Maşallah canım gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallahiyi akşamlar fıstıklar bu ara hep bi karamsarlık hakim topiğimize rabbim hayırlı günler göstersin inşallah
çok şükür ben bugün gittim gördüm bebişimi kocaman olmuş 10+5 olmuş haftamız zıp zıp zıplıodu içerde yaramaz bi kaç haftaya belki cinsiyet görünür dedi dr ilaçlarımı da kullanmıyorum artık çok şükür kurtuldum jelden ikili test için gidicez 2 hafta sonra rabbim o günleri de sağlıkla görmeyi nasip etsin
avm gezisi yaptım ben de haftalar sonra çok yoruldum ama çok iyi geldi hamile kıyafetleri baktım hava çok güzel hiç eve giresi gelmiyor insanın
Canim evet bende şimdi gecmisi okudum cok üzüldüm aallahim saglikli birer evlat daha nasip etsin insallah arkadaslarimiza .teşekkürederim csnım iyiyiz şükür nasipte olan olurda nemli bez ve emily nin durumu bizi etkiledi biraz açıkçası çok şükür bulantı yok tatlım ama halsizlik sürekli yorgunluk uyku çok bide vitaminlerden ve önceki kullandığımız ilaçlardan kilomuz çok hızlı artıyor sinir oluyorum ya ..senin nasıl gidiyor tatlım bulantı çok mu?
canım bunların sebebi senin yolculuğun yada kendini yormadan dolayı değil. tamamem embriyonun kalitesizliğindenmiş. 3 ayrı doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi. sen ne yaparsan yap yapılan transefer sağlıksızsa engelleyemezsin. rabbim iyilerle karşılaştıırsın. bize söylenen herşeye inanıyoruz çünkü başka çaremiz yoktu. 1 kalite demişlerdi mesela değilmiş demekki. nerden bilinebilirki. o yüzden yol etkilemez korkma.Kizlar emily ve nemli bez beni de etkiledi dun 2 saatlik yolculuk yaptim arabayla ayagimi uzattim ama aksam agrim olmadi canim sıkildi neden bizlerde boyle sorunlar oluyo Allah korusun kalbi duruyor gelisim duruyor vs vs neden tup bebekte daha fazla oluyor oysa ki okumustum ben risk normal gebelikte neyse tupte de odur diyor ama oyle degil demekki
Doğru söylüyorsun ama şöyle bir durum var. Bana embriyolog bilgi veirrken üsteleyip birkaç soru sormuştum kaliteyle ilgili. Bana şu cevabı vermişti. Bu kalite sınıflandırmalarını embriyoların mikroskop altındaki görünümüne bakarak yapıyoruz. 2 veya 3 günlük görünümde orta veya düşük kalite bir embriyo tutarken görünürde 1. Kalite olan 5. Gün embriyosu tutmayabiliyor. Esasen hangisinin içinde sağlıklı embriyo var bilemeyiz sadece görünümde sağlıklı bölünenleri seçiyoruz dedi. Daha ayrıntılı bilgi için pgt yapıyorlar embriyonun sağlık durumu onunla çıkıyor. Ne yazık ki hem maddi açıdan herkese en baştan bunu teklif edemiylrlar herkes mecbur kalmadıkça karşılayamayabiliyor. Anca kalp durması falan olursa bundan sonra genetik testi yapmadan transfee yapmayacağız diyorlar. Keşke en baştan hepimizyaptırsak şansımızı artırsak ama işte o sağlıklı olan diye seçilenenin de tutacağının garantisi yok. Bazı şeyler geeçekten kısmet meselesi. Zaman meselesi. Senle günümüz aynı olduğundan belki en çok ben etkilendim üzüldüm ne olduğunu da tam bilemiyorum ama yine olacak eminin arkadaşımcanım bunların sebebi senin yolculuğun yada kendini yormadan dolayı değil. tamamem embriyonun kalitesizliğindenmiş. 3 ayrı doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi. sen ne yaparsan yap yapılan transefer sağlıksızsa engelleyemezsin. rabbim iyilerle karşılaştıırsın. bize söylenen herşeye inanıyoruz çünkü başka çaremiz yoktu. 1 kalite demişlerdi mesela değilmiş demekki. nerden bilinebilirki. o yüzden yol etkilemez korkma.
Hakkinda hayirlisi olsun canim sanirim suan hersey belli degil demistin pazartesi belli olacak diye hakkinda hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin de hakkimizda hyirlisi neyse o olsun ama yanls soylemeleri gercekten kotu bisey 1. Kalite sandgn embriyonun sonradan iyi olmadgini duymak cok uzucu ve yanls tabikicanım bunların sebebi senin yolculuğun yada kendini yormadan dolayı değil. tamamem embriyonun kalitesizliğindenmiş. 3 ayrı doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi. sen ne yaparsan yap yapılan transefer sağlıksızsa engelleyemezsin. rabbim iyilerle karşılaştıırsın. bize söylenen herşeye inanıyoruz çünkü başka çaremiz yoktu. 1 kalite demişlerdi mesela değilmiş demekki. nerden bilinebilirki. o yüzden yol etkilemez korkma.
Benim standart evde gecti tatlim.allahim herseyin en guzelini bilir.benimde cikti bel bolgem genisledi esortman felan giyemiyorum daha cok agri yapiyor hep elbiseyle takiliyorum:)senin gunun nasil gecti canim.boynun gectimi birazArkadaşlar hafta sonunuz nasıl geçti?korkmayı bırakalım koruyucumuz Allah duamızı edelim gerisini mevlam bilir hayırlı sağlıklısı ni versin inşallah benim göbek bayağı belirdi sizler de nasıl?bu arada tekrar dan hazirlanan arkadaşlar sizlerin nasıl gidiyor hazırlıklar inşallah sizleri de sağlıkla.en.kısa surede aramız da görürüz.:))
Korkularla gün doldurmaya calışıyoruz canım arkadaslarımızın kötü haberleriyle üzülüyoruz iyi haberleriyle seviniyoruz durum bukizlar nasilsiniz emily cok üzüldüm canim rabbim herseyin en iyisini bilendir biliyosun bende düşük yaptim kizlar buarada düşük nedenim bende kan pihtilaşmasi varmiş oyüzden düşük olmuşkeşke önceden önlemini alsaydi doktorum ama yapacak bişey yok şimdi haziranda birdaha başliycam tedaviye rabbim inşalah bu sefer nasip et emily kan pihtilaşma testi yaptir canim genellikle sorunlar bu yuzden oluyormuş
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim daha düşme yada kürtaj olmadı bebek içimde. ama büyük bir ihtimal yarın kürtaj olacağım tabi bir mucize olmazsa. ben kan pıhtılaşması testlerini tüp bebek merkezi tüp bebeğe başlamadan yaptırmıştı canım. kan pıhtılaşmasına hatta eliza testlerine kadar yapmıştım. ama onla ilgili bir ilaç vermedi kan sulandırıcı falan kullanmadım ve kullanan çok. bende hemen başlama planındayım. mayıs haziran gibi bakalım doktor ne diyecek. bu sefer memorial hastanesini düşünüyorum çünkü labarutuvarı çok iyiymiş.kizlar nasilsiniz emily cok üzüldüm canim rabbim herseyin en iyisini bilendir biliyosun bende düşük yaptim kizlar buarada düşük nedenim bende kan pihtilaşmasi varmiş oyüzden düşük olmuşkeşke önceden önlemini alsaydi doktorum ama yapacak bişey yok şimdi haziranda birdaha başliycam tedaviye rabbim inşalah bu sefer nasip et emily kan pihtilaşma testi yaptir canim genellikle sorunlar bu yuzden oluyormuş
Canim gecmis olsun ya cok uzuldm rabbim hayirlisini versin biraz dinlenms olursun hazirana kadarkizlar nasilsiniz emily cok üzüldüm canim rabbim herseyin en iyisini bilendir biliyosun bende düşük yaptim kizlar buarada düşük nedenim bende kan pihtilaşmasi varmiş oyüzden düşük olmuşkeşke önceden önlemini alsaydi doktorum ama yapacak bişey yok şimdi haziranda birdaha başliycam tedaviye rabbim inşalah bu sefer nasip et emily kan pihtilaşma testi yaptir canim genellikle sorunlar bu yuzden oluyormuş
malesef hayir canim doktorun ihmali ben kan pihtilaşma testi yaptiralim diye israr ettim belki bu yuzden düşmüştür dedim ona kalsa o yine yaptirmiycakti gerek yok yaptirmaua dedi şimdi başka bi merkezle görusuyorumKorkularla gün doldurmaya calışıyoruz canım arkadaslarımızın kötü haberleriyle üzülüyoruz iyi haberleriyle seviniyoruz durum buKan sulandırıcı kullanmıyormuydun canım sen
benim de evde geçti canım sadece bir beş dk markete diye çıktık bide evde durmaya alıştım galiba hiç dışarı çıkmak istemiyorum bana da kıyafetlerim dar geliyor boynum geçti sayılır çok hafif var oda geçerse iyi olacağız inş..Benim standart evde gecti tatlim.allahim herseyin en guzelini bilir.benimde cikti bel bolgem genisledi esortman felan giyemiyorum daha cok agri yapiyor hep elbiseyle takiliyorum:)senin gunun nasil gecti canim.boynun gectimi biraz
canım ya tühhhh üzüldüm üstelik ikiz di değil mi senin kiler bu sefer her tahlili yaptır canım çünkü okadar çok yıpranıyoruz ki hele de kullandığımız ilaçlar hayırlı sağlıklı olur inşallah bu sefer..malesef hayir canim doktorun ihmali ben kan pihtilaşma testi yaptiralim diye israr ettim belki bu yuzden düşmüştür dedim ona kalsa o yine yaptirmiycakti gerek yok yaptirmaua dedi şimdi başka bi merkezle görusuyorum
bana da kan sulandırıcı kullanılmıştı cnm kanama olunca kesilmişti.evet memorialı tavsiye ederim cnm ben de ataşehir memorial de yaptırmıştım.ama senin inşallah sağlıkla olacak cnm..bunları unutur yeniden sevinirsin cnm..Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim daha düşme yada kürtaj olmadı bebek içimde. ama büyük bir ihtimal yarın kürtaj olacağım tabi bir mucize olmazsa. ben kan pıhtılaşması testlerini tüp bebek merkezi tüp bebeğe başlamadan yaptırmıştı canım. kan pıhtılaşmasına hatta eliza testlerine kadar yapmıştım. ama onla ilgili bir ilaç vermedi kan sulandırıcı falan kullanmadım ve kullanan çok. bende hemen başlama planındayım. mayıs haziran gibi bakalım doktor ne diyecek. bu sefer memorial hastanesini düşünüyorum çünkü labarutuvarı çok iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?