2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hayırlı cumalar kızlar. Çok şükür bize inat yavrum iyiymis.8 hafta 3 günlüktü dunku muayenede.kalp atışını herşeyi iyi dedi elhamdülillah.yalnız eşimle tartıştık ağlama krizine girdim.kaç saat agladimo yuzden giremedim aksam.simdi de migrenle ugrasiyom.bikac defa kustum
Çok stresliyim,mutsuzum.kuzumu çok etkilemez inş.durumum.duanizda unutmayın bu garibi

Gözün aydın canım. Üzme kendini erkeklerin hepsi aynı. Ben hamile oldugumu duyduğum günden beri limoniyim bir gün iyiyse bes gün kötü davraniyor. Takma bebegini ve kendini düşün

Sizede maşallah gereksiz şeyler için üzmeyin minnaklarınızı herseyi hissediolar unutmayın

Gözün aydın canım. Üzme kendini erkeklerin hepsi aynı. Ben hamile oldugumu duyduğum günden beri limoniyim bir gün iyiyse bes gün kötü davraniyor. Takma bebegini ve kendini düşün
Hakikaten bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz vücudumuzun şekli şemali değişen biz ilaç içmiyor yiyoruz hassasız bunu anlamak çokmu zor anlamıyorum kızlar o nedenle Takmayın yok sayın Ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…