2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar ben geldim çok sukir bugün minigimi gördüm 4.5 haftalık bebeğim buarada ikiz degil teki tutmus haftaya kalp atisi için cagirdilar çok şükür çok mutluyum
Cok sukur canim cok sevindim allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin saglikla kalp atisinida duy insallah

ben 200 lük progestanı sabah akşam 2 adet koyuyorum canım. yani günde 4 tane

Canım aylık kontroller ne güzel maşallah demekki bi sıkıntı yok çok şükür senin görme isteğin dışında özle annesi mis kokulunu :)

Hiç sıkma canını boşuboşuna Yolumuz uzun canım Rabbim saglıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah..
Amin canim aminnn.bazen yuregime cok buyuk sknti giriyor gozlerim doluyo.anneminde beynini yiyorum iyidir demi anne soyledir demi anne diyorum sonra akiyo gozlerimden damlalar beni oyle gorunce oda teselli ediyo wc ye kaciyo bi cikio aglamis sonra oturuyom onu cok uzdugumu fark ediyorum kiziyorum kendime elimde degilki ben herseyi asiri duyguyla yasayan bi kisilige sahibim ve hic memnun degilim bu huyumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…