nerdesinTatlım.bakalım ben de kan verdim insalla
Neden canm Hayirdir? Iyi duşun iyi olsun sen icini ferah tutKızlar benim transferim güzel geçmedi anlatırım detayını şarzım yok
Neden ki canımKızlar benim transferim güzel geçmedi anlatırım detayını şarzım yok
Tangled naptin canim ?Tatlım.bakalım ben de kan verdim insalla
Beklemekteyim biz başka sonuclarda istedik tatlım o nedenle gecikti zannedersemN
nerdesin
Bekliyorum tatlım yaTangled naptin canim ?
Canım senin de 10. gün bugün. Embriyon kaçıncı gün embriyosu idi. Ben de mi yaptirsam ? :)Bekliyorum tatlım ya
Beklemekteyim biz baskaN
nerdesin
Ayni gün transfer yaptirmistik canım ben den 18 de istedilerCanım senin de 10. gün bugün. Embriyon kaçıncı gün embriyosu idi. Ben de mi yaptirsam ? :)
5.gün tatlımBeklemekteyim biz baska
Ayni gün transfer yaptirmistik canım ben den 18 de istediler
Ayhhh ben de mi yapsam sence ?5.gün tatlım
kızlarrrr müjdeee hamileyimmmmmmm inşallah sizlerden de güzel haberler alırız canlarım5.gün tatlım
Ayhhhhh maşallah ya ne güzel hayırlı uğurlu olsun canim benimmm. Çok çok sevindim çoookkızlarrrr müjdeee hamileyimmmmmmm inşallah sizlerden de güzel haberler alırız canlarım
saol bitanem darısı inşallah sana ve tüm bekeleyen isteyen herkese olsun inşallahhhAyhhhhh maşallah ya ne güzel hayırlı uğurlu olsun canim benimmm. Çok çok sevindim çoook
buradayım tatlım sonucu öğrendimmmmm hamileyimmmm darısı sana inş tatlımmN
nerdesin
ayça 28 geldim tatlım ben de hamileyimmmmmAmin canim sizlerinde bebiscikleri tutcak sonra hep beraber hamileligimizden konuscaz allahn izniyle
Aminnnnnnnnsaol bitanem darısı inşallah sana ve tüm bekeleyen isteyen herkese olsun inşallahhh
Hayırlı olsun çok sevindimKizlar canlarimm tutmus hamileyimmmm
arkadaşlar inşallah sizden de devamın da güzel haberlerinizi alırız hala şoktayım inanamıyorum kendimi yaşlanmış hissettim:))[/QUOTE][QUTE="_tangled_, post: 45230955, member: 734081"]ayça 28 geldim tatlım ben de hamileyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?