Tatlim allah korusun neden dusuk olsun.bisey yok demis d.r icini ferah tut yat dinlen ufak bi leke olmus okadar fitile normal yani tatlim.canım çok sıkkın. düşük olsa devam ederdi değilmi. kan 1 damla geldi. açık krem akıntıda peçeteyle sürünce oldu ve geçti
canım iğne vuruldum bugün. akşam wc gittim peçeteye krem akıntı sonra 1 damla kan geldi. hemen acile gittim bebek duruyor. alttan muayene etti kanama yok leke halinde geliyor dedi. oda çamaşırıma bile bulaşmadı peçete ile silince oldu. ve geçti şuan birşey yok. doktor fitil tahriş etmiş olabilir dedi. adetten fazla kan olmazsa korkma dedi. progestan iğne vuruldum yat dinlen dedi. ama ben huzursuz oldumCanım benim embriyo yerleşirken olmuştu 5.haftada ama 12.haftaya kadar olurmuş benim vücut son kontrolde daha tam atmamıştı tam temizlendiğinde iğneyi bırakacağız progestan50 mg her gün bir tane devam ediyor telaşlanma sakin ol dr bildir iğneye başlarsınız dinlen başka çaresi yok sağlıkla atlatırız inşallah cnm
ama 1 damla kırmızı kan geldiTatlim allah korusun neden dusuk olsun.bisey yok demis d.r icini ferah tut yat dinlen ufak bi leke olmus okadar fitile normal yani tatlim.
öncelikle hayırlı olsun bebişin.tuttu tutmadı derken tutuyor sonra başka korkular başlıyor bu işte.benimde 5.haftamda adet ağrısıyla beraber peçeteye açık pembe kahveli lekeler geldi.aklım çıktı.koştur koştur doktora gittim.1 ay rapor verdi.pruloton iğne vuruldum.3 günde 1.1 hafta sürdü lekeler azalarak.ancak 7.hafta biterken aynı şekilde lekelenmem oldu yine.iğne vuruldum tekrar.2 günde geçti.çok şükür bu günlere geldik.Kızlar bugün eşimle dışarı çıktık. yine bana yağladın şişmaladın dedi. sinirden kavga ettik. ona inat gittiğimiz yerde çok yürüdüm. eve geldim yattım. kalkınca wc ye gittim. tuvalet kağıda önce açık renk bir leke geldi. sonrada 1 damla kan. çok korktum doktorumu aradım. korkma progestanı kullan artarsa haberleşelim dedi. tabi ben dururmuyum acile gittim. ultrasondan baktı bebek duruyor. alttan muayene etti kanama yok leke geliyor dedi. tüp bebek doktorumu aradım bilgi verdim. korkma progestan kullan dedi. fitilden olabilir hormonlardan olabilir dedi. progestan iğne vuruldum geldim. sizdeki kanama nasıl olmuştu. şuan yok artık gelmiyor açık akıntı biraz oldu ve geçti. ama benim canım çok sıkıldı.
Canım ya zaten duygusalsın şimdi bu hormonlarla iyice....Bisey yapmadim canim dunden berri aglama krizine girip duruyorum yine(
bende fitil kullanıyordum bugün progestan iğne vuruldum. 7+5 haftalık. inş. sorun çıkmaz. bebek duruyor dedi doktor.öncelikle hayırlı olsun bebişin.tuttu tutmadı derken tutuyor sonra başka korkular başlıyor bu işte.benimde 5.haftamda adet ağrısıyla beraber peçeteye açık pembe kahveli lekeler geldi.aklım çıktı.koştur koştur doktora gittim.1 ay rapor verdi.pruloton iğne vuruldum.3 günde 1.1 hafta sürdü lekeler azalarak.ancak 7.hafta biterken aynı şekilde lekelenmem oldu yine.iğne vuruldum tekrar.2 günde geçti.çok şükür bu günlere geldik.
pruluton iğneyi doktorunuza sormanızı tavsiye ederim.çok etkili bir iğne.ben progestanı fitil olarak kullandım.2.lekelenmeden sonra jeli de kesti doktorum.
bol bol dinlenin.elektirik süpürgesi vs kullanmayın.bir yerlere uzanmayın.en azından 12.haftanıza kadar yatın yani
Benim ki de canım büyüyor annem belli oluyor dedi sağlıkla tamamlarız inş com:))Kızlar karnı büyüyen varmı ? Benim karnım iyice belli olmaya basladı ya kilomu alıyorum acaba ondanmı şişiyorum
Canım tedirgin olma seninki yapıldığından olmuş dinlen iş yapma ben de dün çok yoruldum senin gibi çok korktum...Kızlar bugün eşimle dışarı çıktık. yine bana yağladın şişmaladın dedi. sinirden kavga ettik. ona inat gittiğimiz yerde çok yürüdüm. eve geldim yattım. kalkınca wc ye gittim. tuvalet kağıda önce açık renk bir leke geldi. sonrada 1 damla kan. çok korktum doktorumu aradım. korkma progestanı kullan artarsa haberleşelim dedi. tabi ben dururmuyum acile gittim. ultrasondan baktı bebek duruyor. alttan muayene etti kanama yok leke geliyor dedi. tüp bebek doktorumu aradım bilgi verdim. korkma progestan kullan dedi. fitilden olabilir hormonlardan olabilir dedi. progestan iğne vuruldum geldim. sizdeki kanama nasıl olmuştu. şuan yok artık gelmiyor açık akıntı biraz oldu ve geçti. ama benim canım çok sıkıldı.
tamam canım. seninki yapıldığından olmuş yazmışsın ne yapıldığından. kafam durdu iyice.Canım tedirgin olma seninki yapıldığından olmuş dinlen iş yapma ben de dün çok yoruldum senin gibi çok korktum...
Canım uyarıların için çok teşekkürler yorulmaya hiç gelmiyor çok haklısın hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş.öncelikle hayırlı olsun bebişin.tuttu tutmadı derken tutuyor sonra başka korkular başlıyor bu işte.benimde 5.haftamda adet ağrısıyla beraber peçeteye açık pembe kahveli lekeler geldi.aklım çıktı.koştur koştur doktora gittim.1 ay rapor verdi.pruloton iğne vuruldum.3 günde 1.1 hafta sürdü lekeler azalarak.ancak 7.hafta biterken aynı şekilde lekelenmem oldu yine.iğne vuruldum tekrar.2 günde geçti.çok şükür bu günlere geldik.
pruluton iğneyi doktorunuza sormanızı tavsiye ederim.çok etkili bir iğne.ben progestanı fitil olarak kullandım.2.lekelenmeden sonra jeli de kesti doktorum.
bol bol dinlenin.elektirik süpürgesi vs kullanmayın.bir yerlere uzanmayın.en azından 12.haftanıza kadar yatın yani
Yorulduğundan cnm cepten yazınca yatıyorum zannederim çünkü ben de iki gün çok yoruldum korktum.:))tamam canım. seninki yapıldığından olmuş yazmışsın ne yapıldığından. kafam durdu iyice.
inşallah birşey olmaz. bu hafta bir iş yapmayıp dinleneyim birde progestan iğne kullanayım daha etkili en azından. siz günde kaç tane vuruluyorsunuz. bana 1 tane dedilerYorulduğundan cnm cepten yazınca yatıyorum zannederim çünkü ben de iki gün çok yoruldum korktum.:))
Canım düşük olsa parça gelmesi gerekli embriyo geliştiği için sürekli yet açıyor sen de yorumunda az kan gelmiş korkma parça gelirse sorun stres yapma dinlen koruyucumuz Allah..canım çok sıkkın. düşük olsa devam ederdi değilmi. kan 1 damla geldi. açık krem akıntıda peçeteyle sürünce oldu ve geçti
üzülme normal canım bebeğin tutunuyor. bundan mutlu olKizlar bugun transferin 5. Gunu ilk gunu saymazsak adet sancisi gibi karnimda ignelenmeler basladi off canm skldi
Günde bir tane akşamları oluyorum cnm rahim tam temizlemeye kadar devam edicez benim kine ama ben de iki gün yorulunca senin gibi çok korktum ama benim iğne zaten devam ediyor..koruyucumuz Allah ..inşallah birşey olmaz. bu hafta bir iş yapmayıp dinleneyim birde progestan iğne kullanayım daha etkili en azından. siz günde kaç tane vuruluyorsunuz. bana 1 tane dediler
Sakin ol cnm bunlar tutunma belirtileri sağlıkla inş güzel haberlerini alırız..Kizlar bugun transferin 5. Gunu ilk gunu saymazsak adet sancisi gibi karnimda ignelenmeler basladi off canm skldi
yorma kendini canım. kasık ağrısı bende de var. şimdi wc ye gidip baktım birşey yok.inş. gecede olmaz.Günde bir tane akşamları oluyorum cnm rahim tam temizlemeye kadar devam edicez benim kine ama ben de iki gün yorulunca senin gibi çok korktum ama benim iğne zaten devam ediyor..koruyucumuz Allah ..
Olmaz inşallah canım dediğin gibi çok ayakta kalmaktan olmuş korkma Allahın izni ile birşey olmaz koruyucumuz Allahım...yorma kendini canım. kasık ağrısı bende de var. şimdi wc ye gidip baktım birşey yok.inş. gecede olmaz.
Insallah canim tek istegimüzülme normal canım bebeğin tutunuyor. bundan mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?