İyim canım sizleri takip ediyorum tüm yazdıklarınızı okuyorum benim hamileliğim ikiz dış gebelikle sonuçlandı ameliyat oldum iki tüpümde alındı biraz zor günler geçirdim ama şimdi iyiyim donmuşlarım var bu ay ki adetimle tekrar deniycem bir aksilik çıkmazsaWow1 sen nasılsın tatlım?
Gecmis olsun canim rabbim hayirlisini versin hakkindaİyim canım sizleri takip ediyorum tüm yazdıklarınızı okuyorum benim hamileliğim ikiz dış gebelikle sonuçlandı ameliyat oldum iki tüpümde alındı biraz zor günler geçirdim ama şimdi iyiyim donmuşlarım var bu ay ki adetimle tekrar deniycem bir aksilik çıkmazsa
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim rabbim hayirlisini versin hakkinda
Öncelikle çok geçmiş olsun cnm tekrar deneyecek olmana sevindim sağlıkla inşallah kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah canım.dualarımız seninle cnmİyim canım sizleri takip ediyorum tüm yazdıklarınızı okuyorum benim hamileliğim ikiz dış gebelikle sonuçlandı ameliyat oldum iki tüpümde alındı biraz zor günler geçirdim ama şimdi iyiyim donmuşlarım var bu ay ki adetimle tekrar deniycem bir aksilik çıkmazsa
Canim geçmiş olsun bi daha denemene sevindim bu sefer olur inşallah . Kaç haftalik ken öğrendin dış gebelik oldugunuİyim canım sizleri takip ediyorum tüm yazdıklarınızı okuyorum benim hamileliğim ikiz dış gebelikle sonuçlandı ameliyat oldum iki tüpümde alındı biraz zor günler geçirdim ama şimdi iyiyim donmuşlarım var bu ay ki adetimle tekrar deniycem bir aksilik çıkmazsa
Tam teşhis konulana kadar 5. Haftayı geçmiştim6. Haftadada ameliyatım yapıldıCanim geçmiş olsun bi daha denemene sevindim bu sefer olur inşallah . Kaç haftalik ken öğrendin dış gebelik oldugunu
Allahım.birdaha aci yasatmasin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin cnm..Tam teşhis konulana kadar 5. Haftayı geçmiştim6. Haftadada ameliyatım yapıldı
Canım ben 7+3 ken karından baktirdim kalp atışını çok derinden de olsa duyduk ama kalp atışı duyulmasa da pıt pıt gorunuyor gidebilirsin yani için rahatlasin git baktirKızlar günaydınnn. Ankaraya gitmiştim yoğun geçti baya, dün gece döndük eve. H&m den hamile kotu aldım iki tane bakmanızı öneririm. Büyük beden reyonundan da askılı atlet aldım. 4 tane de tunik yapmaya müsait elbise aldım. Elbiseler bir alana bir bedavaydı 25-30 liraya iki tane almış oldum. Adana'ya da açılsa bir an önce >.< Baya gezdim iki aydır yatıordum evde... İyi geldi baya. Başta yorulmuştum ama sonra alıştım. :)
Yolculuğa çıkma konusunda tedirgindik ama doktorum arabayla gidebileceğimi ama bol mola vermemizi söyledi. Rahat geçti yol.
Bu arada son 3 crinone kalmıştı yolda ezilmiş valizde. Açtığım an tamamı dışarı çıkıor. Aradım sordum şimdi sorun değil kullanma o halde dediler. Bir de normal doktora takibe gitcem karından görünmesi için ne zaman gitmem lazım dedim. Özellikleemily07 sen de merak ediordun 8.haftadsn sonra karından görünür ama kalp atışı görünmeyebilir onun için de 10. Haftada görünür karından dedi. Yani 10. Haftayı bekleriz sanırım. Doktora gitmek için. Eşim yola gittik döndük bi gidip baktır demişti ama görünmedikten sonra kalp atışı ne gerek var baktkrmaya
Normal cnm boyle hissetmen çünkü vücut saatin işliyor stres yapma adet olacak gibi agrida olacak telaşlanma..Kizlar bugun itibariyle
cok akintim var surekli wc ye geliyorum ins adet olmam :)
Canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yasatmasin mutlu haber almayı nasip etsin inşallah çok üzüldümTeşekkür ederim canım
Bu kadar olur canım o mesajı yazdırdığın dakikalarda kalp atışını dinliyordum :)Canım ben 7+3 ken karından baktirdim kalp atışını çok derinden de olsa duyduk ama kalp atışı duyulmasa da pıt pıt gorunuyor gidebilirsin yani için rahatlasin git baktir
Gözün aydııın ben de bugün kalp atışı duydum. :)Kizlaaar biz bebekleri gördük geldik:)
Cok şükür durumumuz iyi :))
Gozunuz aydinnn :) ne kadarliklar simdiKizlaaar biz bebekleri gördük geldik:)
Cok şükür durumumuz iyi :))
Sagol canim seninde gözün aydin:)Gözün aydııın ben de bugün kalp atışı duydum. :)
Teşekkür ederiiiim :)) 10haftalik canimGozunuz aydinnn :) ne kadarliklar simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?