Hadi hayırlı olsun com sağlıkla tamamına er insallah
Duyarsın sağlıkla inş dikkat et kendine yorulma..Çok teşekkür ederim canım inş kalp atışını da duyarım
Maşallah canım gözünüz aydınKızlar ben geldim çok sukir bugün minigimi gördüm 4.5 haftalık bebeğim buarada ikiz degil teki tutmus haftaya kalp atisi için cagirdilar çok şükür çok mutluyum
Çok şükür çok saol canım benim çok heycanliyim haftaya kalp atisi dedi ama duyulurmu acaba 1 hafta ya kadarMaşallah canım gözünüz aydın
gozun aydin tatlim :)Kızlar ben geldim çok sukir bugün minigimi gördüm 4.5 haftalık bebeğim buarada ikiz degil teki tutmus haftaya kalp atisi için cagirdilar çok şükür çok mutluyum
Cok sukur canim cok sevindim allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin saglikla kalp atisinida duy insallahKızlar ben geldim çok sukir bugün minigimi gördüm 4.5 haftalık bebeğim buarada ikiz degil teki tutmus haftaya kalp atisi için cagirdilar çok şükür çok mutluyum
Evet donmedi umarim guzel haberler almistir insallahKızlar elifiMBNM dönmedi mi merak ettim ???
ben 200 lük progestanı sabah akşam 2 adet koyuyorum canım. yani günde 4 taneCanım fitil 200 lük oluor. 100 lük olanı da içilior. Hatta aslında 200 lük içilip 100 lük de vajinal alınıor sanırım :d tam emin değilim ondan. Genelde uyku verdiği için çalışanlar kullanmakta zorlanıor o yüzden 100 lük 3 tane yerine 200 lük bi tane vJinal alın diolar
gözünaydın canım.Kızlar ben geldim çok sukir bugün minigimi gördüm 4.5 haftalık bebeğim buarada ikiz degil teki tutmus haftaya kalp atisi için cagirdilar çok şükür çok mutluyum
Oyle oldu demi :)))))28..Ayça 28 :))
Ozledim bile:))korku endise varya beni mahvetcekCanım aylık kontroller ne güzel maşallah demekki bi sıkıntı yok çok şükür senin görme isteğin dışında özle annesi mis kokulunu :)
Biraz evet vardır bundada bi hayır canımOyle oldu demi :)))))
Hiç sıkma canını boşuboşuna Yolumuz uzun canım Rabbim saglıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah..Ozledim bile:))korku endise varya beni mahvetcek( bebislerimiz allahima emanet
Amin canim aminnn.bazen yuregime cok buyuk sknti giriyor gozlerim doluyo.anneminde beynini yiyorum iyidir demi anne soyledir demi anne diyorum sonra akiyo gozlerimden damlalar beni oyle gorunce oda teselli ediyo wc ye kaciyo bi cikio aglamis sonra oturuyom onu cok uzdugumu fark ediyorum kiziyorum kendime elimde degilki ben herseyi asiri duyguyla yasayan bi kisilige sahibim ve hic memnun degilim bu huyumdanHiç sıkma canını boşuboşuna Yolumuz uzun canım Rabbim saglıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah..
Haklisin vardir herseyde bi hayir.allahim herseyin en iyisi bilirBiraz evet vardır bundada bi hayır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?