2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Iki gündür benimde adet sancisi gibi agrilarim var ara ara hem belimde hem bacagimda hemde kasiklarda
Büyüyolar ya ondan çok şükür :)
Hah senin söylediğin gibi benim de tam. 3 kişi olunca içim rahatladı şimdi geçti gerçi benimki. Hatta gece uyku sersemliğiyle uyanıp tuvalete gittim regl oldum herhalde dedim ahaha sonra uykum açılınca ya ben hamileyim ne reglsi dedim :d

Dogrudur canim arkadasin verdigi linkte 3+6 gorundu bende aynen senle cok yakindik transferlerimiz de 2 gun arayla olacakti ama nasip boyleymis sen pozitifi gordukten sonra hangi ilaclara devam ediyosun simdi estrofem filan kullaniyo musun hala
Yok canım şu an sadece imom kullanıorum ben. Zaten esteofem hiç kullanmadım. Ben yumurta toplandıkran sonra crinone jele başlamıştım sadece bu hafta kes dedi doktorum. O ve folik asit harici hiç ilaç kullanmadım. Yumurta toplama öncesinde de sadece puregon kullandım. Ama tangle ve ayça kullanıordu estrofem. Onlar 10. Haftayı bitirdiler daha yeni keseceklerdi sanırım.

Aa anladim canim ben de sehir disi ama cmtsi sabah bi gidesim var doktora haftaya.. Detayli konusmak icin ben simdilik crinone clexane gunde 1 de folik asit bde estrofem kullaniyorum

Kızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz

Maşallah canım hayırlısıyla tamamlayalım inşallah

aa ne guzel canim gozun aydin ne cikmisti kan tahlilin ilk baktirinca

aa ne guzel canim gozun aydin ne cikmisti kan tahlilin ilk baktirinca
Çok saol canim benim 9.gun kanda 303 11.gun 650 çıktı doktorum demişti ikiz olabilir diye ama tek kese görünmüş tu 6 gün önce bugün onun kalp atisi için gittik ama ikinci mucizemde göründü bin sukur

Çok saol canim benim 9.gun kanda 303 11.gun 650 çıktı doktorum demişti ikiz olabilir diye ama tek kese görünmüş tu 6 gün önce bugün onun kalp atisi için gittik ama ikinci mucizemde göründü bin sukur
Bnmde 7 bucuk uncu gun diyeyim aksam baktirmstm cnku 137 ckti bnmde mi ikiz acaba

Bnmde 7 bucuk uncu gun diyeyim aksam baktirmstm cnku 137 ckti bnmde mi ikiz acaba
A çok iyi çıkmış seninde değerin 2 embriyo mu koydurdun 1.kalite ise olabilir valla ben hatta surpriz denen şeye bugün inandım tekrar kan ne zaman vericeksin onun değerine göre doktorun Yorumlar

A çok iyi çıkmış seninde değerin 2 embriyo mu koydurdun 1.kalite ise olabilir valla ben hatta surpriz denen şeye bugün inandım tekrar kan ne zaman vericeksin onun değerine göre doktorun Yorumlar
Cuma vericem canm 1. Kaliyeydi ikiside evet tek olmasi tercihim olur ama rabbim ne isterse bakalim :)

Gozun aydın tatlim :))
Hadi bakalim hayırlı olsun bebeklerin :)
Allah hepimize saglikla kucağımiza almayi nasip etsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…