2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım sağlıkla gidip gelme ne sevindim benim ki 9.hafta üstten bakildi sizde baktirabilirsiniz bu arada hayırlı olsuncom güle güle sağlıkla giy..

Hayırlı olsun cnm senin adına çok sevindim maşallah herkeste ayni belirtiler olmaz canım benim de bulan tim.kusmam yok.şükür sadece yorgunluk ve uyku var...sağlıkla inş com.

Koyu kah
Koyu kahve kurumuş kan demek.cnm yani kanama durmuş korkacak bir durum.yok sağlıkla inş cnm.

Yok canım daha çok erken hemen bulanmaz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Koyu kah

Koyu kahve kurumuş kan demek.cnm yani kanama durmuş korkacak bir durum.yok sağlıkla inş cnm.
Doktora gittim alttan baktı bebeğimi gördüm. koyu kahve akıntım oluyor bugün. rahimde küçük kan kanalı gördü. iğne vuruluyorum dinleniyorum. inşallah bebeğime birşey olmaz. perşembe tekrar gidecem

Doktora gittim alttan baktı bebeğimi gördüm. koyu kahve akıntım oluyor bugün. rahimde küçük kan kanalı gördü. iğne vuruluyorum dinleniyorum. inşallah bebeğime birşey olmaz. perşembe tekrar gidecem
Geçmiş olsun com bebeğini görme ne sevindim dinlen kendini yorma sağlıkla geçer inşallah.

Tatlım peki kanama neden oluşmuş bir bilgi vermedi mi?çok yürümeden dolayı mi olmuş.ama on ikinci haftaya kadar normal.diye bakılıyor.

Tatlım peki kanama neden oluşmuş bir bilgi vermedi mi?çok yürümeden dolayı mi olmuş.ama on ikinci haftaya kadar normal.diye bakılıyor.
sebebini bilemeyiz dedi. rahimde küçük kanama kanalımı ne var dedi. ondan olabilir dedi. fitil tahriş yapmış olabilir dedi. sıkıntı stres yorgunluk herşey sebeb olabilir dedi. bebeği gördük. dinlen dedi iğne verdi. inşallah birşey olmaz. korkma sakin ol dedi ama elimde değil.

adetten daha fazla kan gelirse parçalar gelirse kork dedi. bende kırmızı akıntı olmadı dün kremdi bugün koyu kahve

Geçmiş olsun canım dinlen iyi düşün iyi olsun inşallah

adetten daha fazla kan gelirse parçalar gelirse kork dedi. bende kırmızı akıntı olmadı dün kremdi bugün koyu kahve
Korkma canım.stres yapma zaten koyulasmis kanama durmuş demek şuan.iceridekini atıyor bir kaç gün.sürer miktarına gore stres yapma sağlıkla atlatırız.inşallah.hepimiz.sen dinlen is yapma yorma kendini ben de rapor almayı düşünüyorum ben de korkuyorum..

dikkat et kendine rapor al dinlen. koyulaşmış kan derken rengimi kıvamımı.

hayırlı olsun canım insaallah saglikli bir hamilelik gecirirsin ve kucagina alirsin bebislerini. Sanirim ikiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…