2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tatlım eşinin dışarı çıkarmasına sevindim..biraz moral olmuştur değişiklik..:))

Tatlım eşinin dışarı çıkarmasına sevindim..biraz moral olmuştur değişiklik..:))
haftasonları çıkıyoruz canım. gezmeyi sever onda sıkıntı yok. işte biraz sivri dilli ve ilgisiz. 2 gündür düzelmeler başladı :) hayırlısı ile devam ederi inş. senin yağdan baktım 34tl di

benim baş dönmem geçmedi. bir geçiyor bir dönüyor. birden nerden çıktı bu

haftasonları çıkıyoruz canım. gezmeyi sever onda sıkıntı yok. işte biraz sivri dilli ve ilgisiz. 2 gündür düzelmeler başladı :) hayırlısı ile devam ederi inş. senin yağdan baktım 34tl di
İyi cnm sevindim senin adına tam hatırlamıyorum fiatı ya 39 yada ben de 34 aldım uygundu :))

Kizlar merhaba dun gece cok fena ishal oldum sanirim midem bozuldu anlamadim ama ben hic olmam normalde. Ve agriyla wc den cikamadim bi turlu. Bagirsaklarimsa sanirim hicbisey kalmadi. Sizce bu bebegi etkileyen bisey mi

Kizlar merhaba dun gece cok fena ishal oldum sanirim midem bozuldu anlamadim ama ben hic olmam normalde. Ve agriyla wc den cikamadim bi turlu. Bagirsaklarimsa sanirim hicbisey kalmadi. Sizce bu bebegi etkileyen bisey mi
Geçmiş olsun cnm zannetmem ben de dünden beri hasta yatıyorum iki gün yoğundum yoruldum halsiz düştüm dün gece ateşim çıktı korktum hala yatıyorum sağlıkla iyileşiriz inşallah ..

bebekle alakası olduğunu düşünmüyorum yediğin birşey bozmuştur. geçmiş olsun, muz ye geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…