Bugün çok yoruldum ya bi ara ağrı oluştu korktum açıkçası.Tatlım senin tekrar bu perşembe idi değil mievet sessiz bugün
Aycam sen nasılsın?Bu aksam bos kaldi topik:)))
ben gündüz bütün gün yattım o yüzden uyanığım tv izliyorum ve ebebek sitesini inceliyordumUyudu galiba herkez:)
Karinlar sisince uykuda yok gece gunduz ayakta olcaz artik bungunlerin tadini cikarmak lazim aslinda:))Aycacigim kızlar uykuda 3 ay boyle imiş sonra geçiyormuş 6 aya kadar rahatmış7de ağrılar 9 kadar devam ediyormuş tatlım:))
evet canım perşembe, o ağrılar bendede devam ediyor. artınca huzursuz oluyor insan. perşembe günü üstten görülmezse başka doktora gidip alttan baktırcam canım. daha fazla bekleyememBugün çok yoruldum ya bi ara ağrı oluştu korktum açıkçası.Tatlım senin tekrar bu perşembe idi değil mi
Iyiyim cok sukur tatlim ama canim cok sklyor.sen nasilsin tatlimAycam sen nasılsın?
Bugün çok yoruldum aksam ustu ağrı oluştu korktum uzandım dinleniyorum oturacak halim kalmadı tatlım ya.Iyiyim cok sukur tatlim ama canim cok sklyor.sen nasilsin tatlim
Ne guzel ya benim uykular iptal otururken gozum kapaniyor yatiyorum direk aciliyor anlamadim gittiben gündüz bütün gün yattım o yüzden uyanığım tv izliyorum ve ebebek sitesini inceliyordum
Kiyamam sana dinlen canim benim suandada varmi agrin.agri olunca insan korkuyor cokBugün çok yoruldum aksam ustu ağrı oluştu korktum uzandım dinleniyorum oturacak halim kalmadı tatlım ya.
ben baygın gidiyorum gündüzleri. gecelerde wc gitmekten uykum kaçıyor dön dön yatamıyorum uyku düzenim bozulduNe guzel ya benim uykular iptal otururken gozum kapaniyor yatiyorum direk aciliyor anlamadim gitti
mide bulantısı zor allah yardımcın olsun. şükür bende kusma bulantı yok. uyku yorgunluk halsilik kasık bel ağrısı sık wc bunlar varAranızda en kötü durumda olan benim heralde.gün boyu devam eden bulantı ve kusmalarım var.birde yanında başdönmeleri.Geçen hafta gece uyanıp kusuyordum.hasta gibi bütün Allah'ın günü yatıyorum.
Normal yaşantısına devam edebilen arkadaşlar çok şanslısınız.((
Maşallah canım güzel haberlerine çok sevindim sağlıkla devam etsin insallahhhHerkese iyi akşamlar kızlar ,umarım herkes iyidir ,ne yazık ki gündüz yoğun çalıştığım için acısı akşam çıkıyor ,bulantı yorgunluk ... çok fazla giremiyorum siteye ama Arada haberlerinizi okuyorum ..biz geçen hafta pazar günü gittik tüp bebek doktoruma ..boynuna sarılıp ağladım.Allah bin kere razı olsun .. bebişim iyi çok şükür .. ,tavsiyelerini alarak vedalaştık..burada başka bir doktora devam edeceğim ..12.ve 20.hafta ayrıntılı ultrason ve testleri yaptırmamı söyledi özellikle perinatalog olmalıymış..onun dışında çok sık ultrasona girmeme gerek yokmuş o haftaları önemsedi. ...buradaki herkese sağlıklı huzurlu Mutlu bir hamilelik dönemi Diliyorum .rabbim yardımcımız olsun ..
Emilycigim aynen bende çok şükür bulantı kusma yok uyku halsizlik kımıldamak zor geliyor 3 ay dayanacağız sonra tadını çıkarırız.mide bulantısı zor allah yardımcın olsun. şükür bende kusma bulantı yok. uyku yorgunluk halsilik kasık bel ağrısı sık wc bunlar var
Tatlım o bazen bana da oluyor.uyuyunca da uyanmak istemiyorumNe guzel ya benim uykular iptal otururken gozum kapaniyor yatiyorum direk aciliyor anlamadim gitti
eltim 7 ay kustu ne uyudu nede hamileliğinden anladı. sabahlara kadar banyoda oturdu. o yüzden şükür halimize canım. vallah kötünün iyisiyiz. bizleri yıpratan tamamen stres korku. onlarıda yensek aslında rahatız ama zor yeneceğiz galiba. hep bir tedirginlik korku içindeyiz.Emilycigim aynen bende çok şükür bulantı kusma yok uyku halsizlik kımıldamak zor geliyor 3 ay dayanacağız sonra tadını çıkarırız.
Evet dakka basi bende gidiyorum wc ye ins normal guzel.saglikli bisekilde geciririz hamileligmiziben baygın gidiyorum gündüzleri. gecelerde wc gitmekten uykum kaçıyor dön dön yatamıyorum uyku düzenim bozuldu
Aminnn insallah canimEvet dakka basi bende gidiyorum wc ye ins normal guzel.saglikli bisekilde geciririz hamileligmizi
Bende sendenim tatlim migde bulantisi kusma bendede var tansiyonum 7ye dusuo basin dondugunde tansiyonunu olc bi ben ole yapiyorum dusuk cikioAranızda en kötü durumda olan benim heralde.gün boyu devam eden bulantı ve kusmalarım var.birde yanında başdönmeleri.Geçen hafta gece uyanıp kusuyordum.hasta gibi bütün Allah'ın günü yatıyorum.
Normal yaşantısına devam edebilen arkadaşlar çok şanslısınız.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?