2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Dogru soyluyosun canim kayinvalide illaki gelin hizmet edecegine biz mi edelim diye dusunuyor ne olursa olsun bn transfer sonrasi gttgimde cay koymaya kalkmadim hic hala blmiyolar yaptrdgmizi da oldugunu da kolum agriyo da fln yapti ki griptim zaten transferi blmese de kotuydm esim kalkti hep insanin kendi ailesi gbi olamaz hic

Ah kizlar ben evde bisey yapmiyorum ama iste egilip dogruluyorum baya bazen nobet tutuyorum gece 12 ye kadar yarin nobetciyim mesela korktum simdi

aynen canım ben de çalışıyorum ailemden uzaktayım yoksa annem hiçbirşeye dokundurtmaz ama uzaktayız herişimi yapabildiğim kadar kendim yapmaya çalışıyorum eşim de çok yardımcı oluyor ama yorulduğumu hissettiğim zaman rapor alıp işe de gitmiyorum.elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum sen de nöbetlerde dikaktet ayakta çok kalmamaya çalış...ben de emily07 yi merak ediyorum dönmedi mi acaba ?

Ah kizlar ben evde bisey yapmiyorum ama iste egilip dogruluyorum baya bazen nobet tutuyorum gece 12 ye kadar yarin nobetciyim mesela korktum simdi
canım dikkatli ol çok yorulmamaya ayakta fazla kalmamaya dikkatet elinden geldiğince oturmaya çalış.koruyucumuz Allah..sağlıkla tamamlarız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…