2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim skma canini hisseder uzulur yavrun erkekler bi garip durum hassasiyetini anlamakta zorlaniyolar sanrm anne faktoru hep daha farkli

Kizlar bnm cok umudum yok ya cok agir grip geciriyorum transferden bi gun once basladi ilcta alamadim bi usuyorum bi yaniyorum agzimin tadi yok hic tat fln alamiyorum bogazim sis Allahtan raporluydm
Bu hafta

Canım sesını duyduk nihayet dun senı çok merak ettik eşin çok ayıp ediyor böyle bır durum da Allah yardımcınız olsun cnm ne diyeyim mevlam koruyucunuz

Kizlar bnm cok umudum yok ya cok agir grip geciriyorum transferden bi gun once basladi ilcta alamadim bi usuyorum bi yaniyorum agzimin tadi yok hic tat fln alamiyorum bogazim sis Allahtan raporluydm
Bu hafta
Cnm ben de atlattım o rahatsızlığı. Gece yatmadan ve sabah tuzlu suyla gargara yapmıştım iyi geldi bogazima.limonata kan akışını hızlandırıp usumeye iyi geliyor.bolca da portakal suyu icmistim.

Bu hafta
Geçmiş olsun canım doktoruna danışsan ne kullanabilirsin die çünkü kolay kolay gitmiyo bende aynıydım halen devam edio bnde hiç bişey kullanmadım dinlenerek atlatmaya calışıyorum

Canım sesını duyduk nihayet dun senı çok merak ettik eşin çok ayıp ediyor böyle bır durum da Allah yardımcınız olsun cnm ne diyeyim mevlam koruyucunuz
Cnm çok şükür bebeğimiz iyiymis.çok stresli zamanlar geçiriyoruz.eşimin babası ışın tedavisi alıyor ve bizde kalıyorlar. Ben annemlerdeyim bebeğe zararı olmasın diye.o da stresli,üzgün anlıyorum da.ben demiştim bizim tedavi bu zamanlarda olmasın baban rahatsizken diyesırf o bundan bari mutlu olsun diye başladım tüp bebek tedavisine.çok şükür Rabbim yuzumuzu güldürdü tuttu ilk seferde.ama tedavi ve yaşadığımız bu süreç beni de çok yipratti

Bu hafta
Canim moralini hiç bozma transferde n sonra benim de aynıy boğazın şişti bademcik iltihabı oldu ateş falan bi hafta çektim hiç ilaç kullanmadım doktorum dinlenerek atlatcan dedi sabret canim

Geçmiş olsun canım doktoruna danışsan ne kullanabilirsin die çünkü kolay kolay gitmiyo bende aynıydım halen devam edio bnde hiç bişey kullanmadım dinlenerek atlatmaya calışıyorum
Gecer insallah canim kendiliginden indi derken geri sisti bogazim filan ilginc

Canim moralini hiç bozma transferde n sonra benim de aynıy boğazın şişti bademcik iltihabı oldu ateş falan bi hafta çektim hiç ilaç kullanmadım doktorum dinlenerek atlatcan dedi sabret canim
Tamam canim vucut direncsiz kalir da tutunamazaa diye korktum

Bu hafta
Tatlım geçmiş olsun stres yapma yediğine içtiğine dikkat et ayaklarını sıcak tut sıcak çorba iç Allahın izni ile. Sağlıkla tutar inş evden çıkma dinlen yatarak geçir..

valla tam bir odunlar. herkes bana seni şimdi el üstünde tutuyordur diyorlar. gülüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…