Canım sağlıkla gidip gelme ne sevindim benim ki 9.hafta üstten bakildi sizde baktirabilirsiniz bu arada hayırlı olsuncom güle güle sağlıkla giy..Kızlar günaydınnn. Ankaraya gitmiştim yoğun geçti baya, dün gece döndük eve. H&m den hamile kotu aldım iki tane bakmanızı öneririm. Büyük beden reyonundan da askılı atlet aldım. 4 tane de tunik yapmaya müsait elbise aldım. Elbiseler bir alana bir bedavaydı 25-30 liraya iki tane almış oldum. Adana'ya da açılsa bir an önce >.< Baya gezdim iki aydır yatıordum evde... İyi geldi baya. Başta yorulmuştum ama sonra alıştım. :)
Yolculuğa çıkma konusunda tedirgindik ama doktorum arabayla gidebileceğimi ama bol mola vermemizi söyledi. Rahat geçti yol.
Bu arada son 3 crinone kalmıştı yolda ezilmiş valizde. Açtığım an tamamı dışarı çıkıor. Aradım sordum şimdi sorun değil kullanma o halde dediler. Bir de normal doktora takibe gitcem karından görünmesi için ne zaman gitmem lazım dedim. Özellikleemily07 sen de merak ediordun 8.haftadsn sonra karından görünür ama kalp atışı görünmeyebilir onun için de 10. Haftada görünür karından dedi. Yani 10. Haftayı bekleriz sanırım. Doktora gitmek için. Eşim yola gittik döndük bi gidip baktır demişti ama görünmedikten sonra kalp atışı ne gerek var baktkrmaya
Hayırlı olsun cnm senin adına çok sevindim maşallah herkeste ayni belirtiler olmaz canım benim de bulan tim.kusmam yok.şükür sadece yorgunluk ve uyku var...sağlıkla inş com.Kizlar merhaba,2 nisan test gunumdu normalde 12.gunum yani,ben dayanamiyip 6.gunu kanda baktirmistim 90 cikmisti,birde 9.gunu baktirdim 780 cikti bir daha bakmaya gerek yok haftaya gel keseye bakalim dediler,benim hic midem bulanmiyor korkmaya basladim,sizin mideniz hmn bulandimi?
Koyu kahve kurumuş kan demek.cnm yani kanama durmuş korkacak bir durum.yok sağlıkla inş cnm.sağol canım. benim kahve akıntım oldu bugün yine. çamaşırıma bulaşmıyor ama peçetede bayağı vardı ve koyu kahveydi. şimdi doktora gidecem gitmişken iğnemi yaptırıp gelicem. inş. bebeğime birşey olmaz
Yok canım daha çok erken hemen bulanmaz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKizlar merhaba,2 nisan test gunumdu normalde 12.gunum yani,ben dayanamiyip 6.gunu kanda baktirmistim 90 cikmisti,birde 9.gunu baktirdim 780 cikti bir daha bakmaya gerek yok haftaya gel keseye bakalim dediler,benim hic midem bulanmiyor korkmaya basladim,sizin mideniz hmn bulandimi?
Doktora gittim alttan baktı bebeğimi gördüm. koyu kahve akıntım oluyor bugün. rahimde küçük kan kanalı gördü. iğne vuruluyorum dinleniyorum. inşallah bebeğime birşey olmaz. perşembe tekrar gidecemKoyu kah
Koyu kahve kurumuş kan demek.cnm yani kanama durmuş korkacak bir durum.yok sağlıkla inş cnm.
Geçmiş olsun com bebeğini görme ne sevindim dinlen kendini yorma sağlıkla geçer inşallah.Doktora gittim alttan baktı bebeğimi gördüm. koyu kahve akıntım oluyor bugün. rahimde küçük kan kanalı gördü. iğne vuruluyorum dinleniyorum. inşallah bebeğime birşey olmaz. perşembe tekrar gidecem
Tatlım peki kanama neden oluşmuş bir bilgi vermedi mi?çok yürümeden dolayı mi olmuş.ama on ikinci haftaya kadar normal.diye bakılıyor.Doktora gittim alttan baktı bebeğimi gördüm. koyu kahve akıntım oluyor bugün. rahimde küçük kan kanalı gördü. iğne vuruluyorum dinleniyorum. inşallah bebeğime birşey olmaz. perşembe tekrar gidecem
sebebini bilemeyiz dedi. rahimde küçük kanama kanalımı ne var dedi. ondan olabilir dedi. fitil tahriş yapmış olabilir dedi. sıkıntı stres yorgunluk herşey sebeb olabilir dedi. bebeği gördük. dinlen dedi iğne verdi. inşallah birşey olmaz. korkma sakin ol dedi ama elimde değil.Tatlım peki kanama neden oluşmuş bir bilgi vermedi mi?çok yürümeden dolayı mi olmuş.ama on ikinci haftaya kadar normal.diye bakılıyor.
Geçmiş olsun canım dinlen iyi düşün iyi olsun inşallahsebebini bilemeyiz dedi. rahimde küçük kanama kanalımı ne var dedi. ondan olabilir dedi. fitil tahriş yapmış olabilir dedi. sıkıntı stres yorgunluk herşey sebeb olabilir dedi. bebeği gördük. dinlen dedi iğne verdi. inşallah birşey olmaz. korkma sakin ol dedi ama elimde değil.
Korkma canım.stres yapma zaten koyulasmis kanama durmuş demek şuan.iceridekini atıyor bir kaç gün.sürer miktarına gore stres yapma sağlıkla atlatırız.inşallah.hepimiz.sen dinlen is yapma yorma kendini ben de rapor almayı düşünüyorum ben de korkuyorum..adetten daha fazla kan gelirse parçalar gelirse kork dedi. bende kırmızı akıntı olmadı dün kremdi bugün koyu kahve
dikkat et kendine rapor al dinlen. koyulaşmış kan derken rengimi kıvamımı.Korkma canım.stres yapma zaten koyulasmis kanama durmuş demek şuan.iceridekini atıyor bir kaç gün.sürer miktarına gore stres yapma sağlıkla atlatırız.inşallah.hepimiz.sen dinlen is yapma yorma kendini ben de rapor almayı düşünüyorum ben de korkuyorum..
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım dinlen iyi düşün iyi olsun inşallah
kanama alanı ne oluyorTatlım peki kanama neden oluşmuş bir bilgi vermedi mi?çok yürümeden dolayı mi olmuş.ama on ikinci haftaya kadar normal.diye bakılıyor.
hayırlı olsun canım insaallah saglikli bir hamilelik gecirirsin ve kucagina alirsin bebislerini. Sanirim ikiz :)Kizlar merhaba,2 nisan test gunumdu normalde 12.gunum yani,ben dayanamiyip 6.gunu kanda baktirmistim 90 cikmisti,birde 9.gunu baktirdim 780 cikti bir daha bakmaya gerek yok haftaya gel keseye bakalim dediler,benim hic midem bulanmiyor korkmaya basladim,sizin mideniz hmn bulandimi?
Bahar hamileligide böyle oluyor herhalde tatlim :)Kun feyekuncüğüm aynı rahatsızlıklar bende de var cnm aynen dökülüyorum...
hayırlı olsun canım insaallah saglikli bir hamilelik gecirirsin ve kucagina alirsin bebislerini. Sanirim ikiz :)
Koyulasmis artik kırmızı olmaması kuruması kahve rengiyle dönüşmesi cnm..dikkat et kendine rapor al dinlen. koyulaşmış kan derken rengimi kıvamımı.
bugün bütün gün yattım yemeği bile dışardan söyledim.gündüz olmadı birsey.biraz önce az bişe geldi geçtiKoyulasmis artik kırmızı olmaması kuruması kahve rengiyle dönüşmesi cnm..
İyi olmana sevindim cnm ben çok halsiz ve yorgunum bir kat merdiven çıksam nefes nefeseyim :))Bahar hamileligide böyle oluyor herhalde tatlim :)
Ben bugun daha iyiyim sen nasıl hissediyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?