferah tut sağlıkla güzel haberler alacaksın endişe yapma dr herşey iyi demiş sen rahatına bak :))

Bir hafta daha bekle benim doktorumda tam 9.hafta üstten baktı 9 dan önce üstten bakilmiyormus içini ferah tut sağlıkla güzel haberler alacaksın endişe yapma dr herşey iyi demiş sen rahatına bak :))
inşallah canım bekleyeceğim hayırlısı ile şu 7 gün hemen geçsin

galiba hiç bilmiyorum ultrasonda gözükmeden belli olmaz dediler. ama 6 haftalık sanırım
Gozukmemesi cok normal tatlim alttan bakildignda bile kese gozukur annesi suan susam tanesi varya okadar.bak iyiymis cok sukur allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin rabbim.kafan bosuna karismasin yani

canım hoşgeldin. çok şükür hiç olumsuz bir şey söylenmemiş ama nasıl tahlil gününü beklemekte zorlanıorsak senin de sabırsızlığın çok normal. doktoruna, ben göremediğim duyamadığım için çok strese giriorum tüp bebek doktorları zaten transvajinal bakıor sorun olmaz demende hiçbir sakınca yok bana göre. olmadı bir hafta daha bekleyip öyle yap.

seninle aynı gün göründüğümüz için şöyle söleim benim gittiğim hastanede de son adet tarhini alıolar. ben bunu pozitif sonucu aldıktan sonra da hemen sormuştum gebelik ne şekilde olursa olsun son adet tarihinden hesaplanıor dediler. yumurtanın oluşumu o gün başlıyor kabul ediliyor. internette 5. gün embriyosuna göre hesaplama yapmıştım bunu bilmiyorken yine son adetle aynı çıkmıştı günüm.

ben 23 martta son adete göre 6+1 iken gittim. cihaz da 6+1 verdi günü boyu da 5.22mm idi. her şey yolunda kalbi de atıordu. ohss yüzünden 26 martta yeniden gittim. bakmasını beklemiordum bebeğe ama yeniden baktı. bu sefer 5,15 mm çıktı ve yine 6+1 dedi. üç gün önce de gün aynıydı ve boyu daha uzundu dedim, o ölçtüğüm kısma göre birebir aynı çıkmaz ve bu kadar sık kontrol yapmayız normalde, üç gündür hiç büyümemiş olabilir dedi. bu da normal bişiymiş. günde 1 mm büyüyolarmış ama bu her zaman boyda olmuormuş bazı günler iç organlarda gerçekleşiormuş.

_tangled_ 9. haftanın başında mı baktılar yoksa dolunc mı? ona göre artık takibe gitcem başka doktora. abdominalden görünsün boşa gitmeyeyim istiyorum

Başın da tatlim..

senin şuan tam kaç haftalık

7+2 canım ama 8. haftada sayılıor 7 yi doldurunca. yani senin adet tarihine göre de tutuor. benim 8 de lekelenme başlamıştı 9 da tam kanama olmuştu o yüzden 9 u alsılar
ben 8 şubatta adet oldum 25 şubatta transfer oldum. transferden 7 gün sonra hafif kahve lekenlenme oldu ama uzun sürmedi sadece bir kaç damla sonrada hamile olduğumu öğrendim 11. gün

birde bebeği görmeden bunu neye göre belirliyor
canım doktorun karından bakıp ordan gördüğü kadarını ölçüp cihaza giriyor. anladığım kadarıyla cihaz da büyüklüğe göre hafta tahmini yapıor. senin tam görüntülenmediği için zaten hiç takılma hafta olayına. 5 hafta 6 gün de 6 hafta demek. gerçek büyüklüğü o kadar olabilir baş popo ölçümüne göre belki. yani şöyle bir 10-15 güne daha net anlaşılır zaten sen de rahatlarsın. kalkıp tüp bebek için antalyaya giden insansın gittiğin doktor da iyidir canım rahat ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…