Insallah kizlar siz de olmasanizSakin ol cnm bunlar tutunma belirtileri sağlıkla inş güzel haberlerini alırız..
Rahat bu zamanlarda stres yok tatlım hayırlısı ile güzel haberinide al inş..Insallah kizlar siz de olmasaniz
Aynen hormanlarla tamamen tavan yaptimCanım ya zaten duygusalsın şimdi bu hormonlarla iyice....
Gayet normal canim cogumuzda o adet agrisi gibi seyler oldu bosuna canini skma.allahin izniyle guzel haberler alacaksin insKizlar bugun transferin 5. Gunu ilk gunu saymazsak adet sancisi gibi karnimda ignelenmeler basladi off canm skldi
Insallah canim cumaya test bakalimGayet normal canim cogumuzda o adet agrisi gibi seyler oldu bosuna canini skma.allahin izniyle guzel haberler alacaksin ins
Bende iki gündür rahatsizdim canim bugün iyice artti ciddi bir halsizlik bitkinlik var ve cok fena bas agrim. Telefona bile bakamadim bugünKun feyekun napiyon nasilsin canim
Sağol canım. By gebelik nasıl geçecek bilmiyorum. Eşim beni hiç anlamıyor. Hep bağırıyor. Biraz önce yine tartıştık. O kadar saçma konulardanki. Çayın bittiyse doldur dedim icmicem dedi. Hergün bir demlik içen iki bardak içip bırakınca usendi diye düşündüm. O sırada ayaktaydim usendiysen doldurayim dedim. Bağırdı çağırdı. Kötü birsey aklımdan geçmedi. Bunda ne var anlamadim. Üstüne çok gidiyormusumemily07 canim gecmis olsun oldu bitti gözüyle bak kafana takma. Evet banada ilk olduğunda cok tedirgin oldum ama doktorla konuşunca rahatlamistim hem bak sen bebegini bile gormussun masaallah.
Benim bir ped dolusu kipkirmizi kan geldi. Oluyo böyle şeyler üzülme artik canim cok şükür iyiymis bebegin icini ferah tut
Senin kanaman neden olmuştu. Bu arada geçmiş olsun canımemily07 canim gecmis olsun oldu bitti gözüyle bak kafana takma. Evet banada ilk olduğunda cok tedirgin oldum ama doktorla konuşunca rahatlamistim hem bak sen bebegini bile gormussun masaallah.
Benim bir ped dolusu kipkirmizi kan geldi. Oluyo böyle şeyler üzülme artik canim cok şükür iyiymis bebegin icini ferah tut
Hayret bisey ya sanki onlar hamile bu ne hassasiyet. Hassasiyetlerini eslerine karsi davranislarinda kullansalar cok iyi olacak.Sağol canım. By gebelik nasıl geçecek bilmiyorum. Eşim beni hiç anlamıyor. Hep bağırıyor. Biraz önce yine tartıştık. O kadar saçma konulardanki. Çayın bittiyse doldur dedim icmicem dedi. Hergün bir demlik içen iki bardak içip bırakınca usendi diye düşündüm. O sırada ayaktaydim usendiysen doldurayim dedim. Bağırdı çağırdı. Kötü birsey aklımdan geçmedi. Bunda ne var anlamadim. Üstüne çok gidiyormusum
Aycacim kasik agrin geçti mi . Yoruldun mu diyecegim ama sen zaten dikkat ediyosun. Belki bugün cok büyümüstur seninki annesi :)Aynen hormanlarla tamamen tavan yaptim
Kun feyekuncüğüm aynı rahatsızlıklar bende de var cnm aynen dökülüyorum...Bende iki gündür rahatsizdim canim bugün iyice artti ciddi bir halsizlik bitkinlik var ve cok fena bas agrim. Telefona bile bakamadim bugün
Baharda geldi ya onunda ekstra yorgunlugu mu çöktü üstümuze nedir hepimiz dökülüyoruz :)
Ben 8. Haftadayım hala bulanmıor midem. Bnede ne transfer sonrasında ne de gebeliğimi öğrendiğimden bu yana hiçbir belirti yok diybilrim. Sadece sık idrara çıkma ve koku hassasiyeti var. Bir de tahlil öncesinde göğüs uçlarımın çevresinde damarlar çıkmıştı birkaç gndür de yanıp kaşınıor. Ne kasık ağrısı ne kasılma ne bulantı olmuor henüz bendeKizlar merhaba,2 nisan test gunumdu normalde 12.gunum yani,ben dayanamiyip 6.gunu kanda baktirmistim 90 cikmisti,birde 9.gunu baktirdim 780 cikti bir daha bakmaya gerek yok haftaya gel keseye bakalim dediler,benim hic midem bulanmiyor korkmaya basladim,sizin mideniz hmn bulandimi?
sağol canım. benim kahve akıntım oldu bugün yine. çamaşırıma bulaşmıyor ama peçetede bayağı vardı ve koyu kahveydi. şimdi doktora gidecem gitmişken iğnemi yaptırıp gelicem. inş. bebeğime birşey olmazKızlar günaydınnn. Ankaraya gitmiştim yoğun geçti baya, dün gece döndük eve. H&m den hamile kotu aldım iki tane bakmanızı öneririm. Büyük beden reyonundan da askılı atlet aldım. 4 tane de tunik yapmaya müsait elbise aldım. Elbiseler bir alana bir bedavaydı 25-30 liraya iki tane almış oldum. Adana'ya da açılsa bir an önce >.< Baya gezdim iki aydır yatıordum evde... İyi geldi baya. Başta yorulmuştum ama sonra alıştım. :)
Yolculuğa çıkma konusunda tedirgindik ama doktorum arabayla gidebileceğimi ama bol mola vermemizi söyledi. Rahat geçti yol.
Bu arada son 3 crinone kalmıştı yolda ezilmiş valizde. Açtığım an tamamı dışarı çıkıor. Aradım sordum şimdi sorun değil kullanma o halde dediler. Bir de normal doktora takibe gitcem karından görünmesi için ne zaman gitmem lazım dedim. Özellikleemily07 sen de merak ediordun 8.haftadsn sonra karından görünür ama kalp atışı görünmeyebilir onun için de 10. Haftada görünür karından dedi. Yani 10. Haftayı bekleriz sanırım. Doktora gitmek için. Eşim yola gittik döndük bi gidip baktır demişti ama görünmedikten sonra kalp atışı ne gerek var baktkrmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?