2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Cok sevindim canim allah saglikla ilermeyi nasip etsin insallah.ins bulantlarimiz bi an once gecer

canlar nasılsınız okuyorum ama bende yetişemiyorum size çok sık giremiyorum maalesef benimde bulantılar çok fena sizler bi ara çatlak kremi konuşuyordunuz neydi markaları bende başlasam artk bişeylere diyorum ama karar veremedim bakıyorum bakıyorum birini alıp başlayamadım

Iyi olmaya calisiyorum:)))o bulantilar varya mahvediyor insani ya.bana d.rum elainee yi onerdi canim

Iyi olmaya calisiyorum:)))o bulantilar varya mahvediyor insani ya.bana d.rum elainee yi onerdi canim
aynen canım ne zormuş yemek canım istemiyor biliyorum çıkartcam çünkü kullanmaya başladın mı canım bana da lierac önerdiler ama fiyatlar çok fazla geldi bana

aynen canım ne zormuş yemek canım istemiyor biliyorum çıkartcam çünkü kullanmaya başladın mı canım bana da lierac önerdiler ama fiyatlar çok fazla geldi bana
Bende alamadimama cikarsanda yicen tatlim sk yicen az yicen cikariyorum die yememezlik yapma

Günaydınn. Son anda eşimle birlikte ankaraya gelecek kişi vazgeçti, o da yalnız yoldan nefret eder seni de götüreyim dedi :d ama gece pişman oldum geldiğime... Hiç uyuyamadım rahat edemedim... Eşim de ben sana gelme demiştim dedi. Bir de gece ishal başladı nedense...

Bu arada dün göğüs hastalıklarjnda kontrolüm vardı. Solunumun alınıor artık daha iyisin, bu kendiliğinden zamanla geçecek dedi. Bu sabah çok daha iyiyim birkaç güne iyileşecem sanırım çok mutluyum. Siz avm geziosunux falan ya özellikle tangle seni hatırlıorm :d kaç saat dolaşıosun? Ben hiç avm ye gitmedim uzun süredir. Eşim zaten dio ki, senin jet hızıyla gezmende bile tahammül edemiorm yavaş yavaş nası gezeceğiz saatlerce :d

geçmiş olsun canım kısa sürede inşallah gezer. canım kendini eve kapatma. ben sürekli çıkıyorum dışarı hatta eşimle pazara bile gittim. sadece ağır taşımıyorum yavaş hareket edyorum

bugün ilk defa acayip bir baş dönmesi ile uyandım. resmen ev beşik gibi sallanıyordu :)

Tatlım çok geçmiş olsun bu arada bizde yolculuğa çıktık ama uçakla dediğin gibi önce korktum ama dr izin verdi öyle esim sordu seyahate çıkabilir mi diye avm de fazla gezmiyorum esimsiz gidiyorum çünkü sevmiyor benim alışveriş keyfimi bozuyor gördüğünü al çıkalım diyor ama yalniz ihtiyacım olan önceden düşündüğüm mağazalara gidip yavaş yavaş çok fazla ayakta kalmamaya dikkat ederek geziyorum eşin oturup kahve içsin sen gez :))

Çok geçmiş olsun cnm ya tansiyona baktınız mı?kansızlık var mı kansızlıkta da oluyor..
kansızlık yok canım. sabah doktorumu aradım korkma ilk defa başına geldiği için korkmuşsun dedi. gebelikde beklediğimiz birşey dedi. birde tansiyonunu bir ölçtür düşmüş olabilir dedi. şimdi daha iyiyim. ama gece yatakda sağa sola dönsem ev dönüyordu. :)

Çok kötü olur biliyorum com benim de sık sık kan değerleri düştüğü için biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…