Olmaz allahin izniyle gonlun ferah olsun.iyi geceler tatli ruyalarBilmiyorum Inşallah kötü birsey olmaz. Sende kendine dikkat et canım. Ben yatayim. Iyi geceler
tesekkurler canım bende yaptırmayı dusunuyorum zaten olursa olur olmazsa nasıp degılmıs bugun arttı zaten cok sukur adetım :)9aylık bır surec ıcın ıns son adetım olur :)şimdiden hayırlı olsun canım adetin azalması normal canım ya stres bekleyiş normal ay ayı tutmuyor onu sorun etme diğer konuda haklısın o kadar para vermişken gebelik aşısını ben olsam ben de isterdim yine de senin karar vermen gerek şimididen tekrar hayırlı olsun cnm sağlıklı güzel haberlerin olsun dualarımızdasın..
AAAAA sabah sabah ne güzel haber bu böyle. gözünüz aydın tebriklerr , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :)Kizlar guzel haberle size gunaydin diyim dun aksam esim bi gebelik testi yapsana dedi cikmazsa hem aksam idrari hem erken bahanemiz var dedi yaptim o ne cift cizgi biz soka girdik kalktik gece kan vermeye 137 cikti bugun doktorumu aradim o da cok sevindi erken biraz ama cikti cok sukur
Insallah canim cok sagol hepimizin insallah ben de soktayim hala AlgilayamadimAAAAA sabah sabah ne güzel haber bu böyle. gözünüz aydın tebriklerr , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :)
çok normal daha algılayamazsın . tadını çıkartmaya çalış canım dikkat et kendine bol bol dinlenmeye yorulmamaya çalış. ayakta çok kalmamaya çalış.:) ne zaman gidiyorsunuz doktora ilk kontrole. bi de doktorun iki gün sonra testi tekrarla dedi miInsallah canim cok sagol hepimizin insallah ben de soktayim hala Algilayamadim
Hadi gözün aydın canım maşallah çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah Bu günler daha dikkatli ol yorulma ağırlık kaldırma...Kizlar guzel haberle size gunaydin diyim dun aksam esim bi gebelik testi yapsana dedi cikmazsa hem aksam idrari hem erken bahanemiz var dedi yaptim o ne cift cizgi biz soka girdik kalktik gece kan vermeye 137 cikti bugun doktorumu aradim o da cok sevindi erken biraz ama cikti cok sukur
Hadi gozun aydin canim.saglikla ilerlemeyi nasip etsin rabbimKizlar guzel haberle size gunaydin diyim dun aksam esim bi gebelik testi yapsana dedi cikmazsa hem aksam idrari hem erken bahanemiz var dedi yaptim o ne cift cizgi biz soka girdik kalktik gece kan vermeye 137 cikti bugun doktorumu aradim o da cok sevindi erken biraz ama cikti cok sukur
Çok.güzel heyecanlar cnm tadını çıkar.Insallah canim cok sagol hepimizin insallah ben de soktayim hala Algilayamadim
sagol canim aynen :) sag salim alaim insallah kucaklarimiza hepimizÇok.güzel heyecanlar cnm tadını çıkar.
Yok canim demedi aslinda ama ben cuma sabah yaptirayim dedim sen bilirsin dedi ilclarina devam et dedi ama clexanim persembe aksam bitiyo ne kadar devam edecegim soylemedi sehir disindaydim ben ya cagirmadi ama gel derse haftaya cumartesi giderm kese gorunur mu ki o zamana suan 4. Haftadaysam bilemedimçok normal daha algılayamazsın . tadını çıkartmaya çalış canım dikkat et kendine bol bol dinlenmeye yorulmamaya çalış. ayakta çok kalmamaya çalış.:) ne zaman gidiyorsunuz doktora ilk kontrole. bi de doktorun iki gün sonra testi tekrarla dedi mi
Amin canim hepimiz icin cok sagol :)Hadi gozun aydin canim.saglikla ilerlemeyi nasip etsin rabbim
Gözünüz aydın canım rabbim tamamına erdirsin inşallah .sagol canim aynen :) sag salim alaim insallah kucaklarimiza hepimiz
canım clexana da devam et al sen mutlaka devam et. tüm ilaçlara devam demiş. zaten bu hafta gel demez. haftaya haftasonuna doğru gel bakalım keseye diyebilir. ancak görünür keseYok canim demedi aslinda ama ben cuma sabah yaptirayim dedim sen bilirsin dedi ilclarina devam et dedi ama clexanim persembe aksam bitiyo ne kadar devam edecegim soylemedi sehir disindaydim ben ya cagirmadi ama gel derse haftaya cumartesi giderm kese gorunur mu ki o zamana suan 4. Haftadaysam bilemedim
Amin canim insallah hepimizinkiniGözünüz aydın canım rabbim tamamına erdirsin inşallah .
Anldim canim cuma ki tahlilden sonra insallah artmis olursa aricam hemen zatencanım clexana da devam et al sen mutlaka devam et. tüm ilaçlara devam demiş. zaten bu hafta gel demez. haftaya haftasonuna doğru gel bakalım keseye diyebilir. ancak görünür kese
Canımm çok sevindim! Bak o kadar hayıflandın ertelenmelere ama kısmetin bu aydaymış. Sağlıkla devam etsin inşallah. Çok dikkat et kendine:)Kizlar guzel haberle size gunaydin diyim dun aksam esim bi gebelik testi yapsana dedi cikmazsa hem aksam idrari hem erken bahanemiz var dedi yaptim o ne cift cizgi biz soka girdik kalktik gece kan vermeye 137 cikti bugun doktorumu aradim o da cok sevindi erken biraz ama cikti cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?