2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

valla tam bir odunlar. herkes bana seni şimdi el üstünde tutuyordur diyorlar. gülüyorum sadece
Ya evet beni de baştacı yapıcaktı !!Yerdeki paspas gibi hissediyorum nedense !!Neyse takmıyorum insanlar dört duvar arasında yasananları bilmiyorlar ki halimize şükür diyelim bebişlerimizle hayatlarımız güzelleşicek inşallahh :)

Günaydın canlar bugün randevum vardı çok şükür bebisler Iyiymis pit pitlari duyduk Rabbim herkese yasatsin
Gözün aydin canim seninde mi ikizdi :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Gözün aydin canım bebeğini düşün iyi ol sen. Esin babasından dolayi ayri bi stres de yaşıyomus takmamaya calis söylediklerini . Allah sonuna kadar saglikla götürsün. ...

Evet tatlim ayda bir artik ta 28 de nasil beklicem hic bilmiyorum
Bende artık ayda bire düşsün istiyorum canim. Normal e dönelim.
Ne güzel bi sıkıntı yok demekki üzülme mutlu ol :)

Sağol canım kucağımi za aldigimiz günlerde gorelim

öyle zaten tek düşündüğüm bebeğim. o bizi düşünmesede olur. ne yaparsa yapsın. ben mutluyum. içimde canımı herşeyimi taşıyorum

Bitanem çok şükür ama ara ara ağrı ve çok uyku ve aşırı yorgunluk benim vücudun tepkisi de bu imiş kalkmaya üşeniyorum..:))
Ayy canim benim yorgunluk bendede var.agirlastigimizi hissediyomusun sende:))benimde agrim oluyor ben korkuyorum annem diyo bebegi hissettginde daha cok agricak alis normal diyo:))hissetcegim gunu iple cekiyorum arkadasim cunku bence hissettigmiz gun hamileligimizin farkina varacagiz allahimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…