2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bugün çok yoruldum ya bi ara ağrı oluştu korktum açıkçası.Tatlım senin tekrar bu perşembe idi değil mi
evet canım perşembe, o ağrılar bendede devam ediyor. artınca huzursuz oluyor insan. perşembe günü üstten görülmezse başka doktora gidip alttan baktırcam canım. daha fazla bekleyemem

Aranızda en kötü durumda olan benim heralde.gün boyu devam eden bulantı ve kusmalarım var.birde yanında başdönmeleri.Geçen hafta gece uyanıp kusuyordum.hasta gibi bütün Allah'ın günü yatıyorum.
Normal yaşantısına devam edebilen arkadaşlar çok şanslısınız.((

Herkese iyi akşamlar kızlar ,umarım herkes iyidir ,ne yazık ki gündüz yoğun çalıştığım için acısı akşam çıkıyor ,bulantı yorgunluk ... çok fazla giremiyorum siteye ama Arada haberlerinizi okuyorum ..biz geçen hafta pazar günü gittik tüp bebek doktoruma ..boynuna sarılıp ağladım.Allah bin kere razı olsun .. bebişim iyi çok şükür .. ,tavsiyelerini alarak vedalaştık..burada başka bir doktora devam edeceğim ..12.ve 20.hafta ayrıntılı ultrason ve testleri yaptırmamı söyledi özellikle perinatalog olmalıymış..onun dışında çok sık ultrasona girmeme gerek yokmuş o haftaları önemsedi. ...buradaki herkese sağlıklı huzurlu Mutlu bir hamilelik dönemi Diliyorum .rabbim yardımcımız olsun ..

mide bulantısı zor allah yardımcın olsun. şükür bende kusma bulantı yok. uyku yorgunluk halsilik kasık bel ağrısı sık wc bunlar var

Maşallah canım güzel haberlerine çok sevindim sağlıkla devam etsin insallahhh

mide bulantısı zor allah yardımcın olsun. şükür bende kusma bulantı yok. uyku yorgunluk halsilik kasık bel ağrısı sık wc bunlar var
Emilycigim aynen bende çok şükür bulantı kusma yok uyku halsizlik kımıldamak zor geliyor 3 ay dayanacağız sonra tadını çıkarırız.

Emilycigim aynen bende çok şükür bulantı kusma yok uyku halsizlik kımıldamak zor geliyor 3 ay dayanacağız sonra tadını çıkarırız.
eltim 7 ay kustu ne uyudu nede hamileliğinden anladı. sabahlara kadar banyoda oturdu. o yüzden şükür halimize canım. vallah kötünün iyisiyiz. bizleri yıpratan tamamen stres korku. onlarıda yensek aslında rahatız ama zor yeneceğiz galiba. hep bir tedirginlik korku içindeyiz.

Bende sendenim tatlim migde bulantisi kusma bendede var tansiyonum 7ye dusuo basin dondugunde tansiyonunu olc bi ben ole yapiyorum dusuk cikio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…