Ayda mi artık canım randevulerinBenim randevun onumuzdeki ayin 28 de ya cok gec degilmi
Canim skma canini hisseder uzulur yavrun erkekler bi garip durum hassasiyetini anlamakta zorlaniyolar sanrm anne faktoru hep daha farkliHayırlı cumalar kızlar. Çok şükür bize inat yavrum iyiymis.8 hafta 3 günlüktü dunku muayenede.kalp atışını herşeyi iyi dedi elhamdülillah.yalnız eşimle tartıştık ağlama krizine girdim.kaç saat agladimo yuzden giremedim aksam.simdi de migrenle ugrasiyom.bikac defa kustum
Çok stresliyim,mutsuzum.kuzumu çok etkilemez inş.durumum.duanizda unutmayın bu garibi
Hadi gözün aydın canım maşallah sağlıkla tamamını da görürüz inşallah.Günaydın canlar bugün randevum vardı çok şükür bebisler Iyiymis pit pitlari duyduk Rabbim herkese yasatsin
Canım sesını duyduk nihayet dun senı çok merak ettik eşin çok ayıp ediyor böyle bır durum da Allah yardımcınız olsun cnm ne diyeyim mevlam koruyucunuzHayırlı cumalar kızlar. Çok şükür bize inat yavrum iyiymis.8 hafta 3 günlüktü dunku muayenede.kalp atışını herşeyi iyi dedi elhamdülillah.yalnız eşimle tartıştık ağlama krizine girdim.kaç saat agladimo yuzden giremedim aksam.simdi de migrenle ugrasiyom.bikac defa kustum
Çok stresliyim,mutsuzum.kuzumu çok etkilemez inş.durumum.duanizda unutmayın bu garibi
Evet tatlim ayda bir artik ta 28 de nasil beklicem hic bilmiyorumAyda mi artık canım randevulerin
Cnm ben de atlattım o rahatsızlığı. Gece yatmadan ve sabah tuzlu suyla gargara yapmıştım iyi geldi bogazima.limonata kan akışını hızlandırıp usumeye iyi geliyor.bolca da portakal suyu icmistim.Kizlar bnm cok umudum yok ya cok agir grip geciriyorumtransferden bi gun once basladi ilcta alamadim bi usuyorum bi yaniyorum agzimin tadi yok hic tat fln alamiyorum bogazim sis Allahtan raporluydm
Bu hafta
Inşallah canım Sağol hep birlikte görürüz insallahHa
Hadi gözün aydın canım maşallah sağlıkla tamamını da görürüz inşallah.
Geçmiş olsun canım doktoruna danışsan ne kullanabilirsin die çünkü kolay kolay gitmiyo bende aynıydım halen devam edio bnde hiç bişey kullanmadım dinlenerek atlatmaya calışıyorumKizlar bnm cok umudum yok ya cok agir grip geciriyorumtransferden bi gun once basladi ilcta alamadim bi usuyorum bi yaniyorum agzimin tadi yok hic tat fln alamiyorum bogazim sis Allahtan raporluydm
Bu hafta
Canim ya sağlıklı olsunlar da sabret cez .sende bıraktın mi estrofemiEvet tatlim ayda bir artik ta 28 de nasil beklicem hic bilmiyorum
Cnm çok şükür bebeğimiz iyiymis.çok stresli zamanlar geçiriyoruz.eşimin babası ışın tedavisi alıyor ve bizde kalıyorlar. Ben annemlerdeyim bebeğe zararı olmasın diye.o da stresli,üzgün anlıyorum da.ben demiştim bizim tedavi bu zamanlarda olmasın baban rahatsizken diyeCanım sesını duyduk nihayet dun senı çok merak ettik eşin çok ayıp ediyor böyle bır durum da Allah yardımcınız olsun cnm ne diyeyim mevlam koruyucunuz
Canim moralini hiç bozma transferde n sonra benim de aynıy boğazın şişti bademcik iltihabı oldu ateş falan bi hafta çektim hiç ilaç kullanmadım doktorum dinlenerek atlatcan dedi sabret canimKizlar bnm cok umudum yok ya cok agir grip geciriyorumtransferden bi gun once basladi ilcta alamadim bi usuyorum bi yaniyorum agzimin tadi yok hic tat fln alamiyorum bogazim sis Allahtan raporluydm
Bu hafta
Aksama da limonata yapayim o zaman sagol cnmCnm ben de atlattım o rahatsızlığı. Gece yatmadan ve sabah tuzlu suyla gargara yapmıştım iyi geldi bogazima.limonata kan akışını hızlandırıp usumeye iyi geliyor.bolca da portakal suyu icmistim.
Birakmadim tatlim d.r bi anda kesmeyelim dedi sabah 3 tane birden iciyodum 2 gun sabah 2 tane ictim.bugun 1taneye dustum 1hafta 1tane icip birakcagim.sen biraktinmiCanim ya sağlıklı olsunlar da sabret cez .sende bıraktın mi estrofemi
Gecer insallah canim kendiliginden indi derken geri sisti bogazim filan ilgincGeçmiş olsun canım doktoruna danışsan ne kullanabilirsin die çünkü kolay kolay gitmiyo bende aynıydım halen devam edio bnde hiç bişey kullanmadım dinlenerek atlatmaya calışıyorum
Tamam canim vucut direncsiz kalir da tutunamazaa diye korktumCanim moralini hiç bozma transferde n sonra benim de aynıy boğazın şişti bademcik iltihabı oldu ateş falan bi hafta çektim hiç ilaç kullanmadım doktorum dinlenerek atlatcan dedi sabret canim
Tatlım geçmiş olsun stres yapma yediğine içtiğine dikkat et ayaklarını sıcak tut sıcak çorba iç Allahın izni ile. Sağlıkla tutar inş evden çıkma dinlen yatarak geçir..Kizlar bnm cok umudum yok ya cok agir grip geciriyorumtransferden bi gun once basladi ilcta alamadim bi usuyorum bi yaniyorum agzimin tadi yok hic tat fln alamiyorum bogazim sis Allahtan raporluydm
Bu hafta
Bitanem çok şükür ama ara ara ağrı ve çok uyku ve aşırı yorgunluk benim vücudun tepkisi de bu imiş kalkmaya üşeniyorum..:))
valla tam bir odunlar. herkes bana seni şimdi el üstünde tutuyordur diyorlar. gülüyorum sadeceHakikaten bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz vücudumuzun şekli şemali değişen biz ilaç içmiyor yiyoruz hassasız bunu anlamak çokmu zor anlamıyorum kızlar o nedenle Takmayın yok sayın Ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?