Hayırlı Cumalar tatlim
Gozun aydin canim cok sukur.allahim saglikla ilerleyip kucagimiza almayi nasip etsin rabbimGünaydın canlar bugün randevum vardı çok şükür bebisler Iyiymis pit pitlari duyduk Rabbim herkese yasatsin
Gözün aydın canımGünaydın canlar bugün randevum vardı çok şükür bebisler Iyiymis pit pitlari duyduk Rabbim herkese yasatsin
Gözün aydın canım. Üzme kendini erkeklerin hepsi aynı. Ben hamile oldugumu duyduğum günden beri limoniyim bir gün iyiyse bes gün kötü davraniyor. Takma bebegini ve kendini düşünHayırlı cumalar kızlar. Çok şükür bize inat yavrum iyiymis.8 hafta 3 günlüktü dunku muayenede.kalp atışını herşeyi iyi dedi elhamdülillah.yalnız eşimle tartıştık ağlama krizine girdim.kaç saat agladimo yuzden giremedim aksam.simdi de migrenle ugrasiyom.bikac defa kustum
Çok stresliyim,mutsuzum.kuzumu çok etkilemez inş.durumum.duanizda unutmayın bu garibi
Canim alttanmi baktıGünaydın canlar bugün randevum vardı çok şükür bebisler Iyiymis pit pitlari duyduk Rabbim herkese yasatsin
Maşallah canım hadi gözünüz aydın ..Günaydın canlar bugün randevum vardı çok şükür bebisler Iyiymis pit pitlari duyduk Rabbim herkese yasatsin
Sizede maşallah gereksiz şeyler için üzmeyin minnaklarınızı herseyi hissediolar unutmayınHayırlı cumalar kızlar. Çok şükür bize inat yavrum iyiymis.8 hafta 3 günlüktü dunku muayenede.kalp atışını herşeyi iyi dedi elhamdülillah.yalnız eşimle tartıştık ağlama krizine girdim.kaç saat agladimo yuzden giremedim aksam.simdi de migrenle ugrasiyom.bikac defa kustum
Çok stresliyim,mutsuzum.kuzumu çok etkilemez inş.durumum.duanizda unutmayın bu garibi
Amin canım amin hepimiz inşallahGozun aydin canim cok sukur.allahim saglikla ilerleyip kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
Sağol canım hepimiz sağlıkla ilwrleyelimMaşallah canım hadi gözünüz aydın ..
Hakikaten bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz vücudumuzun şekli şemali değişen biz ilaç içmiyor yiyoruz hassasız bunu anlamak çokmu zor anlamıyorum kızlar o nedenle Takmayın yok sayın Ben öyle yapıyorumGözün aydın canım. Üzme kendini erkeklerin hepsi aynı. Ben hamile oldugumu duyduğum günden beri limoniyim bir gün iyiyse bes gün kötü davraniyor. Takma bebegini ve kendini düşün
Evet canım alttan baktı 3 hafta sonra görüşelim dedi estrofemi ve bantı bırak dedi jel claxane ve depot iğne ye devam dediCanim alttanmi baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?