2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar yarin testi tekrarlayacagm sabah ise gitmeden tahlil vericem ogleden sonra da eski doktoruma gitsem mi haftaya mi gitsem bilemedim yarn bisey gorunur mu tabi hcg yukseldiyse yada niye geldin der mi

Kizlar yarin testi tekrarlayacagm sabah ise gitmeden tahlil vericem ogleden sonra da eski doktoruma gitsem mi haftaya mi gitsem bilemedim yarn bisey gorunur mu tabi hcg yukseldiyse yada niye geldin der mi
Neden desin cnm ya bilgi edinirsin..şimdiden sağlıklı güzel.değerlerin olsun cnm

Canım googleden baktım kan sulandırıcı iğne imiş benimkinin adi farklı idi ben göbekten kullanmıştım ama nette gördüğüm.koldan oluyor.
Canim saol ya cvp verdiğin için dr msj atim sordum dediki moratmasan olur dedi benim biraz moraldi bişey olmaz dedi mi yarın gobekten yapiyim deyilmi

Canim saol ya cvp verdiğin için dr msj atim sordum dediki moratmasan olur dedi benim biraz moraldi bişey olmaz dedi mi yarın gobekten yapiyim deyilmi
Yok endişelenme com.bisey olmaz.görüntü dışında ama.göbek çevresi daha iyi en azından canin yanmaz göbekten yağ olduğu için:)) ben de önce senin gibi kol.olsun.demiştim ama.göbek daha rahat sakince stres yapmadan kendin yaparsın..sağlıkla inş.

canım geçmiş olsun üzüldüm Allah hayırlısını versin pes etme canım

canım sabah değil de önceki tahlilinden tam 48 saat sonra vermen gerekiyor ona dikkat et.

çok üzüldüm canım. kalp durmasında ve kesenin gelişimini durdurmasında kanama olmuyor. daha önce de bunları okuduğum için ben de sürekli tedirginlik hissediyorum. kanamam olmaması içimi rahatlatmıyor. yine de o doktorun yanlışıdır umarım. değilse de en büyük teselli bebiş doğsa sağlıklı bir bebek olmayacaktı.

Kese duruyor bebek içinde ancak kalbi durmuş . Az sonra kürtaj olacağım. Doktor bundan sonra yola devam ettigimiz de embriyolar genetik teste gidecek dedi. Hem manevi hem maddi çok yoracak bizi. Ancak 5 embriyodan 1 tanesi sağlıklı olur dedi of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…