2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

A ayca 28 canım preg&baby diye bi uygulama indirmiştim. Ordan şimdi iki üç uyku sorunu makalesi okudum. 10 hamile kadından 8inin uyku problemleri yaşadığı yazıyor. Genel olarak şunu söylüyor, rahatsızlık veya tedirginlikten oluyormuş çoğunlukla. Ve diyor ki eğer yatakta uyuyamadan uzun süre geçiriyorsanız bu gerginliğinizi artırır. Kalkıp başka bir odaya gidin, dergi okuyun kitap okuyun müzik dinleyin bir şeyler izleyin. Yorulmuş ve uykulu hissetmeden de yatağa dönmeyin. Uyku öncesi papatya çayı içebilir eşinizden ayaklarınızı ovmasını isteyebilirsiniz diyor. Öncelikle uykusuzluk dış faktörden mi vücudunuzfan mı yoksa sinirsel mi bunu ayırd etmeye çalışın ve eğer uyumadığınız süreler ciddi boyuta ulaşıyorsa doktkra başvurun dior. Bir de bulantı da farkettirmeden uykuda problem yaratıormuş. Başucunuza kraker tarzı atıştırmalıklar koyun gözünüzü açar açmaz biraz yiin dior. Ve 14. Haftadan sonra azalarak kaybolurmuş neden buysa

Canim bnm 12 ye kadar kullanilicak sordum

Benim bir kere ceviz buyuklugunde dustu onun disinda senin dedigin gibi oluyor benim de

Kizlar emily ve nemli bez beni de etkiledi dun 2 saatlik yolculuk yaptim arabayla ayagimi uzattim ama aksam agrim olmadi canim sıkildi neden bizlerde boyle sorunlar oluyo Allah korusun kalbi duruyor gelisim duruyor vs vs neden tup bebekte daha fazla oluyor oysa ki okumustum ben risk normal gebelikte neyse tupte de odur diyor ama oyle degil demekki

Canım ben de geçen hafta ankaraya gidip geldim. Çok şükür bi sorun olmadı. Ama acaba bir şey olmuş mudur korkusundan doktora göründüm dönüşte. Normal şekilde hamile kalan insanların da başına geliyor bunlar. Sadece kimyasal gebelikle ilgili şunu biliyorum. Kimyasal gebeliğe sessiz düşük diyorlar. Veya kanamasız düşük. Tedavi görmeyen bir insan kimyasal gebelik yaşıyorsa çoğunlukla birkaç gün adet gecikmesi yaşadığınu düşünüyor. Biz sadece gebeliği çok erken öğreniyoruz ve bebeğe bağlanacak daha fazla zamanımız oluyor. Ama hamile kalıp 8. Haftada daha yeni öğrenip doktordan kese gelişmeyi durdurmuş lafını duyunca bu kadar etkilenmiyorlar haliyle...

B breakfast canim ben bu akintilardan gunluk ped kullaniorm cok anlamiyorum bde yatarken kullaniyorum cok gelmiyo ama uaptiktan sonra wc ye gittm bugun 1 saat sonra pelte gibi cikti normal bence

Benim bir kere ceviz buyuklugunde dustu onun disinda senin dedigin gibi oluyor benim de
Normal demek ki hepimiz yaşıyoruz bunları. Ama bende hiç öle ağrı hissi falan olmadı. Ben hep tam 15 dk yürüyordum sıkıp ondan belki de. Çoğu emiliyordur. Aksatmayın yürümeyi

Dogru soyluyosun canim ben ikiz hamilelik yasayip kalbi durunca aman ikizmis iyi oldu nasil bakacaktik diyeni duydum insanlr o kadar umursamiyor haliyle ama ben de tedirginim haftya persembe keseye bakicak insallah ordadir

B breakfast canim ben bu akintilardan gunluk ped kullaniorm cok anlamiyorum bde yatarken kullaniyorum cok gelmiyo ama uaptiktan sonra wc ye gittm bugun 1 saat sonra pelte gibi cikti normal bence
Mantar yapabilir diolat diye ben kullanmıorm günlük ped. Günde 3-4 sefer çamaşır değiştiriorum ve pamuklu çamaşır giyiorum sadece. İlk başlarda su gibi akıntı da çok oluyordu hepimizde. Sen belki onla da karıştırıyorsundur benim şimdi azaldı mesela.

Dogru soyluyosun canim ben ikiz hamilelik yasayip kalbi durunca aman ikizmis iyi oldu nasil bakacaktik diyeni duydum insanlr o kadar umursamiyor haliyle ama ben de tedirginim haftya persembe keseye bakicak insallah ordadir
Ben de şahit oldum bu tarz şeylere... Kolayca hamile kalan insanların çoğu cidden çocuklarının kıymetini bilmiyor. Aman yine olur napalım diyorlar üzüleni bile nihayetinde. Ama bizi allah korusun öyle bir durumda yine yorucu bir süreç bekliyor. Allah korusun hepimizin bebeklerini. Ben de çok canımı sıktım kese var mıdır kalbi atıor mudur diye. Sıkma canını boşa canm

Benim cok fazla akintim canim bas edemiyorum ben de 2-3 kere degisiyorum ama yine de kullanmazsam islakligi hissedince cok rahatsiz oluyorum

Sagol tatlim benim bende tedirginlik ve sknti cok cok hemde nasil cozucem napicam bilemiyorum d.r gittgmde soylicem bakalim.sabaha kadar oda oda geziyorum gorsen halimi koparsin gulmekten:))

Aynen canim uzmemek lazm rabbim
Kimsenin emeklerini bosa cikarmasin eminim ki hepimiz mukemmel anneler olucaz

Sagol tatlim benim bende tedirginlik ve sknti cok cok hemde nasil cozucem napicam bilemiyorum d.r gittgmde soylicem bakalim.sabaha kadar oda oda geziyorum gorsen halimi koparsin gulmekten:))
Yaaa gülmem valla üzülüorm. Aslında benim de uyku düzenim değişti. Gece sık lavaboya kalkmak, sabah erkenden uyanmak rutin oldu. Erken uyandığım halde geceleri de geç yatıordum zamanla yatma saatim de erken olmaya başladı. 9-10 saatten aşağı uyumuorm o bile yetmior. O kadar uyuma fırsatı bulamazsam fırsat bulduğum an bütün öğleden aonra uyuyorm ama dediğim gibi çok uyanuorm gece. Ben genelde heyecandan geri uyumakta zorlanıorm ama bi süre sonra uyuyorum. Şunu söyleyebilirim uyumaya çalışırken düşündükçe bişiler hayal ettikçe uyumak güçleşior boş kafayla yatmak gerekior mümkün oldukça

Kafayi nasil bosaltcam dusunmemeye calisiorum ama hersey beynimde.bende sabah 9 da ayaktaym gunduz uyusam guzel olcak ama oda yok gozum kapanr gibi oluyo gunduz ama yatiym gozum aciliyo geri.sinir bozucu oluyo ya.duzelir ins

: 45976869, member: 730552"]Nemli bez çok üzüldüm Rabbim sağlıklı sıhhatli yeni hamilelik nasip etsin inşallah bu ara çok okuduk sanki psikolojik olarak etkilendim bende sanki bi sorun varmış gibi hissediyorum iki hafta önce kanama alanı var demişti bakalım yarın gidicem inşallah bir sorun yoktur çok korkuyorum allahım bilir en iyisini ama için için benimle olsun bebeğim diye dua ediyorum[/QUOTE]
Canim inşallah hiç bir sorun yoktur iyi olacaktır bebeğin . Umarım Rabbim herkesi bebeğin e kavusturur

iyi akşamlar fıstıklar bu ara hep bi karamsarlık hakim topiğimize rabbim hayırlı günler göstersin inşallah
çok şükür ben bugün gittim gördüm bebişimi kocaman olmuş 10+5 olmuş haftamız zıp zıp zıplıodu içerde yaramaz bi kaç haftaya belki cinsiyet görünür dedi dr ilaçlarımı da kullanmıyorum artık çok şükür kurtuldum jelden ikili test için gidicez 2 hafta sonra rabbim o günleri de sağlıkla görmeyi nasip etsin
avm gezisi yaptım ben de haftalar sonra çok yoruldum ama çok iyi geldi hamile kıyafetleri baktım hava çok güzel hiç eve giresi gelmiyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…