bu cok guzel bır haber :) coook sevındımmm canım benım.Kizlar canlarimm tutmus hamileyimmmm
Sagol canim darisi basiniza 275.5 cikti canim cumartsi yine gidip kan testi yapicam onumuzdeki haftada bebek kesesine bakcak :)))))Cok sevindim Allah kucağına almak nasip etsin insallahcanım bhcg degerlerini yazar mısın? Birde bir daha yaptıracak mısın test?
Sagolun canim ben sevinten soktayim hala ya cok guzel allahm kucagma almayi nasip etsin allahm hepinizin guzel haberlerinide almayi nasip etsin ins opuyorum hepinizi :))))bu cok guzel bır haber :) coook sevındımmm canım benım.
Sagol canim allahim sizdende guzel sonuclar almayi nasip etsinAyhhh çok çok çok sevindim canım hayırlı olsun
Aminnn canım inşallah... Kaç çıktı değerin?Sagol canim allahim sizdende guzel sonuclar almayi nasip etsin
Cok mutluyum cok:)bu cok guzel bır haber :) coook sevındımmm canım benım.
275.5 cikti canimAminnn canım inşallah... Kaç çıktı değerin?
12 gun bugun olabilirmi ikiz?Maşallah.İkiz mi acaba. Kaçıncı gündü
Süper ya önümde iki hastayı aldılar çok çişleri gelmiş ben temkinli davrandım Allahım hayırlısını versinCok mutluyum cok:)
çok heyecan verıcı cok guzel bır duygu bu yaaa rabbım bızlerede nasıp etsın bana ıkız ıkız nasıp etsın :) :)12 gun bugun olabilirmi ikiz?
Amin canim sizlerinde bebiscikleri tutcak sonra hep beraber hamileligimizden konuscaz allahn izniyleçok heyecan verıcı cok guzel bır duygu bu yaaa rabbım bızlerede nasıp etsın bana ıkız ıkız nasıp etsın :) :)
Olabilir canım gayet yüksek maşallah maşallah12 gun bugun olabilirmi ikiz?
Hayirlisi artik canim acikcasi ikizi aklima getirmemistim:))Olabilir canım gayet yüksek maşallah maşallah
Tatlım.bakalım ben de kan verdim insallaAyyy maşallah canım hadi cookkkk sevindim gözün aydın inşallah ben de güzel haber verrim tekrar hayırlı olsun tatlim
Hadi hayirlisi canim bekliyorum guzel haberiniTatlım.bakalım ben de kan verdim insalla
Canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallah Allah kuçağına almayı nasip etsinKizlar canlarimm tutmus hamileyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?