Tatlım eşinin dışarı çıkarmasına sevindim..biraz moral olmuştur değişiklik..:))Kızlar eşimle akşam üzeri avm ye gittik. e-bebek mağazasını gezdik. orada hamileliğimiz boyunca yaşananlar ve bebeklerle ilgili gerekli bilgilerin verdiği bir dergi satılıyor. bebek dergisi hem ucuz hemde içeriği bayağı faydalı konularla dolu. tavsiye ederim. arkadaşım önermişti 3tl ye aldım ve gerçekten güzel aylık çıkıyormuş
haftasonları çıkıyoruz canım. gezmeyi sever onda sıkıntı yok. işte biraz sivri dilli ve ilgisiz. 2 gündür düzelmeler başladı :) hayırlısı ile devam ederi inş. senin yağdan baktım 34tl diTatlım eşinin dışarı çıkarmasına sevindim..biraz moral olmuştur değişiklik..:))
Biraktirir belki tatlim ins.konturolun ne zamandi canim??Hmmm iyi cnm benim kide kontrolde belli olacak ama sanırım benim ki devam eder..bir süre daha..
İyi cnm sevindim senin adına tam hatırlamıyorum fiatı ya 39 yada ben de 34 aldım uygundu :))haftasonları çıkıyoruz canım. gezmeyi sever onda sıkıntı yok. işte biraz sivri dilli ve ilgisiz. 2 gündür düzelmeler başladı :) hayırlısı ile devam ederi inş. senin yağdan baktım 34tl di
Çarşamba öğleden sonra cnmBiraktirir belki tatlim ins.konturolun ne zamandi canim??
Tansiyonunu sürekli kontrol altında tut cnm..benim baş dönmem geçmedi. bir geçiyor bir dönüyor. birden nerden çıktı bu
Az kalmis ne guzel bebisi gorcen yine allahimin izniyle ins.beni 1ay nie atti bu d.r ki :)Çarşamba öğleden sonra cnm
tansiyon aletim yok yakınımdada hastane. dikkat ediyorum kötü olursa acile giderim. internetten baktım 4 ay olabilirmişTansiyonunu sürekli kontrol altında tut cnm..
evet ben yapmıştımAranızda idrar testi yapan oldumu
Geçmiş olsun cnm zannetmem ben de dünden beri hasta yatıyorum iki gün yoğundum yoruldum halsiz düştüm dün gece ateşim çıktı korktum hala yatıyorum sağlıkla iyileşiriz inşallah ..Kizlar merhaba dun gece cok fena ishal oldum sanirim midem bozuldu anlamadim ama ben hic olmam normalde. Ve agriyla wc den cikamadim bi turlu. Bagirsaklarimsa sanirim hicbisey kalmadi. Sizce bu bebegi etkileyen bisey mi
bebekle alakası olduğunu düşünmüyorum yediğin birşey bozmuştur. geçmiş olsun, muz ye geçerKizlar merhaba dun gece cok fena ishal oldum sanirim midem bozuldu anlamadim ama ben hic olmam normalde. Ve agriyla wc den cikamadim bi turlu. Bagirsaklarimsa sanirim hicbisey kalmadi. Sizce bu bebegi etkileyen bisey mi
geçmiş olsun canımGeçmiş olsun cnm zannetmem ben de dünden beri hasta yatıyorum iki gün yoğundum yoruldum halsiz düştüm dün gece ateşim çıktı korktum hala yatıyorum sağlıkla iyileşiriz inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?