Dogru soyluyosun canim kayinvalide illaki gelin hizmet edecegine biz mi edelim diye dusunuyor ne olursa olsun bn transfer sonrasi gttgimde cay koymaya kalkmadim hic hala blmiyolar yaptrdgmizi da oldugunu da kolum agriyo da fln yapti ki griptim zaten transferi blmese de kotuydm esim kalkti hep insanin kendi ailesi gbi olamaz hicgamzebb N NilErol @deepliner benim de annemle babam geçen yıl buranın havası yaramadığı için şehir dışına taşındı. Annem opudan beri iki hafta kalıp birkaç günlüğüne babamın yanına gidip geri geliyor. Bir kızkardeşim bir ablam var ablam yoğun çalışıyor pek görüşemiyoruz bile ama kızkardeşimin de 1,5 yaşında oğlu var. O hamileyken de temizlikçinin gelme arasında sırayla giderdik temizliğini yapardık birlikte. Şimdi yine temizlikçinin gelmesine birkaç gün varsa ev kirliyse giderim yeğenimi alıp gezmeye çıkarırım parka götürürüm bişiler yeriz döneriz o arada kardeşim de temizliğini yapar. İşlerini ayarlar evde. Evlenip istanbula giden arkadaşlarım da hep söylerdi kardeşin ne kadar şanslı benim kimsem yok burda diye. Hatta yakın arladaşımın 8 aylık bebeği var o kadar kimseyle görüşmüoruz ki kışın grip bile olmadık diyor /:
Diğer taraftan annem gittiğinde eşim kendi annesinin gelmesini istedi. Sabah 12 ye kadar kahvaltı yapamadım. Akşam yemeğini 10.30 da hazırlıyor. Eşim kızdığında da kalkıp peynir ekmek yiyemeyeceği bir durum yok ki beni suçluyorsun dedi. Ama yine opudan beri ben hiç yere eğilmedim. Sebze çekmecesini açamıorum mesela buzdolabının. Öyle olunca yolladı. Kendi kendimize kalsak bundan iyi dedi. Annem haftasonu gelecek idare ediyoruz o zamana kadar :) dediğiniz gibi insanı annesi gibi düşünen yok
aynen canım ben de çalışıyorum ailemden uzaktayım yoksa annem hiçbirşeye dokundurtmaz ama uzaktayız herişimi yapabildiğim kadar kendim yapmaya çalışıyorum eşim de çok yardımcı oluyor ama yorulduğumu hissettiğim zaman rapor alıp işe de gitmiyorum.elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum sen de nöbetlerde dikaktet ayakta çok kalmamaya çalış...ben deDogru soyluyosun canim kayinvalide illaki gelin hizmet edecegine biz mi edelim diye dusunuyor ne olursa olsun bn transfer sonrasi gttgimde cay koymaya kalkmadim hic hala blmiyolar yaptrdgmizi da oldugunu da kolum agriyo da fln yapti ki griptim zaten transferi blmese de kotuydm esim kalkti hep insanin kendi ailesi gbi olamaz hic
canım dikkatli ol çok yorulmamaya ayakta fazla kalmamaya dikkatet elinden geldiğince oturmaya çalış.koruyucumuz Allah..sağlıkla tamamlarız inşallah..Ah kizlar ben evde bisey yapmiyorum ama iste egilip dogruluyorum baya bazen nobet tutuyorum gece 12 ye kadar yarin nobetciyim mesela korktum simdi
Amin canim insallah evet emily den ses cikmadi hayirlisi olsun hakkindacanım dikkatli ol çok yorulmamaya ayakta fazla kalmamaya dikkatet elinden geldiğince oturmaya çalış.koruyucumuz Allah..sağlıkla tamamlarız inşallah..
İyiyiz çok şükür sen nasılsın falcı bacı :)Napiyosunuz nasilsiniz kizlar??
:)))))))iyiyim sukur bende falci baci die sitemi acsam acep:))))İyiyiz çok şükür sen nasılsın falcı bacı :)
Nerdeydin sen tatlim izmirede gece doktu cok severim yagmuru bende.ama toprak kokusunu hic sevmemm :)))Verendada oturdum yağmuru izliyorum mis gibi toprak kokusu .
???Aşkolsun ya stem değil canım konuşmuştuk bigün ya tamamen espriydi yanlış anlama lütfen
Oh ne guzel benim balkon yok izleyemiym yagdigi zaman camdan bakiyom .nisanin ilk yagmurumu yagdi :)))Ya toprak kokusuna bayılırım Tekirdağ dayım canım ben
Sonra bilemeyince arkamdan saysinlarr hahaa :))))Yanlış okumuşum soryy ac canım ilk müşterin bn olurum hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?