2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Cok uzuldum nedicegimi bilemiyorum.allahim bidaha aci yasatmasin rabbim bidaha kucagina almayi nasip etsin ins

Canım ya Allah yardımcın olsun çok zor inşallah mevlam güzel bir.mucizesi ile yormadan seni.sevindirir..

Azalmasina sevindim canim benim.ayni uyuyup uyanip duruyorum devamli ayni devam :)))

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm . sağlıklısı buymuş demek ki denemeye devam . ben de aynı şeyleri yaşadım seninle. doktorun dediği gibi ben de genetiğe gönderdim embriyoları. şimdi hamileyim canım. allahtan hayırlısı inan bana. biraz daha zor tabi normal tüp bebeğe göre ama bunu yapmamız gerekiyor demek ki. kendini toparlayınca bana özelden yazarsın anlatırım sana süreci.

Canim cok gecmis olsun rabbim hayirlisini versin hakkinda

Evet doğru söylüyorsun ama bu yola girerken de maddi manevi yorulmayı göze alarak girdik hepimiz. Şimdi bu durum göZünü o kadar da korkutmasın. Geçenlerde yine senin yaşadığını yaşayan bir arkadaş gelmişti sağlıklı embriyosu bulundu toplananlar içinden. Çok daha sağlıklı bir bebeğin olacak test sonrasında öyle düşün. Yılma. Hepimizin korktuğunu yaşıosun allah güzel günlee göstersin en kısa sürede unuttursun bunları

hADİ GÖZÜN AYDIN CANIM ŞİMDİ İKİ KAT DAHA FAZLA DİKKAT STRES YOK YORULMA YOK AĞIRLIK YOK TADINI ÇIKAR SAĞLIKLA İLERLEYELİM İNŞALLAHHH...ÇOK SEVİNDİM ADINA..
Canim insallah edicem dikkat is yerinde braz yoruluyorum ama aksamlari baya dinleniyorum kalkmiyorum nerdeyse .. Insallah saglikla ilerleriz

Nemli bez çok üzüldüm Rabbim sağlıklı sıhhatli yeni hamilelik nasip etsin inşallah bu ara çok okuduk sanki psikolojik olarak etkilendim bende sanki bi sorun varmış gibi hissediyorum iki hafta önce kanama alanı var demişti bakalım yarın gidicem inşallah bir sorun yoktur çok korkuyorum allahım bilir en iyisini ama için için benimle olsun bebeğim diye dua ediyorum

insallah canım saglıkla ilerleyelim hepimiz korkuyoruz mevlam sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah hepimize..

Canim Allah kolaylik versin. En yakin zamanda bu acinin üstüne cok büyük bir mutluluk yasatsin mucizeni gondersin hayirlisi sagliklisi olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…