2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

yatmakla iyi yapmışsın cnm ayakta kaldığın için geçen ben de böyle biraz fazla ayakta kaldım ertesi gün korkuda hiç kalkmadım fazla zorlamaya gelmiyor cnm ya..dikkatli olucaz dinlenerek..

yatmakla iyi yapmışsın cnm ayakta kaldığın için geçen ben de böyle biraz fazla ayakta kaldım ertesi gün korkuda hiç kalkmadım fazla zorlamaya gelmiyor cnm ya..dikkatli olucaz dinlenerek..
Çok ağladım ben ya yerleşirken böyle ağrı olmuştu 5.haftalarda geçmezse doktora gideyim mi

Çok ağladım ben ya yerleşirken böyle ağrı olmuştu 5.haftalarda geçmezse doktora gideyim mi
korkma canım parçalı kanama olursa kork ayaklarını uzat dinlen bende eve nasıl kendimi atıp direk ağlayarak yatmıştım bide çok ayakta durdum diye kendimi suçlama o günden sonra hiç zorlamıyorum işe bile azcık kötü hissetsem gitmiyorum sen de dinlen kalkma bir günde geçmez yarın da dinlen geçer canım koruyucumuz Allah sağlıkla geçer inş..

doktorun yapa bileceği bu durum da bişey yok canım ben de direk aramıştım dinlen kalkma demişti sadece dinlenme ile geçiyor..
Tamam Can'ım hiç kalkmadan dinleniyorum şimdi ... Allahım yardımcımız olsun.. yüreği ağzında yaşamak ne zor rabbim sen büyüksün herkesin bebeğine sağlık ver ..

Tamam Can'ım hiç kalkmadan dinleniyorum şimdi ... Allahım yardımcımız olsun.. yüreği ağzında yaşamak ne zor rabbim sen büyüksün herkesin bebeğine sağlık ver ..
evet tatlım aynen yüreği ağzında yaşıyoruz sağlıkla tamamlamayı rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallahh..yorulurum diye ayağa kalkmaya korkar oldum..:))

evet tatlım aynen yüreği ağzında yaşıyoruz sağlıkla tamamlamayı rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallahh..yorulurum diye ayağa kalkmaya korkar oldum..:))
Kayınvalidemler geldi diye işe kalktım yemek yaptım zorladım kendimi sanırım artık kralı gelse bir şeycik yapmam herkes yapsın yesin biz bu bebeklere ne emeklerle sahip olduk Allah yardımcımız olsun

Kayınvalidemler geldi diye işe kalktım yemek yaptım zorladım kendimi sanırım artık kralı gelse bir şeycik yapmam herkes yapsın yesin biz bu bebeklere ne emeklerle sahip olduk Allah yardımcımız olsun
senin hamile olduğunu bilmiyorlar mı cnm ya bide sana hizmet ettirmişler yani bi zahmet kendileri yapsalardı onu bırak senin işin varsa yapmaları gerek..

senin hamile olduğunu bilmiyorlar mı cnm ya bide sana hizmet ettirmişler yani bi zahmet kendileri yapsalardı onu bırak senin işin varsa yapmaları gerek..
Salaklık ben de eşimde ,çıkar dışarda yedir demi ..ah Can'ım insanı annesinden başka kimseler düşünmüyor ne yazık ki ...yat dinlen deyip geçiyorlar..o Zaman al elimden sen yap demi..ya da yap yemeğini al gel biliyorsun işte hem çalışıyorum hafta içi hem hamileyim ..iyiyim diyip yaptım ki gerçekten öyleydim ne Ağrı'm ne sancım olmuştu şimdiye kadar ama ne olacağı belli değil ..biz kendimizi düşünecez gerisi yalan

gerçekten insanı sadece kendi annesi sarp sarmalıyor geçen hafta sonu iki gün annem de idim kendi diz ağrısı bırakıp beni kımıldatmadı ayağıma çorabı bile kendisi geçirdi canım ya annen ben iyiyim dedğim halde hergün 10 defa en az nasılsın diye arıyor.dikkatet diye kendini sakın yorma diye Allahım sağlıklı uzun ömürler versin başımızdan onları eksik etmesin...

Günaydınn. Benim de dileğim aynı güzel haberler alacağımız bir hafa olsun perşembe aylık kontrole başlıyorum :)

Arkadaşlar kimse binbir güçlükle sahip olduğumuz bebeğimiz kadar kıymetli. Eşim ben unutup bişi istesem benim için bile yorulmayacaksın yapamam diceksin diyor. Ben opudan bu yana hiç çamaşır yıkayıp asmadım mesela. Bugün de attım makineye beyazları yıkanıor onlarınds eşim ayıklayıp attı makineye ben sadece çalıştırdım. birkaç saat sonra kardeşim gelecek. O çıkarıp asacak koyuları atcaz sonra da. Adana'da yaz geldi, iki gündür pencere açık yatıoruz hemen kurur zaten çamaşırlar da :)

Umarım daha fazla arkadaşımızdan kötü haber almayız. Bi umut emily için de dua ettim kaç gündür

Şanlısınız her işimi kendim yapmak zorundayım çünkü kimse yok bana yardımcı olabilicek

Şanlısınız her işimi kendim yapmak zorundayım çünkü kimse yok bana yardımcı olabilicek
Aynen kizlar benim de ailem uzakta ben istanbulda yasiyorum. Esimin ailesi de hamile oldugumu bilmiyor. Esim yardim ediyor bana da temizlik icin de yardimci geliyor her hafta. Aileninizin kiymetini bilin .

Masallah diyelim canim benim ailem de sehir disinda kimse bilmiyor zaten benim esim de Ayni cok sukr yemek yapma diyor ama ben surekli disardan yemek istemiyorum camasir filan astirMiyor bana ama calisiyorum iste yoruluyorum malesef hayirlisi

gamzebb N NilErol deepliner benim de annemle babam geçen yıl buranın havası yaramadığı için şehir dışına taşındı. Annem opudan beri iki hafta kalıp birkaç günlüğüne babamın yanına gidip geri geliyor. Bir kızkardeşim bir ablam var ablam yoğun çalışıyor pek görüşemiyoruz bile ama kızkardeşimin de 1,5 yaşında oğlu var. O hamileyken de temizlikçinin gelme arasında sırayla giderdik temizliğini yapardık birlikte. Şimdi yine temizlikçinin gelmesine birkaç gün varsa ev kirliyse giderim yeğenimi alıp gezmeye çıkarırım parka götürürüm bişiler yeriz döneriz o arada kardeşim de temizliğini yapar. İşlerini ayarlar evde. Evlenip istanbula giden arkadaşlarım da hep söylerdi kardeşin ne kadar şanslı benim kimsem yok burda diye. Hatta yakın arladaşımın 8 aylık bebeği var o kadar kimseyle görüşmüoruz ki kışın grip bile olmadık diyor /:

Diğer taraftan annem gittiğinde eşim kendi annesinin gelmesini istedi. Sabah 12 ye kadar kahvaltı yapamadım. Akşam yemeğini 10.30 da hazırlıyor. Eşim kızdığında da kalkıp peynir ekmek yiyemeyeceği bir durum yok ki beni suçluyorsun dedi. Ama yine opudan beri ben hiç yere eğilmedim. Sebze çekmecesini açamıorum mesela buzdolabının. Öyle olunca yolladı. Kendi kendimize kalsak bundan iyi dedi. Annem haftasonu gelecek idare ediyoruz o zamana kadar :) dediğiniz gibi insanı annesi gibi düşünen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…