2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

canım çok sıkkın. düşük olsa devam ederdi değilmi. kan 1 damla geldi. açık krem akıntıda peçeteyle sürünce oldu ve geçti
Tatlim allah korusun neden dusuk olsun.bisey yok demis d.r icini ferah tut yat dinlen ufak bi leke olmus okadar fitile normal yani tatlim.

canım iğne vuruldum bugün. akşam wc gittim peçeteye krem akıntı sonra 1 damla kan geldi. hemen acile gittim bebek duruyor. alttan muayene etti kanama yok leke halinde geliyor dedi. oda çamaşırıma bile bulaşmadı peçete ile silince oldu. ve geçti şuan birşey yok. doktor fitil tahriş etmiş olabilir dedi. adetten fazla kan olmazsa korkma dedi. progestan iğne vuruldum yat dinlen dedi. ama ben huzursuz oldum

öncelikle hayırlı olsun bebişin.tuttu tutmadı derken tutuyor sonra başka korkular başlıyor bu işte.benimde 5.haftamda adet ağrısıyla beraber peçeteye açık pembe kahveli lekeler geldi.aklım çıktı.koştur koştur doktora gittim.1 ay rapor verdi.pruloton iğne vuruldum.3 günde 1.1 hafta sürdü lekeler azalarak.ancak 7.hafta biterken aynı şekilde lekelenmem oldu yine.iğne vuruldum tekrar.2 günde geçti.çok şükür bu günlere geldik.
pruluton iğneyi doktorunuza sormanızı tavsiye ederim.çok etkili bir iğne.ben progestanı fitil olarak kullandım.2.lekelenmeden sonra jeli de kesti doktorum.
bol bol dinlenin.elektirik süpürgesi vs kullanmayın.bir yerlere uzanmayın.en azından 12.haftanıza kadar yatın yani

bende fitil kullanıyordum bugün progestan iğne vuruldum. 7+5 haftalık. inş. sorun çıkmaz. bebek duruyor dedi doktor.

Canım tedirgin olma seninki yapıldığından olmuş dinlen iş yapma ben de dün çok yoruldum senin gibi çok korktum...

Canım uyarıların için çok teşekkürler yorulmaya hiç gelmiyor çok haklısın hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş.

Yorulduğundan cnm cepten yazınca yatıyorum zannederim çünkü ben de iki gün çok yoruldum korktum.:))
inşallah birşey olmaz. bu hafta bir iş yapmayıp dinleneyim birde progestan iğne kullanayım daha etkili en azından. siz günde kaç tane vuruluyorsunuz. bana 1 tane dediler

canım çok sıkkın. düşük olsa devam ederdi değilmi. kan 1 damla geldi. açık krem akıntıda peçeteyle sürünce oldu ve geçti
Canım düşük olsa parça gelmesi gerekli embriyo geliştiği için sürekli yet açıyor sen de yorumunda az kan gelmiş korkma parça gelirse sorun stres yapma dinlen koruyucumuz Allah..

inşallah birşey olmaz. bu hafta bir iş yapmayıp dinleneyim birde progestan iğne kullanayım daha etkili en azından. siz günde kaç tane vuruluyorsunuz. bana 1 tane dediler
Günde bir tane akşamları oluyorum cnm rahim tam temizlemeye kadar devam edicez benim kine ama ben de iki gün yorulunca senin gibi çok korktum ama benim iğne zaten devam ediyor..koruyucumuz Allah ..

Günde bir tane akşamları oluyorum cnm rahim tam temizlemeye kadar devam edicez benim kine ama ben de iki gün yorulunca senin gibi çok korktum ama benim iğne zaten devam ediyor..koruyucumuz Allah ..
yorma kendini canım. kasık ağrısı bende de var. şimdi wc ye gidip baktım birşey yok.inş. gecede olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…