doktor iyi bakalım haftaya herşey belli olur. kese 30mm olmadan bebek görünmezmişcanım doktorun karından bakıp ordan gördüğü kadarını ölçüp cihaza giriyor. anladığım kadarıyla cihaz da büyüklüğe göre hafta tahmini yapıor. senin tam görüntülenmediği için zaten hiç takılma hafta olayına. 5 hafta 6 gün de 6 hafta demek. gerçek büyüklüğü o kadar olabilir baş popo ölçümüne göre belki. yani şöyle bir 10-15 güne daha net anlaşılır zaten sen de rahatlarsın. kalkıp tüp bebek için antalyaya giden insansın gittiğin doktor da iyidir canım rahat ol :)
Benimde rahim sismis iyice galiba zor ittiriyorum.benimde kalca elege dondu:)))kızlar bu kullandığımız jel ve kan sulandırıcı iğnelerden bıktım artık göbeğim eleğe döndü Jeli sabah aksam artk tahriş oldu içim zorlanıyorum sizde durumlar ne
Evet normal igne progstn.napalim katlancaz artik tatlim cok can aciyo ama hersey bebis icin :))benim piskolojim bile bozuldu ignelerden asiri agri yapan bi igne oturamyn yani aglama krizlerine giriyodumYa resmen işkence o jel iğneyi söylemiyorum bile sizin normal iğne değilmi bnm kan sulandırıcı küçük ama kasılıyorum artık girmiyo
canım ben yalnızca jel kullanıorum başka ilacım iğnem yok. jeli de başta zorlanıordum bi kontrolde hemşire sçrıktan sonra taşanları tüpün etrafına sürüp kullan demişti. öyle yapmaya başladıktan sonra hiç zorlanmadım. hatta taşan yetmezse biraz da sıkıorum. 5-6 tanem kaldı 8. haftada bırak dedi doktor. bitince jel de kullanmicam inşallah. kan sulandırıcı sanırım doğumdan sonra da devam edilior ama jeli bi sor istersen ne z aman keseceğiniYa resmen işkence o jel iğneyi söylemiyorum bile sizin normal iğne değilmi bnm kan sulandırıcı küçük ama kasılıyorum artık girmiyo
Ben kan sulandırıcı iğne yada ilaç kullanmadım. sadece progestan fitil kullanıyorum. bazen benimde içim sızlıyor.kızlar bu kullandığımız jel ve kan sulandırıcı iğnelerden bıktım artık göbeğim eleğe döndü Jeli sabah aksam artk tahriş oldu içim zorlanıyorum sizde durumlar ne
Bugün doktoruma progestan fitil artık tahriş yapıyor dedim. bana iğneyi önerdi aklıma sen geldin elimdeki fitil bitsin bakarız dedim ama vurulursam günde 1 tane olacakmışEvet normal igne progstn.napalim katlancaz artik tatlim cok can aciyo ama hersey bebis icin :))benim piskolojim bile bozuldu ignelerden asiri agri yapan bi igne oturamyn yani aglama krizlerine giriyodum
Bence karismak gibi olmasin ama fitile devam et igneye gecme canina yazik tatlimBugün doktoruma progestan fitil artık tahriş yapıyor dedim. bana iğneyi önerdi aklıma sen geldin elimdeki fitil bitsin bakarız dedim ama vurulursam günde 1 tane olacakmış
Bence karismak gibi olmasin ama fitile devam et igneye gecme canina yazik tatlim
canım esrfem den bahsediyorsun dimi ?emily07 peki fitil olarak kullanılan peogestan 100 lük olarak günde 3 sefer hap şeklinde de içilior. Öyle içeyim diye sorsaydın bir. Benim erken mi kesilmiş olacak acaba jelim. Gerçi herkesin durumu farklı oluor gerekli olsa devam edeceksin derdi bana da
evet bende öyle düşündüm canım. kötü bir durum olursa geçerim fitile devam ederimBence karismak gibi olmasin ama fitile devam et igneye gecme canina yazik tatlim
canım bir arkadaşım hap olarak içti bütün gün sarhoş gibi gezdi. sürekli başı dönüyordu. ben evde yalnızım bayılsam kimsenin haberi olmaz.emily07 peki fitil olarak kullanılan peogestan 100 lük olarak günde 3 sefer hap şeklinde de içilior. Öyle içeyim diye sorsaydın bir. Benim erken mi kesilmiş olacak acaba jelim. Gerçi herkesin durumu farklı oluor gerekli olsa devam edeceksin derdi bana da
yok progestan fitil hap olarakda kullanılıyor canım onu söylüyorcanım esrfem den bahsediyorsun dimi ?
Tamam canım sonradan anladım arada kayış gevşiyor :)))yok progestan fitil hap olarakda kullanılıyor canım onu söylüyor
Ben ilk bebek istediğimiz dönemde takibe gideeken adet düzenlior ve bebeğin tutunma şansını artırıor diye vermişti doktorun. Uzun süre içtim hafif bi sarhoşluk yapıor bana yarım saat sürüor sonra geçior öyle bayılacak falan bi durum değil. Uyku verior kimisine de biraz daha uzun bir süre. Zaten bana doktorum sabah bi tane iç iki tane birden gece yatarken iç diodu günde bi sefer yaşıodum onu sonra bi süre sonra etki de etmior öyle korkulacak bişi diil.canım bir arkadaşım hap olarak içti bütün gün sarhoş gibi gezdi. sürekli başı dönüyordu. ben evde yalnızım bayılsam kimsenin haberi olmaz.
Canım fitil 200 lük oluor. 100 lük olanı da içilior. Hatta aslında 200 lük içilip 100 lük de vajinal alınıor sanırım :d tam emin değilim ondan. Genelde uyku verdiği için çalışanlar kullanmakta zorlanıor o yüzden 100 lük 3 tane yerine 200 lük bi tane vJinal alın diolarTamam canım sonradan anladım arada kayış gevşiyor :)))
Hadi hayırlı olsun com sağlıkla tamamına er insallahKızlar ben geldim çok sukir bugün minigimi gördüm 4.5 haftalık bebeğim buarada ikiz degil teki tutmus haftaya kalp atisi için cagirdilar çok şükür çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?