2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Nasil gidiyo tangled cigim bebis iyidir insallah sen nasilsin bulantilar varmi canim
teşekkürederim csnım iyiyiz şükür nasipte olan olurda nemli bez ve emily nin durumu bizi etkiledi biraz açıkçası çok şükür bulantı yok tatlım ama halsizlik sürekli yorgunluk uyku çok bide vitaminlerden ve önceki kullandığımız ilaçlardan kilomuz çok hızlı artıyor sinir oluyorum ya ..senin nasıl gidiyor tatlım bulantı çok mu?

Evet üzüntüden sessizlik çöktü hepimize benim son günlerde sol tarafta böbrek civarı bir yerden hafif hafif bi ağrı geliyor. Sonra kesiliyor. Perşembe kontrolüm var. İlk kontrol randevum olacak :)

Evet üzüntüden sessizlik çöktü hepimize benim son günlerde sol tarafta böbrek civarı bir yerden hafif hafif bi ağrı geliyor. Sonra kesiliyor. Perşembe kontrolüm var. İlk kontrol randevum olacak :)
Allah hepimizin yardimcisi olsun rabbim ins.bende de kasikta oluyor agri.hayirli guzel haberler almayi nasip etsin rabbid ins

Kızlar bişey sorcam sizinde jel kalıntıları toplu mu geliyo bi geldimi baya geliyo ve gelmeden önce vajina da ağrı oluyo

Gogus agrin nasil oldu gectimi tatlim
Evet canım göğüs ağrım geçen cumartesi birden kesildi çok şükür. Allah başka dert vermesin bi haftadır rahatım. Ara sıra akşamları bulantı oluyor ama hafif o da. Sen nası oldun? Uykuyla ilgili ingilizce bir yazı gördüm bugün okumaya fırsatım olmadı okuyunca sana yarayacak bişi varsa anlatcam

Kızlar bişey sorcam sizinde jel kalıntıları toplu mu geliyo bi geldimi baya geliyo ve gelmeden önce vajina da ağrı oluyo
Evet benim bir kere pat pat dusmustu wv de cok korktum ama bir kere oldu kocaman sismis dustu. Sonrasinda kucuk kucuk dusuo artik hergun degil ama sizliyo hissediyorum sistigini . Daha ne kadar kullanicak acaba

Evet benim bir kere pat pat dusmustu wv de cok korktum ama bir kere oldu kocaman sismis dustu. Sonrasinda kucuk kucuk dusuo artik hergun degil ama sizliyo hissediyorum sistigini . Daha ne kadar kullanicak acaba
1 123burcu kızlar benim bu hafta kesildi jel. Erken mi oldu acaba 8. Haftada kes demişti. Sizin doktor ne diyor? Bir de bende yalnızca bir sefer leblebi büyüklüğünde iç çamaşırımda gördüm. Onun dışında da duş esnasında hep çıktı çıkacak olduğunu farkediordum ama bahsettiğin büyüklük boyutu nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…