Ben ne zaman adet oldugumu hic hatirlamyorum cunku hep haplarla adetimi getirdiler tatlim. D.r olcusu dogrudur canimSizdede böyle bişey oldu mu canim
Onemli degil tatlim bebe yagimi yaziyo ustundeŞuan nivea cnm kusura bakma geç okudum o nedenle geç cevapladım com ama beğendim yağ hissi yok hafif..
Anladım canimBen ne zaman adet oldugumu hic hatirlamyorum cunku hep haplarla adetimi getirdiler tatlim. D.r olcusu dogrudur canim
Yok canım sıkılaştırıcı çatlak önleyici yazıyor üzerinde hamile resmi de var yeni bir ürün dedi whatsondaki tanıtım çalışanı uygunda aldım şuan hatırlamıyorum başka yerde baktım iki katı idiOnemli degil tatlim bebe yagimi yaziyo ustunde
resmini atman mümkünmüYok canım sıkılaştırıcı çatlak önleyici yazıyor üzerinde hamile resmi de var yeni bir ürün dedi whatsondaki tanıtım çalışanı uygunda aldım şuan hatırlamıyorum başka yerde baktım iki katı idi
Harikasın emily bu çok güzel kızlar whatsonda tanıtım fiatıda çok uygun du 39 tl almiştim1 yağ hissi hiç yok..
son gönderdiğim değilmi canımHarikasın emily bu çok güzel kızlar whatsonda tanıtım fiatıda çok uygun du 39 tl almiştim1 yağ hissi hiç yok..)
Yoo olmazmış tatlım ben de ara da yapıyorum bugün yeni bir maske aldım sütüymüş:))kuruyunca soyuluyormuş kendimize bakmalıyız:))Kizlar ben arada yuzume kil maskesi yapiyodum simdi yapsam bi zarari olurmu
Evet tatlım süpersin :))son gönderdiğim değilmi canım
Ben yapmamistim gebe kaldgimi ogrendigimden berri yapayim ozaman:)))dene bakalim guzelmi.aynen kendimize bakmaliyiz:)Yoo olmazmış tatlım ben de ara da yapıyorum bugün yeni bir maske aldım sütüymüş:))kuruyunca soyuluyormuş kendimize bakmalıyız:))
Aycacığım senin iğne ne zaman tam bitiyor.Ben yapmamistim gebe kaldgimi ogrendigimden berri yapayim ozaman:)))dene bakalim guzelmi.aynen kendimize bakmaliyiz:)
14 nisanda tatlim yanlis hesaplamadiysamAycacığım senin iğne ne zaman tam bitiyor.
Hmmm iyi cnm benim kide kontrolde belli olacak ama sanırım benim ki devam eder..bir süre daha..14 nisanda tatlim yanlis hesaplamadiysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?