2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Yüksek gibi sanki canım. Benim 9. Gün 92 11. Gün 277 idi tek olduğu kesin :) hafi hayırlısı ikiz veya tek sağlıklısı nasip olsun tatlım
Dondurulmustu ya cnm onlarda yuksekte cikabiliyomus dusuk hcg yle ikzde olablyomus ama nasipte ne varsa olsun cumaya yukselmis olsun da insallah

Arkadaşlar boynum tutulmuş bugün sürekli yatıyorum yazıları net okuyup cvp layamiyorum sağa sola.dönemiyorum ilaç ta kullanmak istemiyorum

Arkadaşlar boynum tutulmuş bugün sürekli yatıyorum yazıları net okuyup cvp layamiyorum sağa sola.dönemiyorum ilaç ta kullanmak istemiyorum
Canım geçmiş olsun değil krem vicks bile yasak. Boynunu sar sıcak tut başka yapılacak bişi yok ben de yaşadım çünkü. Ilıttığın sıcak su torbasını veya sıcak havlu da koyabilirsin omzuna boynuna. Karın çevresine yaklaşılmadığı sürece üşütmede de tutulmada da sıcak havlu kullanabileceğimi söylediler bana. Ilıktan daha sıcak duş da çok iyi gelir.

_tangled_ gecmis olsun canim ilactansa krem sur
Canım sakın kullanma krem diye bişi yapmayacağını düşünme. Krem içinde de maddeler var ve vücut ağızdan almasan da deri yoluyla emiyor onu.

Hafta hafta hamilelik diye bir kitap aldım. İlaç konusundaki en büyük hataların bu tür hamile değilken reçetesiz ve çok kullanılan ilaçların ve kremlerin kullanılmasının sorun olmayacağının düşünülmesi diyor. Asprin içmek bile kan sulandırdığı için en basitinden risk içerirken bana rahatlıkla içebilirsin dedikleri halde parol bile almadım. Burda belki en çok rahatsızlık yaşayan kişi benim. Ohss, üstüne grip, üstünde akciğerde su toplanması, kas tutulmaları şu bu... Mecburen antibiyotik verdiler onu bile 20 tane doktora danıştım bişi yapmayacağına dair sözlerini aldım. Aman dikkat edelim ilaç konusuna.

Dogru soyluyosun canim ilac konusunda ben gecen hafta cok kotuydum hatta tam iyi olmadm ates bogaz sisligi filan aradim hemsireler hamileyim de ilac ona gore yazsinlar dedi her ihtimale karsi ama iyi ki kullanmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…