Saol cnm hiçbirşey kullanmıyorum sıcak su masaj yapılacak ilaç ve krem.kullanmıyorum.tehlikeli diye._tangled_ gecmis olsun canim ilactansa krem sur
Saol cnmGeçmiş olsun canım ..
Saol com sıcak su ile masaj yapilacak.ilaçta kremde kullanmayacağım..Canım geçmiş olsun değil krem vicks bile yasak. Boynunu sar sıcak tut başka yapılacak bişi yok ben de yaşadım çünkü. Ilıttığın sıcak su torbasını veya sıcak havlu da koyabilirsin omzuna boynuna. Karın çevresine yaklaşılmadığı sürece üşütmede de tutulmada da sıcak havlu kullanabileceğimi söylediler bana. Ilıktan daha sıcak duş da çok iyi gelir.
Evet canım ben de kullanmayacağım dinleniyorum.Dogru soyluyosun canim ilac konusunda ben gecen hafta cok kotuydum hatta tam iyi olmadm ates bogaz sisligi filan aradim hemsireler hamileyim de ilac ona gore yazsinlar dedi her ihtimale karsi ama iyi ki kullanmadim
Kalbimiz birmis bende tam ona seslencektim :)))Emily07 canım nasılsın?lekeler bitti mi?
Evet tatlım kalbimiz bir yol arkadaşım..:)) bide "seMinf"çok merak ediyorum hala ses çıkarmadı..Kalbimiz birmis bende tam ona seslencektim :)))
Ayvacı. Sende de göbek çıktı değil mi?senin kontrol ne zaman di tatlım?Kalbimiz birmis bende tam ona seslencektim :)))
Ayvacı haha aycacigim düzelteyim..Ayvacı. Sende de göbek çıktı değil mi?senin kontrol ne zaman di tatlım?
Bende cok merak ediyorum ama hala haber yok umarim iyidir ve saglikla ilerliyodur insArkadaşlar gününüz
Evet tatlım kalbimiz bir yol arkadaşım..:)) bide "seMinf"çok merak ediyorum hala ses çıkarmadı..
Ay inşallah ya neden hala merak ettiğimizi bilerek bir msj atmiyor ?Bende cok merak ediyorum ama hala haber yok umarim iyidir ve saglikla ilerliyodur ins
:)))))))))canim benim.cikti tatlim hemde baya cikti zayifim diemi acaba genisledide.senin ciktimi belli oluyomu tatlim.bu ayin 28 de allah nasip ederse insAyvacı haha aycacigim düzelteyim..
Sanirim uyeligini iptal ettirdi cunku ben profile felan bakarken yorumlar die bisey vardi oraya baktim uyeliginin iptalini talep etmisAy inşallah ya neden hala merak ettiğimizi bilerek bir msj atmiyor ?
Çıktı canım ya belli oluyor diyorlar benim kide 20 de sağlıkla ilerleriz hep birlikte inşallah testler başlıyor artik ikili test ve ense kalınlığını ölçeceğiz dedi doktorumuz..:))inşallah sağlıklı sonuçlar alırız..:)))))))))canim benim.cikti tatlim hemde baya cikti zayifim diemi acaba genisledide.senin ciktimi belli oluyomu tatlim.bu ayin 28 de allah nasip ederse ins
Yaaa üzüldüm sevdiğimiz bir arkadaştıSanirim uyeligini iptal ettirdi cunku ben profile felan bakarken yorumlar die bisey vardi oraya baktim uyeliginin iptalini talep etmis
Çıktı canım ya belli oluyor diyorlar benim kide 20 de sağlıkla ilerleriz hep birlikte inşallah testler başlıyor artik ikili test ve ense kalınlığını ölçeceğiz dedi doktorumuz..:))inşallah sağlıklı sonuçlar alırız..
Ayca Bu günler encok ne yemek istiyorsun.ben sürekli patates kızartması :))Sanirim uyeligini iptal ettirdi cunku ben profile felan bakarken yorumlar die bisey vardi oraya baktim uyeliginin iptalini talep etmis
Bende uzuldum belki ozelden msj atar diyorum ama yok.iyi saglikli olsunda o varsin yazmasinYaaa üzüldüm sevdiğimiz bir arkadaştı
Hala çok kotu esim de daha gelmedi yatıyorum kalkamıyorum çok ağrıyor cepten yazmaya çalışıyorum..Insallah canim insallah saglikla gecirelim hamileligimizi.ben gittigimdede onlara bakilcak seker yuklemeside olucak hakkimizda hayirlisi olsun.boynun nasil oldu canim benim
Hahahahaaayyyyy aynen kizartirken mis gibi kokuyo ya bide bitiyom:))))))ben tatliyi hic sevmem ama gece uykudan kalkip cikolata yiyorum dondurma:))))))Ayca Bu günler encok ne yemek istiyorsun.ben sürekli patates kızartması :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?