Hayırlı cumalar kızlar. Çok şükür bize inat yavrum iyiymis.8 hafta 3 günlüktü dunku muayenede.kalp atışını herşeyi iyi dedi elhamdülillah.yalnız eşimle tartıştık ağlama krizine girdim.kaç saat agladimo yuzden giremedim aksam.simdi de migrenle ugrasiyom.bikac defa kustum
Çok stresliyim,mutsuzum.kuzumu çok etkilemez inş.durumum.duanizda unutmayın bu garibi
Canım bunlarla hiç alakası yok boşa sıkma canını. Kaçı şimdi tahlil günün?Kizlar bnm cok umudum yok ya cok agir grip geciriyorumtransferden bi gun once basladi ilcta alamadim bi usuyorum bi yaniyorum agzimin tadi yok hic tat fln alamiyorum bogazim sis Allahtan raporluydm
Bu hafta
Ben de geçirdim canım aynı şeyleri. Hatta tahlil sonrasında da iyice arttı. Antibiyotik verdiler bana en son. Tüp bebek doktorum da gebesin diye bütün ilaçlar yasak diye bir durum yok güvenli bir takım ilaçlar var kullanabileceğin zorda kalmadıkça vermioruz yine de dedi.Tamam canim vucut direncsiz kalir da tutunamazaa diye korktum
Ne kadar zor bi surecten gectik demi igne igne igne ilac:)))) allahim herkeze yardim etsin rabbim.
sali transferim oldu cnm haftaya cuma insallah 8 i sabah verir ise giderinCanım bunlarla hiç alakası yok boşa sıkma canını. Kaçı şimdi tahlil günün?
Biliyorum canim da ben inat ettim bi sisiyo bogazim bi iniyo hayirlisi olsunBen de geçirdim canım aynı şeyleri. Hatta tahlil sonrasında da iyice arttı. Antibiyotik verdiler bana en son. Tüp bebek doktorum da gebesin diye bütün ilaçlar yasak diye bir durum yok güvenli bir takım ilaçlar var kullanabileceğin zorda kalmadıkça vermioruz yine de dedi.
Allah yardımcımız olsunIyi bari ya dunya kadar ilac iciyoz valla ben gunde 4 tane hap iciym 2 de feli sayarsak 6 igneyide sayarsak 7 :))))))))
Amin canimAllah yardımcımız olsun
Benim kendimi bildim bileli 52 kiloyum boyumsa 1.72. Ne alırım ne verirdim. Aşılama da hormon ilaçlarını almaya başladım kilolar gelmeye başladı. 1 yılda 69 kilo oldum. Allahdan boyum var fazla belli olmadı. Kalça ve basenler büyüdü. Esim hep laf eder. Yağ bağladın der. Doğum dan sonra mutlaka vereceksin değil mi diyede her fırsatta sorar.Eşler de stres yapıyor bizden fazla benim kide bana akşam şişko dedi.ben de başladım ağlamaya dedim eylülden beri sürekli ilaç kullanan benim şu iğnenin birini sana yapalım bu sefer şişko olsan ne olacak diye beni sinir etmeye başladı şuan sürekli kilo alan kendisi...ama insan zaten değişim dönemine alışmadayız bide bunlar böyle çocuk gibi davranmıyor mu?hic çekilmiyorlar..
Zaten söylüyorum bana diyerek hergun tatlı alip yiyen kendisi kilo alan kendisi kendi sorunu nu bana yansıtıyor ya insan istemeden sinir oluyor ya bu nasıl düşüncesizlik diyorsun ilaçları görüyor bise olacak diye korkuyor sonra sinir ediyorlar..arkadaşım çok kilo almıştı esi onun bunun kilosu ile.dalga geçiyordu o da benden bir can daha çıktı sende çıkmadan bu göbek diye cvp veriyordu:))Kizlar hic takmayin sallayin gitsin onlarin saka anlayisi bu siz bakin bebisciklerinize.doguma kadar emin olun onlar daha cok kilo alacak sizde onlara soyleyin bak gobegin kocaman oldu felan die:)))
Ee en guzel cevap yani biz bebis tasiyoz onlar ne tasiyo turk yagii:))))))saka yapiyorum zannettileri icin bole konusuyolar dusuncesizce biyerde okumustum erkeklere dogumun nasil bisey oldugunu anlamalari icin suni sanci veriyolardi:)))))Zaten söylüyorum bana diyerek hergun tatlı alip yiyen kendisi kilo alan kendisi kendi sorunu nu bana yansıtıyor ya insan istemeden sinir oluyor ya bu nasıl düşüncesizlik diyorsun ilaçları görüyor bise olacak diye korkuyor sonra sinir ediyorlar..arkadaşım çok kilo almıştı esi onun bunun kilosu ile.dalga geçiyordu o da benden bir can daha çıktı sende çıkmadan bu göbek diye cvp veriyordu:))
Ay bide.demez.mi mümkün olsa ben daha iyi taşırım ben iyi beslerim.:)) doğru taşıma.zahmetleri olmaz.kimildamadıkları için kumandayı almaya usenen insanlar.:))Ee en guzel cevap yani biz bebis tasiyoz onlar ne tasiyo turk yagii:))))))saka yapiyorum zannettileri icin bole konusuyolar dusuncesizce biyerde okumustum erkeklere dogumun nasil bisey oldugunu anlamalari icin suni sanci veriyolardi:)))))
Ayy koptum:)))allahin izniyle dogdugu zaman gece agladiginda emzir ve onun eline ver baksin bakalim askimmm die gelir yanina nolur sen baksana biraz die:))))senin esindemi usengec tatlim.onlar o tekmelerin acisina kramplara dayanamaz hic sanmiyorum :))))Ay bide.demez.mi mümkün olsa ben daha iyi taşırım ben iyi beslerim.:)) doğru taşıma.zahmetleri olmaz.kimildamadıkları için kumandayı almaya usenen insanlar.:))
Ayyy usengecte ne demek sabah düzeltmezsem hırkayı ters giyip çıkıyor ...resmen arkasını toplayıp geziyorum:))Ayy koptum:)))allahin izniyle dogdugu zaman gece agladiginda emzir ve onun eline ver baksin bakalim askimmm die gelir yanina nolur sen baksana biraz die:))))senin esindemi usengec tatlim.onlar o tekmelerin acisina kramplara dayanamaz hic sanmiyorum :))))
Aman tanrim allah yardimcin olsun ozaman ya:))))))Ayyy usengecte ne demek sabah düzeltmezsem hırkayı ters giyip çıkıyor ...resmen arkasını toplayıp geziyorum:))
evet sessiz bugünBu aksam bos kaldi topik:)))
Aycacigim kızlar uykuda 3 ay boyle imiş sonra geçiyormuş 6 aya kadar rahatmış7de ağrılar 9 kadar devam ediyormuş tatlım:))Bu aksam bos kaldi topik:)))
Uyudu galiba herkez:)evet sessiz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?