2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Anldim canim cuma ki tahlilden sonra insallah artmis olursa aricam hemen zaten
Benim kese randevum 6+1 deydi hem net kese göründü hem de kalp atışı. Muhakkak daha önce görenler de vardır keseyi ama kalp atışı daha sonra görülüyor sanırım. 6. Haftaya gidersen hepsini görmüş için rahatlamış olur. Ben de dün karından baktkrdım ilk defa kalp atışını bile duydum :) 8 haftam bitti

Canımm çok sevindim! Bak o kadar hayıflandın ertelenmelere ama kısmetin bu aydaymış. Sağlıkla devam etsin inşallah. Çok dikkat et kendine:)
Caniim cok tsekkur ederim ben de cok sevindim aynen bu aydaymis nasip bir de kesesi kalp atisi filan gorunurse benden iyisi yok :) simdilik hala tedirginlik var

Ne guzel masallah ya darisi basima canim nasil hesaplaniyo ben tam
Anlayamadim bnm son adet 7 mart 5. Gun embriyosu transfer 29 mart

Kızlar bende dün geceden beri sanki adet olacam gibi bir hafif sancı var sol kasığımla bacağımda. Tam olarak bunu yaşayan oldu mu?

Kızlar bende dün geceden beri sanki adet olacam gibi bir hafif sancı var sol kasığımla bacağımda. Tam olarak bunu yaşayan oldu mu?
cnım benim sürekli kasık sancısı var durup durup giriyor sancı hafiften. çok önemsemiyorum açıkçası. kendimi dinledikçe delircek gibi oluyorum. inşalllah sağlıkla devam eder hamileliğimiz

bi kötü oluyorum gidiim diyorum sonra bişi yok gibi oluo. hafif batmalar oluyor ama normal dedi hemşire de. kendine bebişimiz yer ayırıo büyüyor. rahim de büyüyor tabiki batmalar olacak aslında mantıklısı da bu. biz korkudan herşeyi kafaya takıyoruz ama allaha emanetiz sonuçta. hergün kontrol olsak bile olacağı varsa oluyor. bunları böyle yazıyorum ki kendim de sakinleşiim :)

Aynen aynen bazi insan hic hissetmiyor ama bz rahime mudahele ettirdik benim yine dondurulmustu daha azdi opu ustune yapilanlarda daha agirdir ben de isteyim mesea bnm belim hic agrimaz adette de belim kopuyo filan dinliyoruz bide sanrm kendimizi

cnım benim sürekli kasık sancısı var durup durup giriyor sancı hafiften. çok önemsemiyorum açıkçası. kendimi dinledikçe delircek gibi oluyorum. inşalllah sağlıkla devam eder hamileliğimiz
Ben de aradım hemşireyi normal dedi. Her an regl olacakmış gibi sancı normalmiş. Bende ilk defa oldu böyle bir şey. O yüzden ister istemez tedirgin oluyor insan

Ne guzel masallah ya darisi basima canim nasil hesaplaniyo ben tam
Anlayamadim bnm son adet 7 mart 5. Gun embriyosu transfer 29 mart
Seninle bir ay 2 gün var aramızda tam :) benim de son adet tarihi 9 şubat. Bazı doktorlar transferi bazıları son adet tarihini alıor duyduğum kadarıyla. Benim doktorum son adet tarihine göre hesaplıor.

ayy supermis gece gece nasılda sevinmissinizdir :))
Masaallah canim her aşamada da böyle güzel haberler ver gözün aydin cok sevindim

Iki gündür benimde adet sancisi gibi agrilarim var ara ara hem belimde hem bacagimda hemde kasiklarda
Büyüyolar ya ondan çok şükür :)

Seninle bir ay 2 gün var aramızda tam :) benim de son adet tarihi 9 şubat. Bazı doktorlar transferi bazıları son adet tarihini alıor duyduğum kadarıyla. Benim doktorum son adet tarihine göre hesaplıor.
Dogrudur canim arkadasin verdigi linkte 3+6 gorundu bende aynen senle cok yakindik transferlerimiz de 2 gun arayla olacakti ama nasip boyleymis sen pozitifi gordukten sonra hangi ilaclara devam ediyosun simdi estrofem filan kullaniyo musun hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…