İnşallah canim benim gerçekten çok bekledik çok şükür gördük bugünleri inan hala inanamıyorum ama o keseyi gördük ya ozaman dedim ben hamileyim evet hamileyimgozun aydin tatlim :)
Allah hayırlısı ile kucagina aldigin gunleride gostersin sağlıklı bir şekilde.
İnşallah canim benim cok sukur bugüne kadar inanmıyodum hamile olduğuma ama bugün o keseyi görünce evet dedim ben hamileyimCok sukur canim cok sevindim allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin saglikla kalp atisinida duy insallah
Hımmmm fenaymış o zaman :d ama öyle bişi olursa jel fitilden eminim daha kolay iğnedense crinone sor doktoruna o halde :dben 200 lük progestanı sabah akşam 2 adet koyuyorum canım. yani günde 4 tane
Canımm hayırlı olsun gözün aydın. Yüzün gülsün inşallah her muayenedeİnşallah canim benim cok sukur bugüne kadar inanmıyodum hamile olduğuma ama bugün o keseyi görünce evet dedim ben hamileyim
Canım çok teşekkür ederim bişey sorucam doktor son adet tarihimi baz aldı kaç haftalık hamile olduğumu söylemek için 4.5 haftalık dedi böylemi hesaplanır gercektengözünaydın canım.
Ne guzel masallah canim benim.oyle oluyo insan gorunce evet hamileyim diyo allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin ins.AMINNNİnşallah canim benim cok sukur bugüne kadar inanmıyodum hamile olduğuma ama bugün o keseyi görünce evet dedim ben hamileyim
ben bugün tüp bebek merkezimdeki doktoruma sordum transfer tarifinden 2 hafta geriye gidiyoruz dedi. o günü adet tarihi olarak değerlendiriyoruz dedi. ama asıl haftalık bebeği gördüğünde ultrason verecek. bekle canım telaşlanma. bana daha kaç haftalık söylemediCanım çok teşekkür ederim bişey sorucam doktor son adet tarihimi baz aldı kaç haftalık hamile olduğumu söylemek için 4.5 haftalık dedi böylemi hesaplanır gercekten
bakalım uzun süre kullanırsam bakarım şimdilik idare ediyorum. tek sıkıntım artık günlük pet dayanmıyor hep akıyor yavaş yavaşHımmmm fenaymış o zaman :d ama öyle bişi olursa jel fitilden eminim daha kolay iğnedense crinone sor doktoruna o halde :d
İnşallah canim benim allah razı olsun herkesten hepinizdenCanımm hayırlı olsun gözün aydın. Yüzün gülsün inşallah her muayenede
Benimle gittiğim hiçbir doktor amh ile ilgili bir konuşma yapmadı pek bilgim yok. Başlıklarda amh diye aratsan daha doğru cevap alırsın sanırmArkadaşlar buğun amh sonucumu aldım 2.35 nasıl sizce 32 yaşındayim Bu arada
İyi canım tedaviye başladınız mi?sorun ne sakıncası yoksa?Arkadaşlar buğun amh sonucumu aldım 2.35 nasıl sizce 32 yaşındayim Bu arada
Hic bilmiyorum bende merak ettim nasilsin diye msj attim ama cvp vermedi.insallah guzel haberler almistirAyça merak ettim@elifiMBNM ne oldu acaba arkadaşlar..umarım sağlıklıdır lar.
Insallah tatlim insallahinşallah mutluluktan girememiştir. kaç haftalıktı onun
Olabilir tatlim unuttu bize haber vermeyi:))(Elif zaten sadece akşamları kısa süreli girior hep. Hep söylüor tüm yazışmaları okuyamadım falan diye. Aklına gelmemiştir bziim kadar girmediği için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?