Ağrı devam ediyor cnm sıcak pansuman da yaptım ama düzelmedi.._tangled_ boynun nasil oldu canim??
Neden desin cnm ya bilgi edinirsin..şimdiden sağlıklı güzel.değerlerin olsun cnmKizlar yarin testi tekrarlayacagm sabah ise gitmeden tahlil vericem ogleden sonra da eski doktoruma gitsem mi haftaya mi gitsem bilemedim yarn bisey gorunur mu tabi hcg yukseldiyse yada niye geldin der mi
Canım googleden baktım kan sulandırıcı iğne imiş benimkinin adi farklı idi ben göbekten kullanmıştım ama nette gördüğüm.koldan oluyor.Kızlar lütfen yardımcı olurmusun bana ben hibor iğne koldan yapıyorum koldan yapilirmi
Insallah canim hani direk haftaya gel derse diye tedirgin olduNeden desin cnm ya bilgi edinirsin..şimdiden sağlıklı güzel.değerlerin olsun cnm
Canim saol ya cvp verdiğin için dr msj atim sordum dediki moratmasan olur dedi benim biraz moraldi bişey olmaz dedi mi yarın gobekten yapiyim deyilmiCanım googleden baktım kan sulandırıcı iğne imiş benimkinin adi farklı idi ben göbekten kullanmıştım ama nette gördüğüm.koldan oluyor.
Yok endişelenme com.bisey olmaz.görüntü dışında ama.göbek çevresi daha iyi en azından canin yanmaz göbekten yağ olduğu için:)) ben de önce senin gibi kol.olsun.demiştim ama.göbek daha rahat sakince stres yapmadan kendin yaparsın..sağlıkla inş.Canim saol ya cvp verdiğin için dr msj atim sordum dediki moratmasan olur dedi benim biraz moraldi bişey olmaz dedi mi yarın gobekten yapiyim deyilmi
İyi aksamlar canım nerelerdesin yoktun?Iyi akşam laarr
Yok cnm hicbir doktor o sekil konuşmaz heleki tüp bebekler:))Insallah canim hani direk haftaya gel derse diye tedirgin oldu
canım geçmiş olsun üzüldüm Allah hayırlısını versin pes etme canım16 Şubatta transfer olmuştum. 2 hafta evvel en son kontrol edilmiştim. Kalp atışını görmüştüm. Ancak az evvel doğum evinde kontrol oldum. Kese duruyor ancak bebek yok dedi. Kalbi durmuştur sonra erimiş gitmiştir dedi doktor. Bu süre zarfında en ufak kanama veya olumsuzluk olmadı. Hatta kasık ağrım devam etti. Göğüslerim sızladı. Yarın kendi doktoruma gideceğim ama sanırım bebeği kaybettik. Rabbim sizleri ve isteyen herkesi sevindirir inşallah.
canım sabah değil de önceki tahlilinden tam 48 saat sonra vermen gerekiyor ona dikkat et.Kizlar yarin testi tekrarlayacagm sabah ise gitmeden tahlil vericem ogleden sonra da eski doktoruma gitsem mi haftaya mi gitsem bilemedim yarn bisey gorunur mu tabi hcg yukseldiyse yada niye geldin der mi
çok üzüldüm canım. kalp durmasında ve kesenin gelişimini durdurmasında kanama olmuyor. daha önce de bunları okuduğum için ben de sürekli tedirginlik hissediyorum. kanamam olmaması içimi rahatlatmıyor. yine de o doktorun yanlışıdır umarım. değilse de en büyük teselli bebiş doğsa sağlıklı bir bebek olmayacaktı.16 Şubatta transfer olmuştum. 2 hafta evvel en son kontrol edilmiştim. Kalp atışını görmüştüm. Ancak az evvel doğum evinde kontrol oldum. Kese duruyor ancak bebek yok dedi. Kalbi durmuştur sonra erimiş gitmiştir dedi doktor. Bu süre zarfında en ufak kanama veya olumsuzluk olmadı. Hatta kasık ağrım devam etti. Göğüslerim sızladı. Yarın kendi doktoruma gideceğim ama sanırım bebeği kaybettik. Rabbim sizleri ve isteyen herkesi sevindirir inşallah.
çok üzüldüm canım. kalp durmasında ve kesenin gelişimini durdurmasında kanama olmuyor. daha önce de bunları okuduğum için ben de sürekli tedirginlik hissediyorum. kanamam olmaması içimi rahatlatmıyor. yine de o doktorun yanlışıdır umarım. değilse de en büyük teselli bebiş doğsa sağlıklı bir bebek olmayacaktı.
Kötüyüm canım, şuan kafam bir dünya konuşabilecek durumda değilim. Birşeyler kesinleşsin yazarım. Teşekkür ederim ilgin için.emily07 iyimisin sesin cikmiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?