- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Canım inşallah ikiside tutar inşaallahCuma vericem canm 1. Kaliyeydi ikiside evet tek olmasi tercihim olur ama rabbim ne isterse bakalim :)
Üzülme canim .Allah hepsine guzel ömürler versin O ol dediyse dogacakda buyuyecekde :))Amin canım benim amin inşallah sonuna kadar görürüz bebeğimizi ikiz zor diyo herkez inşallah yaşar ikiside diyolar çok üzüldüm
Aaa canım ikiz mi seninde çok sevindim ya gerçekmi oh biri bana yardımcı oldu şükür inşallah benimkilerde buyur cnm cinsiyet ler kaçıncı hafta belli olucakÜzülme canim .Allah hepsine guzel ömürler versin O ol dediyse dogacakda buyuyecekde :))
Bak benimkilerde 10 haftalik oldular dün gördüm onlari buyumusler iyice :))
Evet canım ikizAaa canım ikiz mi seninde çok sevindim ya gerçekmi oh biri bana yardımcı oldu şükür inşallah benimkilerde buyur cnm cinsiyet ler kaçıncı hafta belli olucak
Yok tatlım randevu 20 ne ertelendi o zaman yapilacak.:)_tangled_ nerdesin nasılsın canım. Gittin mi doktora
Tatlım dun yazmayı unuttum ben ertelendi dr.muz dun tel ded bir sorun olup olmadığını sordu yok şükür dedik 20 ne.ertelendi.sizi de telaslandirdim.hakkınız helal edin.Ogleden sonra gidicekti ama daha yazmadi
Kun feyekuncugum senin de göbek belirginleşti mi?ya bana belli oluyor diyorlar:))ben de farkediyom göbeğim.çıkıyor:))Benimde kasigimda agri oluyo . Sürekli degilde ara ara girip cikiyo. Bide artik daha cok basdonmesi ve sabahlari bulanti oluyo
Cok sevindim tatlim ay canim benim.gozun aydin.allah saglikla ilerleyip kucagimiza almayi nasip etsin rabbim insKızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz
Anladim tatlim catladim burda olsun 20 sinde gorursun bebiscigi allahin izniyleTatlım dun yazmayı unuttum ben ertelendi dr.muz dun tel ded bir sorun olup olmadığını sordu yok şükür dedik 20 ne.ertelendi.sizi de telaslandirdim.hakkınız helal edin.
Tatlım.ben de bazen adet olacağım.zannediyorum hemen.wc ye kos bak:))biz etrafımı bırakalı çok oldu tatlım kalp atışta bıraktırdi doktor kanamada progestan kullanıldı.Yok canım şu an sadece imom kullanıorum ben. Zaten esteofem hiç kullanmadım. Ben yumurta toplandıkran sonra crinone jele başlamıştım sadece bu hafta kes dedi doktorum. O ve folik asit harici hiç ilaç kullanmadım. Yumurta toplama öncesinde de sadece puregon kullandım. Ama tangle ve ayça kullanıordu estrofem. Onlar 10. Haftayı bitirdiler daha yeni keseceklerdi sanırım.
Maşallah hayırlı olsun canım sağlıkla devam edelim inşallah hepbirlikte..Kızlar ben geldim ve bomba haberlerle geldik geçen perşembe kese için gitmiştik biliyorsunuz tek kese gorundu bugünde kalp atisi için gittik 6 gün üstüne doktor bir sürpriz var dedi birde baktık bir değil iki kese iki kalp birden atıyo pit pit pit meğer saklanmis biri geçen bakıldığında çok şükür ikizim olucak doktorum demişti zaten beta hcg çok yüksek ikiz olabilir diye ama geçen hafta tek kese deyince bugün büyük bi surpriz le karşılaştık ve hala soktayiz
Teşekkür ederim tatlım.Çok şükür iyiyim öğleden sonra biraz yoğundum bugün yazılanları geç takip ediyor:)) ama sana çok sevindim tekrar hayırlı olsun.._tangled_ caniim nasilsin
Bugün gezmiyorum canım ya doktor erteleyince yoğunluğa dalmışım nete girip yazıları da takip edemedim_tangled_ herhalde yine esiyle gezmeye daldi :)
Ama arkadaşım bizde burda merak ediyoruz bizede yaz :))
Canım sizleri de telaslandirdim dun randevumuz ertelendi biz de buraya yazmayı unuttuk ve bugün nete öğleden sonra bakamadim..sorry.._tangled_ ses ver:)
İnşallah belki cinsiyeti de öğrenirim:))Anladim tatlim catladim burda olsun 20 sinde gorursun bebiscigi allahin izniyle
Insallah canim ogrenirsin guzel heycanlar demi:)İnşallah belki cinsiyeti de öğrenirim:))
Olsun canim siz iyi olunda sorun değilBugün gezmiyorum canım ya doktor erteleyince yoğunluğa dalmışım nete girip yazıları da takip edemedim
Yüksek gibi sanki canım. Benim 9. Gün 92 11. Gün 277 idi tek olduğu kesin :) hafi hayırlısı ikiz veya tek sağlıklısı nasip olsun tatlımBnmde 7 bucuk uncu gun diyeyim aksam baktirmstm cnku 137 ckti bnmde mi ikiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?