2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Saol com sıcak su ile masaj yapilacak.ilaçta kremde kullanmayacağım..

Dogru soyluyosun canim ilac konusunda ben gecen hafta cok kotuydum hatta tam iyi olmadm ates bogaz sisligi filan aradim hemsireler hamileyim de ilac ona gore yazsinlar dedi her ihtimale karsi ama iyi ki kullanmadim
Evet canım ben de kullanmayacağım dinleniyorum.

:)))))))))canim benim.cikti tatlim hemde baya cikti zayifim diemi acaba genisledide.senin ciktimi belli oluyomu tatlim.bu ayin 28 de allah nasip ederse ins
Çıktı canım ya belli oluyor diyorlar benim kide 20 de sağlıkla ilerleriz hep birlikte inşallah testler başlıyor artik ikili test ve ense kalınlığını ölçeceğiz dedi doktorumuz..:))inşallah sağlıklı sonuçlar alırız..

Insallah canim insallah saglikla gecirelim hamileligimizi.ben gittigimdede onlara bakilcak seker yuklemeside olucak hakkimizda hayirlisi olsun.boynun nasil oldu canim benim

Insallah canim insallah saglikla gecirelim hamileligimizi.ben gittigimdede onlara bakilcak seker yuklemeside olucak hakkimizda hayirlisi olsun.boynun nasil oldu canim benim
Hala çok kotu esim de daha gelmedi yatıyorum kalkamıyorum çok ağrıyor cepten yazmaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…