2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

bugün bütün gün yattım yemeği bile dışardan söyledim.gündüz olmadı birsey.biraz önce az bişe geldi geçti
Yat dinlen cnm başka tedavisi yok ben de dinleniyorum stres yapma rahimin içerideki kani atması gerekiyor ara ara olur korkma ..

O yağlar süt olacak cnm onun çocuğunu besleyici büyüyeceğin sütler o eşinin dediği yağlardan olacak.Ben 50 kilo ile gebe kaldım 85 le bitirdim.40 im çıktığında 65 kilo idim şimdi 50 kiloyu. Bak kilo milo kalmadı. Çocuk ister istemez formunu korumaya yardimci.sen eşini hiç takma çok güzel bir anne olacaksın. Benim oğlum her fırsatta gelip avuçlari arasına yüzümü alıp anne çok tatlisin sen çok güzelsin diyip duruyor.o öyle dedikten sonra koca demese kaç yazar.Hepiniz çok güzel çok mutlu evlat kıymetini en iyi bilen anneler olacaksınız. Dualarim sizlerle.

çok sağol canım. kahve akıntı beni korkuttu. bebek iyi şuan. birşey olacak diye çok korkuyorum

vücut kırğınlığı devam ediyor cnm ya çok halsizim yatıyorum sürekli..
Çok geçmiş olsun.Bol bol dinlen .Vitamin
çok sağol canım. kahve akıntı beni korkuttu. bebek iyi şuan. birşey olacak diye çok korkuyorum
Canım kahverengi ise korkma dinlen yorma kendini stresten uzak dur.Bebeğin le konuş. Hiç merak etme bir çok gebe yaşıyor bu süreci. Eşinle de konuş etkilenir kırıldığını ifade et.Bu süreçte daha hassas olduğunu anlasın. Bu kadar zahmet iğneler tuttu tutmadı stresi yaşıyorsun üzme kendini.Allaha emanet olun.Rabbime emanet edin yavrularınızı.Allahim koruduktan sonra hiç bi şey olmaz.

eşimde korktu sanırım bugün bana karşı daha iyi ve özverili

Çok saol cnm moral.oldun bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…