- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Günaydınlar arkadaşlar inşallah yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz bugün çok yoğun anca öğlen test yatırabilirim inş sonucu alır almaz sizlerle paylasirim ilk güzel haberi aycacigim sen den bekliyorum tatlım:)Kızlarrrrrr hadi bu güzel hayırlı perşembe gününde güzellll ve hayırlı olumlu haber verin bizeee :)
Çabuk gidip test yaptırKizlarrr ben uyuyamiyorum
Ne öğleni ya kalk yaptır zaten heyecanlıyım bide sizden test sonucunu bekliyoruzGünaydınlar arkadaşlar inşallah yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz bugün çok yoğun anca öğlen test yatırabilirim inş sonucu alır almaz sizlerle paylasirim ilk güzel haberi aycacigim sen den bekliyorum tatlım:)
Tamam canım en kısa surede yaptırıp inş güzel sonuçlar paylaşırız:)Ne öğleni ya kalk yaptır zaten heyecanlıyım bide sizden test sonucunu bekliyoruz
Hamişlet sizi bana dua edin transferim var sabaha kadar wc gitmekten uyuyamadım yahuTamam canım en kısa surede yaptırıp inş güzel sonuçlar paylaşırız:)
Gidip yaptiricam canim insallah guzel haber aliriz canlarÇabuk gidip test yaptır
Hamişlet sizi bana dua edin transferim var sabaha kadar wc gitmekten uyuyamadım yahu
Saol cnm ya biz esimin. Yoğunluğundan 11 de vereceğim kani öğlene sonuçlanır inş dualarinizla güzel haber verrim cnm ya bilmiyorum çok sakinimHadi hayırlısı canım okulda her teneffüs meraktan bakiyorum ve dua ediyorum
Kizlar canlarimm tutmus hamileyimmmmSaol cnm ya biz esimin. Yoğunluğundan 11 de vereceğim kani öğlene sonuçlanır inş dualarinizla güzel haber verrim cnm ya bilmiyorum çok sakinim
Ayyy maşallah canım hadi cookkkk sevindim gözün aydın inşallah ben de güzel haber verrim tekrar hayırlı olsun tatlimKizlar canlarimm tutmus hamileyimmmm
Cok sevindim Allah kucağına almak nasip etsin insallahKizlar canlarimm tutmus hamileyimmmm
Hayrli olsn cnmKizlar canlarimm tutmus hamileyimmmm
Yavrum benim ya maşallah ay ne kadar sevindimKizlar canlarimm tutmus hamileyimmmm
Ayhhh çok çok çok sevindim canım hayırlı olsunKizlar canlarimm tutmus hamileyimmmm
Sagol canim sagol tatlim sendende guzel haber alicaz canim insallahAyyy maşallah canım hadi cookkkk sevindim gözün aydın inşallah ben de güzel haber verrim tekrar hayırlı olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?