Kiyamam sana yaaa o yag iyi gelir belki yumusatcak ya burda olsan ben ovardim arkadasim:)) gelir belki esin insallah bi an once gecer agrinda rahatlarsin yaBende uzuldum belki ozelden msj atar diyorum ama yok.iyi saglikli olsunda o varsin yazmasin
Çok güzel bebeğin damak zevki oluşuyormuş su sürekli yediğimiz şeyler onun da sevdiğinin belirtisi imiş anlaşılan senin ki tatlı ve dondurmayı sevdi benim kide kizartmayi mayonezle :)) iyi kilo alacağız :))Hahahahaaayyyyy aynen kizartirken mis gibi kokuyo ya bide bitiyom:))))))ben tatliyi hic sevmem ama gece uykudan kalkip cikolata yiyorum dondurma:))))))
Saol arkadaşım esim aradı geliyormuş yoldaymis.:))Kiyamam sana yaaa o yag iyi gelir belki yumusatcak ya burda olsan ben ovardim arkadasim:)) gelir belki esin insallah bi an once gecer agrinda rahatlarsin ya
Daha demin bi video izledim suda dogum yapiyo esi bi saniye elini birakmiyo agladim agladim deli gibi cok tuhaf oldum ya.demi suan olusuyor ahh canlarim benim bakalim daha neler sevip isticekler.ben halam 49 ile 50 olup duruyorum ya nedenki alamadim hala kilo canim yaÇok güzel bebeğin damak zevki oluşuyormuş su sürekli yediğimiz şeyler onun da sevdiğinin belirtisi imiş anlaşılan senin ki tatlı ve dondurmayı sevdi benim kide kizartmayi mayonezle :)) iyi kilo alacağız :))
Sevindim rahatlican biraz bari.ben uyuyamiyorum hala arkadasim gece abartmiyom bak 50 kez uyaniyorum ben napicam bana bi akil ver gozunu sevdigimSaol arkadaşım esim aradı geliyormuş yoldaymis.:))
Canım.iyi iste ilk iç ay bir kilo sonraki içer ay beşer olması gerekli imiş keske.ben de senin ki gibi olsa idim ben transferden sonra çok hızlı almaya başladım hicbir kıyafetim olmuyor yeni aldım..Daha demin bi video izledim suda dogum yapiyo esi bi saniye elini birakmiyo agladim agladim deli gibi cok tuhaf oldum ya.demi suan olusuyor ahh canlarim benim bakalim daha neler sevip isticekler.ben halam 49 ile 50 olup duruyorum ya nedenki alamadim hala kilo canim ya
Tatlım neden uyanıyorsun agrimi oluyor kabus mu görüyorsun.istersen gittiğin de dr şöyle zararı olmayan birşeyler versin.cnm ya çok zor uykusuzluk..Sevindim rahatlican biraz bari.ben uyuyamiyorum hala arkadasim gece abartmiyom bak 50 kez uyaniyorum ben napicam bana bi akil ver gozunu sevdigim
Benim de öyle oldu. Ocakta aşılama için de bi parti iğne kullandım hemen arkasından da şubatta kullandım bir de ohss den toplandı 7 kilo almıştım şimdi 5i gitti ama yine de bir şişlik var dediğin gibi kotlarım falan bel kısmından olmuor. Hamile pantolonu aldım iki tane ama onlar da şu an büyük geldi. Taytla idare ediorm. Hala 38 beden taytlarım oluor neyse kiCanım.iyi iste ilk iç ay bir kilo sonraki içer ay beşer olması gerekli imiş keske.ben de senin ki gibi olsa idim ben transferden sonra çok hızlı almaya başladım hicbir kıyafetim olmuyor yeni aldım..
Yok tatlim agrim olsada olmasada ayni.ilk zamanlar uykudan hep hoplayarak kalkiyodum suan oda yok anlamadimki ben neden boyle oldum.karnim kocaman oldugunda ben hic 5 dakka bile uyuyamicammiTatlım neden uyanıyorsun agrimi oluyor kabus mu görüyorsun.istersen gittiğin de dr şöyle zararı olmayan birşeyler versin.cnm ya çok zor uykusuzluk..
Ben de 36 bedenden 38 çıktım hamile değilde normal pantolon aldım :))Benim de öyle oldu. Ocakta aşılama için de bi parti iğne kullandım hemen arkasından da şubatta kullandım bir de ohss den toplandı 7 kilo almıştım şimdi 5i gitti ama yine de bir şişlik var dediğin gibi kotlarım falan bel kısmından olmuor. Hamile pantolonu aldım iki tane ama onlar da şu an büyük geldi. Taytla idare ediorm. Hala 38 beden taytlarım oluor neyse ki
Iste her vucut farkli bi bana yaramdi bisey alirim ins bundan sonra vucut kilo almaya megilli oldugunda her ilac kilo yapiyor tatlim benimde beller olmuyor ama hep elbise alcam pantolan almam zaten izmir suan bile yanmaya basladi d.r giderkende evdede elbiseyle takilmayi dusunuyorum:)))Canım.iyi iste ilk iç ay bir kilo sonraki içer ay beşer olması gerekli imiş keske.ben de senin ki gibi olsa idim ben transferden sonra çok hızlı almaya başladım hicbir kıyafetim olmuyor yeni aldım..
Canım ya çok zor senin isin bi doktorunla konuş bakalım ne diyecek..Yok tatlim agrim olsada olmasada ayni.ilk zamanlar uykudan hep hoplayarak kalkiyodum suan oda yok anlamadimki ben neden boyle oldum.karnim kocaman oldugunda ben hic 5 dakka bile uyuyamicammi(d.r soyleyim bakalim
Ne guzel aliyonuz ya bende alirim insallah derim kizlar cok kilo aldim die ayy insallah:))))))Benim de öyle oldu. Ocakta aşılama için de bi parti iğne kullandım hemen arkasından da şubatta kullandım bir de ohss den toplandı 7 kilo almıştım şimdi 5i gitti ama yine de bir şişlik var dediğin gibi kotlarım falan bel kısmından olmuor. Hamile pantolonu aldım iki tane ama onlar da şu an büyük geldi. Taytla idare ediorm. Hala 38 beden taytlarım oluor neyse ki
Ben de elbise giymeyi Çok.seviyorum arkadaş hamileliğin de normal pantolon giymiş göbeğinin altına getirmiş üstüne dökümlü şeyler giymiş çok.sık.duruyordu ben de öyle bie deneyim.arada pantolon giydiğim de diyorum :))Iste her vucut farkli bi bana yaramdi bisey alirim ins bundan sonra vucut kilo almaya megilli oldugunda her ilac kilo yapiyor tatlim benimde beller olmuyor ama hep elbise alcam pantolan almam zaten izmir suan bile yanmaya basladi d.r giderkende evdede elbiseyle takilmayi dusunuyorum:)))
Taytin ustunede dokumlu bebek kafasini cikarip bakmis gibi tsortler var cok tatli olursun eminim facede hafta hafta gebelik die bi yer var orda gormustum cok tatliydi ya.elbise rahat ya heryerden hava aliyon skmiyo bunaltmiyo diger kiyafetler kadarBen de elbise giymeyi Çok.seviyorum arkadaş hamileliğin de normal pantolon giymiş göbeğinin altına getirmiş üstüne dökümlü şeyler giymiş çok.sık.duruyordu ben de öyle bie deneyim.arada pantolon giydiğim de diyorum :))
Sağlıkla ilerleyip hepsini giyeriz inşallah..:)) sen de hepsi çok güzel durur eminim canım..:))Taytin ustunede dokumlu bebek kafasini cikarip bakmis gibi tsortler var cok tatli olursun eminim facede hafta hafta gebelik die bi yer var orda gormustum cok tatliydi ya.elbise rahat ya heryerden hava aliyon skmiyo bunaltmiyo diger kiyafetler kadar
Canım çok üzüldüm yaaa söylenecek bir sözde yok..inşallah yanlış kontrol dur..16 Şubatta transfer olmuştum. 2 hafta evvel en son kontrol edilmiştim. Kalp atışını görmüştüm. Ancak az evvel doğum evinde kontrol oldum. Kese duruyor ancak bebek yok dedi. Kalbi durmuştur sonra erimiş gitmiştir dedi doktor. Bu süre zarfında en ufak kanama veya olumsuzluk olmadı. Hatta kasık ağrım devam etti. Göğüslerim sızladı. Yarın kendi doktoruma gideceğim ama sanırım bebeği kaybettik. Rabbim sizleri ve isteyen herkesi sevindirir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?