2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Amin canım benim amin inşallah sonuna kadar görürüz bebeğimizi ikiz zor diyo herkez inşallah yaşar ikiside diyolar çok üzüldüm
Üzülme canim .Allah hepsine guzel ömürler versin O ol dediyse dogacakda buyuyecekde :))
Bak benimkilerde 10 haftalik oldular dün gördüm onlari buyumusler iyice :))

Üzülme canim .Allah hepsine guzel ömürler versin O ol dediyse dogacakda buyuyecekde :))
Bak benimkilerde 10 haftalik oldular dün gördüm onlari buyumusler iyice :))
Aaa canım ikiz mi seninde çok sevindim ya gerçekmi oh biri bana yardımcı oldu şükür inşallah benimkilerde buyur cnm cinsiyet ler kaçıncı hafta belli olucak

Cok sevindim tatlim ay canim benim.gozun aydin.allah saglikla ilerleyip kucagimiza almayi nasip etsin rabbim ins

Tatlım dun yazmayı unuttum ben ertelendi dr.muz dun tel ded bir sorun olup olmadığını sordu yok şükür dedik 20 ne.ertelendi.sizi de telaslandirdim.hakkınız helal edin.
Anladim tatlim catladim burda olsun 20 sinde gorursun bebiscigi allahin izniyle

Tatlım.ben de bazen adet olacağım.zannediyorum hemen.wc ye kos bak:))biz etrafımı bırakalı çok oldu tatlım kalp atışta bıraktırdi doktor kanamada progestan kullanıldı.

Maşallah hayırlı olsun canım sağlıkla devam edelim inşallah hepbirlikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…