2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

kızlar hepimizin 2. adet dönemine yakınız ağrılarımız o yüzden. adete yakın dönemde bu ağrılar normalmiş

Wow1 sen nasılsın tatlım?
İyim canım sizleri takip ediyorum tüm yazdıklarınızı okuyorum benim hamileliğim ikiz dış gebelikle sonuçlandı ameliyat oldum iki tüpümde alındı biraz zor günler geçirdim ama şimdi iyiyim donmuşlarım var bu ay ki adetimle tekrar deniycem bir aksilik çıkmazsa

Gecmis olsun canim rabbim hayirlisini versin hakkinda

Öncelikle çok geçmiş olsun cnm tekrar deneyecek olmana sevindim sağlıkla inşallah kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah canım.dualarımız seninle cnm

Canim geçmiş olsun bi daha denemene sevindim bu sefer olur inşallah . Kaç haftalik ken öğrendin dış gebelik oldugunu

Canım ben 7+3 ken karından baktirdim kalp atışını çok derinden de olsa duyduk ama kalp atışı duyulmasa da pıt pıt gorunuyor gidebilirsin yani için rahatlasin git baktir

Canım ben 7+3 ken karından baktirdim kalp atışını çok derinden de olsa duyduk ama kalp atışı duyulmasa da pıt pıt gorunuyor gidebilirsin yani için rahatlasin git baktir
Bu kadar olur canım o mesajı yazdırdığın dakikalarda kalp atışını dinliyordum :)

Endokrinde randevum vardı. Tüp bebek öncesindeki doktorum da aynı binada bu konuda soru sormaya gittim. Boşta bir doktor var siizn doktor ameliyatta dediler. Girdim yanına sordu haftamı fslan gelecek hafta takibe başla bence dedi. Gel şimdi de bir bakalım karından için rahat etsin dedi :) 6+1 iken kalp atışınu görmüştük ama daha erken doppler açmayalım demişti doktorum. İlk defa duymuş oldum tesadüfen :) tam 8 haftalığım bugün. Görüntü çok net değildi ama, ses netti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…