Tatlım bu arada okadar yol gitmişsin ankamall u gez yani arada kısa molalar eşin dediğim gibi otursun sen ağır ağır gez keyif yap kendimizi arada mutlu etmek gerekli hakediyoruz:))Günaydınn. Son anda eşimle birlikte ankaraya gelecek kişi vazgeçti, o da yalnız yoldan nefret eder seni de götüreyim dedi :d ama gece pişman oldum geldiğime... Hiç uyuyamadım rahat edemedim... Eşim de ben sana gelme demiştim dedi. Bir de gece ishal başladı nedense...
Bu arada dün göğüs hastalıklarjnda kontrolüm vardı. Solunumun alınıor artık daha iyisin, bu kendiliğinden zamanla geçecek dedi. Bu sabah çok daha iyiyim birkaç güne iyileşecem sanırım çok mutluyum. Siz avm geziosunux falan ya özellikle tangle seni hatırlıorm :d kaç saat dolaşıosun? Ben hiç avm ye gitmedim uzun süredir. Eşim zaten dio ki, senin jet hızıyla gezmende bile tahammül edemiorm yavaş yavaş nası gezeceğiz saatlerce :d
Aycam yakın olsak seninle de kahve keyfi yapardık neyse gönüller bir olsun bugün nasılsın.Ben de dün gece biraz ağrı olunca korktum dua dua ettim:))Gunaydin canlar:)
Ne guzel olurdu ne iyi gelirdi canim ya sohbette ederdik:))agrilarin sklastimi canim d.r sordugumda agrilarin normal bebek buyuyo yer aciyo bel kismin genisliyo demisti ama gel gorki insan tedirgin oluyor ister istemezAycam yakın olsak seninle de kahve keyfi yapardık neyse gönüller bir olsun bugün nasılsın.Ben de dün gece biraz ağrı olunca korktum dua dua ettim:))
Gecmis olsun tatlim en kisa surede tamamen gecer ins.kendini cok yormadan gezGünaydınn. Son anda eşimle birlikte ankaraya gelecek kişi vazgeçti, o da yalnız yoldan nefret eder seni de götüreyim dedi :d ama gece pişman oldum geldiğime... Hiç uyuyamadım rahat edemedim... Eşim de ben sana gelme demiştim dedi. Bir de gece ishal başladı nedense...
Bu arada dün göğüs hastalıklarjnda kontrolüm vardı. Solunumun alınıor artık daha iyisin, bu kendiliğinden zamanla geçecek dedi. Bu sabah çok daha iyiyim birkaç güne iyileşecem sanırım çok mutluyum. Siz avm geziosunux falan ya özellikle tangle seni hatırlıorm :d kaç saat dolaşıosun? Ben hiç avm ye gitmedim uzun süredir. Eşim zaten dio ki, senin jet hızıyla gezmende bile tahammül edemiorm yavaş yavaş nası gezeceğiz saatlerce :d
Bas agrini hafifletmek icin karanlik odada uzan ve ses olmasin ozaman rahatlarsin anca bende migren var ole yapmayinca hic bir turlu gecmiyor tatlim.banada d.rum gittgmde basla catlak kremine dedi karnim bel bolgeme dogru kasiniyor ve hafiften soyuluyorGünaydın kızlar. Basagrim iki gundur kötü. Buz koyuyorum başıma ve yatiyorum sürekli. Arada balkona çıkıp temiz hava almaya çalışıyorum. Perşembe günü Dr a çatlak kremini sormuştum.şimdi değil de 12.haftada başlasan da olur dedi.eczanede fotosunu çektim.inş gonderebilirim buraya.biraz teknoloji ozurluyum de
Çok geçmiş olsun cnm bazı hamilelerde bulantı kusma bazılarında da çok şiddetli başağrısı olurmuş bide kafanı hiçbirşeye takmamaya çalış sağlıkla.Günaydın kızlar. Basagrim iki gundur kötü. Buz koyuyorum başıma ve yatiyorum sürekli. Arada balkona çıkıp temiz hava almaya çalışıyorum. Perşembe günü Dr a çatlak kremini sormuştum.şimdi değil de 12.haftada başlasan da olur dedi.eczanede fotosunu çektim.inş gonderebilirim buraya.biraz teknoloji ozurluyum de
Ins gecer canim biran onceOle yapıyorum zaten cnm.ışığa ,sese tahammul olmuyo: (
Saol canım sen iyi sağlıklı olda o önemli değil ben de yorumlardan mustelanın kinin iyi olduğunu okudum şuan niveanın yeni bir tane çıkmış yağ hissi yok bir tane daha ismini unuttum onu kullanıyorum da yeni bir tane dr ma sorup alayım.Adlarini yazayım bari .biri lierac,diğeri de striacare.lierac 81 liraydi sanırım.diğeri de 52 ydi yanlış hatırlamıyorsam.eczacı da mustela da iyidir dedi.almadim daha.
Sanırım tangledcim sen sormustun.yazamadim canım iki gundur kusura bakma
Zarar vermiyodur tatlim verse d.r kullanin demezdiKızlar çatlak kremi zarar verir mi bebislere
Tamam canımZarar vermiyodur tatlim verse d.r kullanin demezdi
ultrasonda yazan doğru canım. bebeğin ölçülerine göre doğru sonuç veriyor senin hesabın adete göre ama biz normal gebelik yaşamıyoruz o yüzden doğru bir sonuç vermiyormuşKızlar kafama takıldı normalde dün doktora gittiğimde benim hesaplama ma göre 7 hafta 6 günlük çıkıyor ultrason kağıdında 7 hafta 3 günlük yazıyo bişey olurmu kızlar sizde nasıl cikti
Şuan nivea cnm kusura bakma geç okudum o nedenle geç cevapladım com ama beğendim yağ hissi yok hafif.._tangled_ sen hangi bebe yagini kullanyodun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?