2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kim hatalı bilemiorum ama bu dönemde hormonal nedenlerle asabiyet, tahammülsüzlük ve hafif depresyon oluyormuş. Eşim de bana ne kadar şirret biri oldun ne desem itiraz edip bağırıorsun diyor :d

Bebiş iyi olsun yeter ki, geçer dargınlıklar. Migrenin de stresten atak yaptı muhtemelen. Rahatla biraz canım. Gözün aydın diim ben sana sonuç olarak

Kizlar bnm cok umudum yok ya cok agir grip geciriyorum transferden bi gun once basladi ilcta alamadim bi usuyorum bi yaniyorum agzimin tadi yok hic tat fln alamiyorum bogazim sis Allahtan raporluydm
Bu hafta
Canım bunlarla hiç alakası yok boşa sıkma canını. Kaçı şimdi tahlil günün?

Tamam canim vucut direncsiz kalir da tutunamazaa diye korktum
Ben de geçirdim canım aynı şeyleri. Hatta tahlil sonrasında da iyice arttı. Antibiyotik verdiler bana en son. Tüp bebek doktorum da gebesin diye bütün ilaçlar yasak diye bir durum yok güvenli bir takım ilaçlar var kullanabileceğin zorda kalmadıkça vermioruz yine de dedi.

Biliyorum canim da ben inat ettim bi sisiyo bogazim bi iniyo hayirlisi olsun

Eşler de stres yapıyor bizden fazla benim kide bana akşam şişko dedi.ben de başladım ağlamaya dedim eylülden beri sürekli ilaç kullanan benim şu iğnenin birini sana yapalım bu sefer şişko olsan ne olacak diye beni sinir etmeye başladı şuan sürekli kilo alan kendisi...ama insan zaten değişim dönemine alışmadayız bide bunlar böyle çocuk gibi davranmıyor mu?hic çekilmiyorlar..

Benim kendimi bildim bileli 52 kiloyum boyumsa 1.72. Ne alırım ne verirdim. Aşılama da hormon ilaçlarını almaya başladım kilolar gelmeye başladı. 1 yılda 69 kilo oldum. Allahdan boyum var fazla belli olmadı. Kalça ve basenler büyüdü. Esim hep laf eder. Yağ bağladın der. Doğum dan sonra mutlaka vereceksin değil mi diyede her fırsatta sorar.

Kizlar hic takmayin sallayin gitsin onlarin saka anlayisi bu siz bakin bebisciklerinize.doguma kadar emin olun onlar daha cok kilo alacak sizde onlara soyleyin bak gobegin kocaman oldu felan die:)))

Kizlar hic takmayin sallayin gitsin onlarin saka anlayisi bu siz bakin bebisciklerinize.doguma kadar emin olun onlar daha cok kilo alacak sizde onlara soyleyin bak gobegin kocaman oldu felan die:)))
Zaten söylüyorum bana diyerek hergun tatlı alip yiyen kendisi kilo alan kendisi kendi sorunu nu bana yansıtıyor ya insan istemeden sinir oluyor ya bu nasıl düşüncesizlik diyorsun ilaçları görüyor bise olacak diye korkuyor sonra sinir ediyorlar..arkadaşım çok kilo almıştı esi onun bunun kilosu ile.dalga geçiyordu o da benden bir can daha çıktı sende çıkmadan bu göbek diye cvp veriyordu:))

Ee en guzel cevap yani biz bebis tasiyoz onlar ne tasiyo turk yagii:))))))saka yapiyorum zannettileri icin bole konusuyolar dusuncesizce biyerde okumustum erkeklere dogumun nasil bisey oldugunu anlamalari icin suni sanci veriyolardi:)))))

Ee en guzel cevap yani biz bebis tasiyoz onlar ne tasiyo turk yagii:))))))saka yapiyorum zannettileri icin bole konusuyolar dusuncesizce biyerde okumustum erkeklere dogumun nasil bisey oldugunu anlamalari icin suni sanci veriyolardi:)))))
Ay bide.demez.mi mümkün olsa ben daha iyi taşırım ben iyi beslerim.:)) doğru taşıma.zahmetleri olmaz.kimildamadıkları için kumandayı almaya usenen insanlar.:))

Ay bide.demez.mi mümkün olsa ben daha iyi taşırım ben iyi beslerim.:)) doğru taşıma.zahmetleri olmaz.kimildamadıkları için kumandayı almaya usenen insanlar.:))
Ayy koptum:)))allahin izniyle dogdugu zaman gece agladiginda emzir ve onun eline ver baksin bakalim askimmm die gelir yanina nolur sen baksana biraz die:))))senin esindemi usengec tatlim.onlar o tekmelerin acisina kramplara dayanamaz hic sanmiyorum :))))

Ayyy usengecte ne demek sabah düzeltmezsem hırkayı ters giyip çıkıyor ...resmen arkasını toplayıp geziyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…