Saol canım çok teşekkürler sen nasılsın?geçmiş olsun canım
Aynen canım ne yapalım korkuyoruz o kadar çok tedavi görünce..sağlıkla tamamlayalım inşallah...Sagolun kizlar valla havadan nem kapiyoruz artik saglikla tamamlayalim insallah hepimiz
Ben yapmamıştım canım dr istediği gün kanı yaptık direk 11.gün senin kaçıncı gün?Aranızda idrar testi yapan oldumu
Bugün iyiyim ara ara baş dönmem devam ediyor onun dışında şükür bir sıkıntım yok. Birde perşembe günü bebeğimi görsem daha ne diyeyimSaol canım çok teşekkürler sen nasılsın?
Bugün iyiyim ara ara baş dönmem devam ediyor onun dışında şükür bir sıkıntım yok. Birde perşembe günü bebeğimi görsem daha ne diyeyim
Ben bugun kan verdim 10 gün 5.27 cikti olmadı galibaBen yapmamıştım canım dr istediği gün kanı yaptık direk 11.gün senin kaçıncı gün?
ben 11 gün idra testi yaptım net çift çizgiyi gördüm kan değerimde o gün 217 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrar kan testi var 2 kat artış olacakmı bir bak istersenBen bugun kan verdim 10 gün 5.27 cikti olmadı galiba
Evet canım yapmıştım benAranızda idrar testi yapan oldumu
Gecmis olsun canim dikkat etGeçmiş olsun cnm zannetmem ben de dünden beri hasta yatıyorum iki gün yoğundum yoruldum halsiz düştüm dün gece ateşim çıktı korktum hala yatıyorum sağlıkla iyileşiriz inşallah ..
Yatiyorum bende agrim var tatlim ve hic halim yok sen nasil oldun boyle korkarak ne yapacagiz:)))saglikla ilerleyelim insAyça,breakfast,diğer arkadaşlar ne yapıyorsunuz ben kımıldamadan yatıom dün rahatsızlanınca..:))
Ben bugun kan verdim 5.27 cikti değerim bugün 10 olmadı galibaEvet canım yapmıştım ben
Dr ne dedi canımBen bugun kan verdim 5.27 cikti değerim bugün 10 olmadı galiba
12 gün tekrarla dediDr ne dedi canım
Doktoruna sor istersen canımBen bugun kan verdim 5.27 cikti değerim bugün 10 olmadı galiba
İlaçlarına devam et iki gün sonra tekrar test yaptır inşallah ikiye katlarsın cnm.Ben bugun kan verdim 10 gün 5.27 cikti olmadı galiba
Geçmiş olsun cnm ben dede ağrılar var..Kizlarr sol kasigim agriyorrr
İnşallah artar canım hakkınızda hayırlısı stres yapma12
12 gün tekrarla dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?