Maşallah gözünüz aydın canım rabbim tamamına erdirsin inşallahKizlaaar biz bebekleri gördük geldik:)
Cok şükür durumumuz iyi :))
maşallah canım seninde gözün aydın hayırlısıyla tamamlayalım inşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsinBu kadar olur canım o mesajı yazdırdığın dakikalarda kalp atışını dinliyordum :)
Endokrinde randevum vardı. Tüp bebek öncesindeki doktorum da aynı binada bu konuda soru sormaya gittim. Boşta bir doktor var siizn doktor ameliyatta dediler. Girdim yanına sordu haftamı fslan gelecek hafta takibe başla bence dedi. Gel şimdi de bir bakalım karından için rahat etsin dedi :) 6+1 iken kalp atışınu görmüştük ama daha erken doppler açmayalım demişti doktorum. İlk defa duymuş oldum tesadüfen :) tam 8 haftalığım bugün. Görüntü çok net değildi ama, ses netti
Allah razi olsun arkadaşım amin inşaallah hepimiz tüm bekleyenler isteyenler kavussun bebeklerine :)Maşallah gözünüz aydın canım rabbim tamamına erdirsin inşallah
Canım hadi gözümüz aydın çok sevindim sağlıkla ilerleyelim inşallah hepimiz...Kizlaaar biz bebekleri gördük geldik:)
Maşallah çok.sevindim.Canım sağlıkla ilerleyelim inşallah..Bu kadar olur canım o mesajı yazdırdığın dakikalarda kalp atışını dinliyordum :)
Endokrinde randevum vardı. Tüp bebek öncesindeki doktorum da aynı binada bu konuda soru sormaya gittim. Boşta bir doktor var siizn doktor ameliyatta dediler. Girdim yanına sordu haftamı fslan gelecek hafta takibe başla bence dedi. Gel şimdi de bir bakalım karından için rahat etsin dedi :) 6+1 iken kalp atışınu görmüştük ama daha erken doppler açmayalım demişti doktorum. İlk defa duymuş oldum tesadüfen :) tam 8 haftalığım bugün. Görüntü çok net değildi ama, ses netti
Cok sevindim canim allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbimKizlaaar biz bebekleri gördük geldik:)
Allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin ins.cok sevindim canimSon günlerde çok takip edemedim nasılsınız kızlar?
Bugün endokrin randevum vardı açlık ve tokluk kan şekerimle tsh bakıldı hipotroidim var diye. Hepsi düzgün çıktı. Şeker yüklemesi konusunda merakı olan arkadaşlar için doktorun dediklerini anlatayım. Benim gebelikten önceki ay yükleme yapılmıştı ve prediabet çıktı. Böyle durumlarda, yani gebelik öncesi sorun olduğu biliniyorsa normal gebeler gibi 6. Ay beklenmiyor erken yükleme yapıoruz ama senin daha yeni yapıldığı için şanslısın, aylık açlık tokluk kontrol etmeye devam edicem onlar yükselirse artış değerine bakarak belki hiç yükleme yapmadan gebelik şekeri tanısı koyabiliriz veya da yine hiç yükleme yapmadan sıkıntı olmadığı anlaşılabilşr. Artık tanı aralığımız genişledi yükleme harici başka şeylere bakarak da anlayabiliyoruz dedi.
Ordan çıkınca ne zaman takibe gideyim diye danışmak için tüp bebek öncesindeki doktorumun yanına uğradım. Bugün tam 8 haftalıktı. Gelecek haftaya dilediğin bir doktora randevunu alabilirsin dedi. Ankaraya falan gittik acaba bi sorun oldu mu diye tedirginiz çünkü iyi oldu gelecek hafa gitmem dedim onu söyleyince o zaman karından hazırlasınlar ben bir bakayım içini rahatlatalım dedi. Tesadüfen kalp atışını da duymuş oldum :)
Çok heyecanlıydı. Eşim çok kıskanacak şimdi dedim, ee annenin o kadar ayrıcalığı olacak dedi. Artık yüzüm nasıl bir hal aldıysa, doppleri kapamıştı, annesinin çok hoşuna gitti bi sefer daha dinletelim dedi :) şükürler olsun böyle devam etsin hepimizin gebeliği sağlıkla.
Canım hadi gözümüz aydın çok sevindim sağlıkla ilerleyelim inşallah hepimiz...
Amin kizlar cok şükür rabbime.. cok sağolun hepimiz güzel haberlerle devam edelim inşaallah :)Cok sevindim canim allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim
Canim ben arasturmistim gebelik asisini dogurganligi artiriyomus doktorun onerdiyse eger dusun derim bi faydasi olacaksa insallah canimKizlar selam; bugun bende hastaneye gittim esrofem ilacini verdi besgunde bir artarak alcam baska hicbir ilac vermedi 21inde kontrole cagirdi tekrardan dondurulmus embriyo transferi yaptircam birde bana gebelik asisi onerdi transferde tutunmaya fayda veriyor yuzdebes artirirmis embriyo tutunmasini benim ilk denemem gerek varmi sizce yada diyorum zaten birdunya para veriyoruz onuda vereyim sonUc etkiler belki diyorum muayenede kis vs birsey cikmadi kanamam aznoldugu icin ikigun sonra ilaca basla dediler ikinci gunu cok olurdum aslinda ama azaldi nedense sizdede bole oldu mu hic
şimdiden hayırlı olsun canım adetin azalması normal canım ya stres bekleyiş normal ay ayı tutmuyor onu sorun etme diğer konuda haklısın o kadar para vermişken gebelik aşısını ben olsam ben de isterdim yine de senin karar vermen gerek şimididen tekrar hayırlı olsun cnm sağlıklı güzel haberlerin olsun dualarımızdasın..Kizlar selam; bugun bende hastaneye gittim esrofem ilacini verdi besgunde bir artarak alcam baska hicbir ilac vermedi 21inde kontrole cagirdi tekrardan dondurulmus embriyo transferi yaptircam birde bana gebelik asisi onerdi transferde tutunmaya fayda veriyor yuzdebes artirirmis embriyo tutunmasini benim ilk denemem gerek varmi sizce yada diyorum zaten birdunya para veriyoruz onuda vereyim sonUc etkiler belki diyorum muayenede kis vs birsey cikmadi kanamam aznoldugu icin ikigun sonra ilaca basla dediler ikinci gunu cok olurdum aslinda ama azaldi nedense sizdede bole oldu mu hic
iyiyim canım, uzanıyorum sürekli. çok sık olmamakla birlikte ara ara peçeteye hafif kahve leke bulaşıyor onun dışında birşeyim yok. kafamı kurcalıyor biraz.emily07 nasilsin canim??
Strese girme sakin ve bebisi kasma bak cogu arkadasimizda oldu allaha sukur herkez iyi tatlim ama strese sokarsan kendini olmaz o kalan kurumus kanlar yada hafif hafif gelecektir.allaha sukur iyisin bebiste iyi o yuzden kafani takma.allaha emanet bebislerimiziyiyim canım, uzanıyorum sürekli. çok sık olmamakla birlikte ara ara peçeteye hafif kahve leke bulaşıyor onun dışında birşeyim yok. kafamı kurcalıyor biraz.
öyle canım dikkat ediyorum ve dua ediyorum. umudum akıntımın çok olmaması. ve fazla gelmemesi. hiç çamaşırıma bulaşmadı. bir iki kez sadece peçeteye bulaştı. herkes çok kan akarsa kork diyor. günde 1 kez senin iğneden başladım. hakkımda hayırlısı olsun.sen n asıl oldunStrese girme sakin ve bebisi kasma bak cogu arkadasimizda oldu allaha sukur herkez iyi tatlim ama strese sokarsan kendini olmaz o kalan kurumus kanlar yada hafif hafif gelecektir.allaha sukur iyisin bebiste iyi o yuzden kafani takma.allaha emanet bebislerimiz
Bak ne guzel ufacik gelmis benim arkadasim 4ay kanamasi gelmisti bi gun cani biseyler istemisti dedik sen bi gebelik testi yapsana yok be her ay hastalanyom ben demisti ikna ettik d.r gitti 4aylik hamileymis ve cok saglikli bi kizi oldu suan 12 yasinda oyuzden moral bozmak yok.allah yardimcimiz olsun yuregimize umutsuzluk dusurmesin rabbim saglikla ilerleyelim ins.ben iyimiyim bilmyom ruhsal olarak cokuntudeyim sanirimöyle canım dikkat ediyorum ve dua ediyorum. umudum akıntımın çok olmaması. ve fazla gelmemesi. hiç çamaşırıma bulaşmadı. bir iki kez sadece peçeteye bulaştı. herkes çok kan akarsa kork diyor. günde 1 kez senin iğneden başladım. hakkımda hayırlısı olsun.sen n asıl oldun
O hormonlardan canım. Birde dikkatimi çeken adet haftam. Ona bağlı bir lekelenme olurmu. Kimi hamilelerde oluyormus.Bak ne guzel ufacik gelmis benim arkadasim 4ay kanamasi gelmisti bi gun cani biseyler istemisti dedik sen bi gebelik testi yapsana yok be her ay hastalanyom ben demisti ikna ettik d.r gitti 4aylik hamileymis ve cok saglikli bi kizi oldu suan 12 yasinda oyuzden moral bozmak yok.allah yardimcimiz olsun yuregimize umutsuzluk dusurmesin rabbim saglikla ilerleyelim ins.ben iyimiyim bilmyom ruhsal olarak cokuntudeyim sanirim
Ustune gormek diyorlar sanirim.O hormonlardan canım. Birde dikkatimi çeken adet haftam. Ona bağlı bir lekelenme olurmu. Kimi hamilelerde oluyormus.
Bilmiyorum Inşallah kötü birsey olmaz. Sende kendine dikkat et canım. Ben yatayim. Iyi gecelerUstune gormek diyorlar sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?