ya bir benim doktor alttan bakmıyor göremedim hala bebeğimiEvet canım alttan baktı 3 hafta sonra görüşelim dedi estrofemi ve bantı bırak dedi jel claxane ve depot iğne ye devam dedi
Ya evet beni de baştacı yapıcaktı !!Yerdeki paspas gibi hissediyorum nedense !!Neyse takmıyorum insanlar dört duvar arasında yasananları bilmiyorlar ki halimize şükür diyelim bebişlerimizle hayatlarımız güzelleşicek inşallahh :)valla tam bir odunlar. herkes bana seni şimdi el üstünde tutuyordur diyorlar. gülüyorum sadece
Gözün aydin canim seninde mi ikizdi :)Günaydın canlar bugün randevum vardı çok şükür bebisler Iyiymis pit pitlari duyduk Rabbim herkese yasatsin
Gözün aydin canım bebeğini düşün iyi ol sen. Esin babasından dolayi ayri bi stres de yaşıyomus takmamaya calis söylediklerini . Allah sonuna kadar saglikla götürsün. ...Hayırlı cumalar kızlar. Çok şükür bize inat yavrum iyiymis.8 hafta 3 günlüktü dunku muayenede.kalp atışını herşeyi iyi dedi elhamdülillah.yalnız eşimle tartıştık ağlama krizine girdim.kaç saat agladimo yuzden giremedim aksam.simdi de migrenle ugrasiyom.bikac defa kustum
Çok stresliyim,mutsuzum.kuzumu çok etkilemez inş.durumum.duanizda unutmayın bu garibi
Bende artık ayda bire düşsün istiyorum canim. Normal e dönelim.Evet tatlim ayda bir artik ta 28 de nasil beklicem hic bilmiyorum
Benimde kutu da 7 tane kalmış onları bitir alma bi daha dediBirakmadim tatlim d.r bi anda kesmeyelim dedi sabah 3 tane birden iciyodum 2 gun sabah 2 tane ictim.bugun 1taneye dustum 1hafta 1tane icip birakcagim.sen biraktinmi
Bende bol bol uyuyorum :))
Sağol canım kucağımi za aldigimiz günlerde gorelimGözün aydin canim seninde mi ikizdi :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Gözün aydin canım bebeğini düşün iyi ol sen. Esin babasından dolayi ayri bi stres de yaşıyomus takmamaya calis söylediklerini . Allah sonuna kadar saglikla götürsün. ...
Bende artık ayda bire düşsün istiyorum canim. Normal e dönelim.
Ne güzel bi sıkıntı yok demekki üzülme mutlu ol :)
ya bir benim doktor alttan bakmıyor göremedim hala bebeğimi[/QUOTE öyle daha iyi aslında canım takma kafana rahat ol
öyle zaten tek düşündüğüm bebeğim. o bizi düşünmesede olur. ne yaparsa yapsın. ben mutluyum. içimde canımı herşeyimi taşıyorumYa evet beni de baştacı yapıcaktı !!Yerdeki paspas gibi hissediyorum nedense !!Neyse takmıyorum insanlar dört duvar arasında yasananları bilmiyorlar ki halimize şükür diyelim bebişlerimizle hayatlarımız güzelleşicek inşallahh :)
Ayy canim benim yorgunluk bendede var.agirlastigimizi hissediyomusun sende:))benimde agrim oluyor ben korkuyorum annem diyo bebegi hissettginde daha cok agricak alis normal diyo:))hissetcegim gunu iple cekiyorum arkadasim cunku bence hissettigmiz gun hamileligimizin farkina varacagiz allahimin izniyleBitanem çok şükür ama ara ara ağrı ve çok uyku ve aşırı yorgunluk benim vücudun tepkisi de bu imiş kalkmaya üşeniyorum..:))
Evet canım bende sıcak suyun içine küçük küçük limon dogradim baya rahstlatmistiAksama da limonata yapayim o zaman sagol cnm
Uykucu oldunuz siz migde bulantiniz olmasinda uyuyun canlar:))bende hissediyorum agrlastim benim karnim bel bolgeme dogru soyulmaya basla nedenkiBende bol bol uyuyorum :))
Kahvalti yaptim tekrar uyudum :)
Karnimin dahada büyüdüğünü gerildigini hissediyorum :)
Iyi bari ya dunya kadar ilac iciyoz valla ben gunde 4 tane hap iciym 2 de feli sayarsak 6 igneyide sayarsak 7 :))))))))Benimde kutu da 7 tane kalmış onları bitir alma bi daha dedi
Guzelmis nekadar igne allahim:)))ben attim hepsini cocuk gorse okadar ilaci igneleri korkar piskolojisi bozulur yavrucugumun ayyyy koptummm:)))Eki Görüntüle 1806875
Aycacim tüp bebek tedavisi goren bir kadin atmamis ilaçları bebegi doğduktan sonra böyle bir fotoğraf çekmiş
:))) sayilamayacak kadar cokGuzelmis nekadar igne allahim:)))ben attim hepsini cocuk gorse okadar ilaci igneleri korkar piskolojisi bozulur yavrucugumun ayyyy koptummm:)))
Ne kadar zor bi surecten gectik demi igne igne igne ilac:)))) allahim herkeze yardim etsin rabbim.:))) sayilamayacak kadar cok
aman allahım bu ne kadar iğne. tabi bu arada transfer öncesinde kullandığımız iğne ilaçlarıda atlamamak gerekEki Görüntüle 1806875
Aycacim tüp bebek tedavisi goren bir kadin atmamis ilaçları bebegi doğduktan sonra böyle bir fotoğraf çekmiş
Benim bukadar vurulmuslugum var galiba bastan sona:)))))aman allahım bu ne kadar iğne. tabi bu arada transfer öncesinde kullandığımız iğne ilaçlarıda atlamamak gerek
Yatiyorum canim aksam bi esimin ailesine gidicez haftasonu da yaticam full bakalimTatlım geçmiş olsun stres yapma yediğine içtiğine dikkat et ayaklarını sıcak tut sıcak çorba iç Allahın izni ile. Sağlıkla tutar inş evden çıkma dinlen yatarak geçir..
Gözün aydın canım :)Günaydın canlar bugün randevum vardı çok şükür bebisler Iyiymis pit pitlari duyduk Rabbim herkese yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?