2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

emily07 canim gecmis olsun oldu bitti gözüyle bak kafana takma. Evet banada ilk olduğunda cok tedirgin oldum ama doktorla konuşunca rahatlamistim hem bak sen bebegini bile gormussun masaallah.
Benim bir ped dolusu kipkirmizi kan geldi. Oluyo böyle şeyler üzülme artik canim cok şükür iyiymis bebegin icini ferah tut

Sağol canım. By gebelik nasıl geçecek bilmiyorum. Eşim beni hiç anlamıyor. Hep bağırıyor. Biraz önce yine tartıştık. O kadar saçma konulardanki. Çayın bittiyse doldur dedim icmicem dedi. Hergün bir demlik içen iki bardak içip bırakınca usendi diye düşündüm. O sırada ayaktaydim usendiysen doldurayim dedim. Bağırdı çağırdı. Kötü birsey aklımdan geçmedi. Bunda ne var anlamadim. Üstüne çok gidiyormusum

Senin kanaman neden olmuştu. Bu arada geçmiş olsun canım

Hayret bisey ya sanki onlar hamile bu ne hassasiyet. Hassasiyetlerini eslerine karsi davranislarinda kullansalar cok iyi olacak.
Benimde yanlis hatırlamıyorsam altinci haftada olmuştu kanamam. Yerleşme kanamalarindan canim . Bebisler kendine yer açtığı için.
Bir kere oldu ama yoğun oldu bir kere igne oldum ve jele hala devam ediyorum. Ultrasonda da görüldü kanama ama küçük biseymis kendiliginden gececek dedi doktorum

Kun feyekuncüğüm aynı rahatsızlıklar bende de var cnm aynen dökülüyorum...

Kızlar günaydınnn. Ankaraya gitmiştim yoğun geçti baya, dün gece döndük eve. H&m den hamile kotu aldım iki tane bakmanızı öneririm. Büyük beden reyonundan da askılı atlet aldım. 4 tane de tunik yapmaya müsait elbise aldım. Elbiseler bir alana bir bedavaydı 25-30 liraya iki tane almış oldum. Adana'ya da açılsa bir an önce >.< Baya gezdim iki aydır yatıordum evde... İyi geldi baya. Başta yorulmuştum ama sonra alıştım. :)

Yolculuğa çıkma konusunda tedirgindik ama doktorum arabayla gidebileceğimi ama bol mola vermemizi söyledi. Rahat geçti yol.

Bu arada son 3 crinone kalmıştı yolda ezilmiş valizde. Açtığım an tamamı dışarı çıkıor. Aradım sordum şimdi sorun değil kullanma o halde dediler. Bir de normal doktora takibe gitcem karından görünmesi için ne zaman gitmem lazım dedim. Özellikle emily07 sen de merak ediordun 8.haftadsn sonra karından görünür ama kalp atışı görünmeyebilir onun için de 10. Haftada görünür karından dedi. Yani 10. Haftayı bekleriz sanırım. Doktora gitmek için. Eşim yola gittik döndük bi gidip baktır demişti ama görünmedikten sonra kalp atışı ne gerek var baktkrmaya

ben de ne giyeceğimi bilemiyorum artık sadece beli daha rahat iki tane pantalonum var onları giyiyiroum sürekli işyerine. aynı şeyleri giymekten de bıktım. haftasonu avm deydim gezdim biraz ama gebe ye baktım 175-180 tl ydi pantalonlar. çok güzeldi gerçi bi tane alıcam sanırım ama birazcık daha bikaç hafta daha bekliim diyorum. lcw de de hamile reyonu varmış baktım ama hiç beğenmedim . dar paça giyiyorum ben normalde hep ama orada öyle istediğim gibi bir tarzda yok. h&m e bakamadım cevahir de maalesef h&m yok. B breakfast bence de bi git doktora ne kaybedersin ki. git bir baktır. alttan baktır ama söyle doktoruna alttan baksın. için rahat etsin

Kizlar merhaba,2 nisan test gunumdu normalde 12.gunum yani,ben dayanamiyip 6.gunu kanda baktirmistim 90 cikmisti,birde 9.gunu baktirdim 780 cikti bir daha bakmaya gerek yok haftaya gel keseye bakalim dediler,benim hic midem bulanmiyor korkmaya basladim,sizin mideniz hmn bulandimi?

Ben 8. Haftadayım hala bulanmıor midem. Bnede ne transfer sonrasında ne de gebeliğimi öğrendiğimden bu yana hiçbir belirti yok diybilrim. Sadece sık idrara çıkma ve koku hassasiyeti var. Bir de tahlil öncesinde göğüs uçlarımın çevresinde damarlar çıkmıştı birkaç gndür de yanıp kaşınıor. Ne kasık ağrısı ne kasılma ne bulantı olmuor henüz bende

Gulgonca86 hayırlı olsun gözün aydın canım. çok yüksek çıkmış değerin ikiz olabilir mi acaba? canım belirtiyi hemen bekleme çok erken daha. kimisinde hiç bir belirti olmuyor. vücudunu çok fazla dinleme. belirti olmaması ne güzel. benim sürekli midem yanıyor , hafif bulanıyor .. böyle daha kötü. yeter ki sağlıklı olsun bebişler. hemşire çok fazla kendini dinleme dedi bana da. herşeyden birşey çıkartıyoruz çünkü.

sağol canım. benim kahve akıntım oldu bugün yine. çamaşırıma bulaşmıyor ama peçetede bayağı vardı ve koyu kahveydi. şimdi doktora gidecem gitmişken iğnemi yaptırıp gelicem. inş. bebeğime birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…