Kendini zorlıcak bişey mi yaptın canım dikkatli ol geçmiş olsunKizlarr sol kasigim agriyorrr
Geçmiş olsun canımGe
Geçmiş olsun cnm ben dede ağrılar var..
Sagol canim benim atesin dustumu??Ge
Geçmiş olsun cnm ben dede ağrılar var..
Bisey yapmadim canim dunden berri aglama krizine girip duruyorum yineKendini zorlıcak bişey mi yaptın canım dikkatli ol geçmiş olsun
Neden sende bu ağlama krizleri anlamıyorum bişeyemi canın sıkılıyor sorun ne hersey yolunda bu kadar stres yasatma annesi relaxBisey yapmadim canim dunden berri aglama krizine girip duruyorum yine(
Benim belli olmaya basladi :)Kızlar karnı büyüyen varmı ? Benim karnım iyice belli olmaya basladı ya kilomu alıyorum acaba ondanmı şişiyorum
Gozlerim doluyor birden agliyorum hormonlardan galiba anlamadimki canim bayadir olmuyodu dun basladi yine bide bole ilk zamanlar olmustu ve baya uzun surmustuNeden sende bu ağlama krizleri anlamıyorum bişeyemi canın sıkılıyor sorun ne hersey yolunda bu kadar stres yasatma annesi relax
Bak cok sukur bisey yokmus fitil ve jelde yapiyor tatlim uzun suredir kullaniyoruz ya biz farketmiyoruz ama tahris oluyo tatlim uzan dinlen canimKızlar bugün eşimle dışarı çıktık. yine bana yağladın şişmaladın dedi. sinirden kavga ettik. ona inat gittiğimiz yerde çok yürüdüm. eve geldim yattım. kalkınca wc ye gittim. tuvalet kağıda önce açık renk bir leke geldi. sonrada 1 damla kan. çok korktum doktorumu aradım. korkma progestanı kullan artarsa haberleşelim dedi. tabi ben dururmuyum acile gittim. ultrasondan baktı bebek duruyor. alttan muayene etti kanama yok leke geliyor dedi. tüp bebek doktorumu aradım bilgi verdim. korkma progestan kullan dedi. fitilden olabilir hormonlardan olabilir dedi. progestan iğne vuruldum geldim. sizdeki kanama nasıl olmuştu. şuan yok artık gelmiyor açık akıntı biraz oldu ve geçti. ama benim canım çok sıkıldı.
Teşekkürler cnm saol..Geçmiş olsun canım
acaba ondanmıdır. ikide bir wc gidip bakıyorum temiz birşey yok. gerçi çamaşırım hiç kirlenmedi. kağıtla silince geldi. şimdi yok ama vajinamın fitil soktuğum yer sızlıyor. başka birşey yoktur değilmi. bu progestan iğnenin vurulma saati varmıBak cok sukur bisey yokmus fitil ve jelde yapiyor tatlim uzun suredir kullaniyoruz ya biz farketmiyoruz ama tahris oluyo tatlim uzan dinlen canim
vücut kırğınlığı devam ediyor cnm ya çok halsizim yatıyorum sürekli.._tangled_ nasil oldun??
Saati yok tatlim ben oglen 2de vurduruyorum istdigin saat vurunabilirsin.d.r bisey yok demis canim benim bence kesin tahris olduacaba ondanmıdır. ikide bir wc gidip bakıyorum temiz birşey yok. gerçi çamaşırım hiç kirlenmedi. kağıtla silince geldi. şimdi yok ama vajinamın fitil soktuğum yer sızlıyor. başka birşey yoktur değilmi. bu progestan iğnenin vurulma saati varmı
canım çok sıkkın. düşük olsa devam ederdi değilmi. kan 1 damla geldi. açık krem akıntıda peçeteyle sürünce oldu ve geçtiSaati yok tatlim ben oglen 2de vurduruyorum istdigin saat vurunabilirsin.d.r bisey yok demis canim benim bence kesin tahris oldu
Ateş düştü de ağrı ve halsizlik var canım ya..Sagol canim benim atesin dustumu??
Yat canim benim dinlen dikkat et kendinevücut kırğınlığı devam ediyor cnm ya çok halsizim yatıyorum sürekli..
Canım benim embriyo yerleşirken olmuştu 5.haftada ama 12.haftaya kadar olurmuş benim vücut son kontrolde daha tam atmamıştı tam temizlendiğinde iğneyi bırakacağız progestan50 mg her gün bir tane devam ediyor telaşlanma sakin ol dr bildir iğneye başlarsınız dinlen başka çaresi yok sağlıkla atlatırız inşallah cnm_tangled_ senin kanaman nasıl olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?