2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Arkadaşlar buğun amh sonucumu aldım 2.35 nasıl sizce 32 yaşındayim Bu arada

İnşallah canim benim cok sukur bugüne kadar inanmıyodum hamile olduğuma ama bugün o keseyi görünce evet dedim ben hamileyim
Ne guzel masallah canim benim.oyle oluyo insan gorunce evet hamileyim diyo allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin ins.AMINNN

Canım çok teşekkür ederim bişey sorucam doktor son adet tarihimi baz aldı kaç haftalık hamile olduğumu söylemek için 4.5 haftalık dedi böylemi hesaplanır gercekten
ben bugün tüp bebek merkezimdeki doktoruma sordum transfer tarifinden 2 hafta geriye gidiyoruz dedi. o günü adet tarihi olarak değerlendiriyoruz dedi. ama asıl haftalık bebeği gördüğünde ultrason verecek. bekle canım telaşlanma. bana daha kaç haftalık söylemedi

Hımmmm fenaymış o zaman :d ama öyle bişi olursa jel fitilden eminim daha kolay iğnedense crinone sor doktoruna o halde :d
bakalım uzun süre kullanırsam bakarım şimdilik idare ediyorum. tek sıkıntım artık günlük pet dayanmıyor hep akıyor yavaş yavaş

Elif zaten sadece akşamları kısa süreli girior hep. Hep söylüor tüm yazışmaları okuyamadım falan diye. Aklına gelmemiştir bziim kadar girmediği için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…