Yat dinlen cnm başka tedavisi yok ben de dinleniyorum stres yapma rahimin içerideki kani atması gerekiyor ara ara olur korkma ..bugün bütün gün yattım yemeği bile dışardan söyledim.gündüz olmadı birsey.biraz önce az bişe geldi geçti
dua et bana bebeğime birşey olmasın çok huzursuzumYat dinlen cnm başka tedavisi yok ben de dinleniyorum stres yapma rahimin içerideki kani atması gerekiyor ara ara olur korkma ..
O yağlar süt olacak cnm onun çocuğunu besleyici büyüyeceğin sütler o eşinin dediği yağlardan olacak.Ben 50 kilo ile gebe kaldım 85 le bitirdim.40 im çıktığında 65 kilo idim şimdi 50 kiloyu. Bak kilo milo kalmadı. Çocuk ister istemez formunu korumaya yardimci.sen eşini hiç takma çok güzel bir anne olacaksın. Benim oğlum her fırsatta gelip avuçlari arasına yüzümü alıp anne çok tatlisin sen çok güzelsin diyip duruyor.o öyle dedikten sonra koca demese kaç yazar.Hepiniz çok güzel çok mutlu evlat kıymetini en iyi bilen anneler olacaksınız. Dualarim sizlerle.Kızlar bugün eşimle dışarı çıktık. yine bana yağladın şişmaladın dedi. sinirden kavga ettik. ona inat gittiğimiz yerde çok yürüdüm. eve geldim yattım. kalkınca wc ye gittim. tuvalet kağıda önce açık renk bir leke geldi. sonrada 1 damla kan. çok korktum doktorumu aradım. korkma progestanı kullan artarsa haberleşelim dedi. tabi ben dururmuyum acile gittim. ultrasondan baktı bebek duruyor. alttan muayene etti kanama yok leke geliyor dedi. tüp bebek doktorumu aradım bilgi verdim. korkma progestan kullan dedi. fitilden olabilir hormonlardan olabilir dedi. progestan iğne vuruldum geldim. sizdeki kanama nasıl olmuştu. şuan yok artık gelmiyor açık akıntı biraz oldu ve geçti. ama benim canım çok sıkıldı.
çok sağol canım. kahve akıntı beni korkuttu. bebek iyi şuan. birşey olacak diye çok korkuyorumO yağlar süt olacak cnm onun çocuğunu besleyici büyüyeceğin sütler o eşinin dediği yağlardan olacak.Ben 50 kilo ile gebe kaldım 85 le bitirdim.40 im çıktığında 65 kilo idim şimdi 50 kiloyu. Bak kilo milo kalmadı. Çocuk ister istemez formunu korumaya yardimci.sen eşini hiç takma çok güzel bir anne olacaksın. Benim oğlum her fırsatta gelip avuçlari arasına yüzümü alıp anne çok tatlisin sen çok güzelsin diyip duruyor.o öyle dedikten sonra koca demese kaç yazar.Hepiniz çok güzel çok mutlu evlat kıymetini en iyi bilen anneler olacaksınız. Dualarim sizlerle.
Çok geçmiş olsun.Bol bol dinlen .Vitaminvücut kırğınlığı devam ediyor cnm ya çok halsizim yatıyorum sürekli..
Canım kahverengi ise korkma dinlen yorma kendini stresten uzak dur.Bebeğin le konuş. Hiç merak etme bir çok gebe yaşıyor bu süreci. Eşinle de konuş etkilenir kırıldığını ifade et.Bu süreçte daha hassas olduğunu anlasın. Bu kadar zahmet iğneler tuttu tutmadı stresi yaşıyorsun üzme kendini.Allaha emanet olun.Rabbime emanet edin yavrularınızı.Allahim koruduktan sonra hiç bi şey olmaz.çok sağol canım. kahve akıntı beni korkuttu. bebek iyi şuan. birşey olacak diye çok korkuyorum
eşimde korktu sanırım bugün bana karşı daha iyi ve özveriliÇok geçmiş olsun.Bol bol dinlen .Vitamin
Canım kahverengi ise korkma dinlen yorma kendini stresten uzak dur.Bebeğin le konuş. Hiç merak etme bir çok gebe yaşıyor bu süreci. Eşinle de konuş etkilenir kırıldığını ifade et.Bu süreçte daha hassas olduğunu anlasın. Bu kadar zahmet iğneler tuttu tutmadı stresi yaşıyorsun üzme kendini.Allaha emanet olun.Rabbime emanet edin yavrularınızı.Allahim koruduktan sonra hiç bi şey olmaz.
Seni çok iyi anlıyorum canım stres yapma Allahın izni ile.birşey olmaz dediğim gibi dinlen sağlıkla atlatacaksınız inşallah canım..dua et bana bebeğime birşey olmasın çok huzursuzum
Çok saol cnm moral.oldun bizlere...O yağlar süt olacak cnm onun çocuğunu besleyici büyüyeceğin sütler o eşinin dediği yağlardan olacak.Ben 50 kilo ile gebe kaldım 85 le bitirdim.40 im çıktığında 65 kilo idim şimdi 50 kiloyu. Bak kilo milo kalmadı. Çocuk ister istemez formunu korumaya yardimci.sen eşini hiç takma çok güzel bir anne olacaksın. Benim oğlum her fırsatta gelip avuçlari arasına yüzümü alıp anne çok tatlisin sen çok güzelsin diyip duruyor.o öyle dedikten sonra koca demese kaç yazar.Hepiniz çok güzel çok mutlu evlat kıymetini en iyi bilen anneler olacaksınız. Dualarim sizlerle.
Evet bugün hic yazmamis ayca iyidir inşaallahAycacigim nasılsın?bu gün yazmamışsın merak.ettim.iyisin.değil mi.cnm
Sol tarafta agrim var ama sagda yok hic bi sorun yoktur demiEvet bugün hic yazmamis ayca iyidir inşaallah
Agrim var canim yaAycacigim nasılsın?bu gün yazmamışsın merak.ettim.iyisin.değil mi.cnm
Canım biz 10.haftadayız inşallah sağlıkla devam ederiz inşallah hepbirlikte sağlıkla kucagimiza alırız._tangled_ canim senin bebis ne kadarlik oldu
Bende de ağrılar var cnm bende korktum iki gündür yatıyorum ve kalkmak istemiyorum açıkçası çok yorgunum da..Agrim var canim yasen iyimisin nasil oldun tatlim.
Seni bugün göremeyince korktum cnm ya..Agrim var canim yasen iyimisin nasil oldun tatlim.
Farkedilmek cok guzel sagol canimin ici benim.agrilarla bas etmeye calisiyoz.saglikla ilerlemeyi nasip etsin rabbim hepimize insSeni bugün göremeyince korktum cnm ya..
Amannnn insallahhh cnm inşallah2Farkedilmek cok guzel sagol canimin ici benim.agrilarla bas etmeye calisiyoz.saglikla ilerlemeyi nasip etsin rabbim hepimize ins
Aminnn insalllahhhh canim insallahAmannnn insallahhh cnm inşallah2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?