Aynen canım ben de kızdım bu tavra .insanları anlamak zor canım... Konuşmasıyla güven vermesi gerekirken bana bırakıyor işteSana neden bıraktı ki sen uzman mısın nerden bilebilirsin ister kes ister iç ne olması gerekiyorsa onu söylemesi gerekmez mi anlamıyorum anlamıyorum insanları
Canim gunaydin defacto ,h&m ve gebe magazalarina ugraGünaydınlar buğün biraz alişveriş yapmam lazım giyecek bişeyim kalmadı kilo da aldım bi kaç bişey alacağım bakalım kızlar sizlerden araba kullanan var mı hamileyken yoksa taksiyle mi gideyim o kadar özledim ki araba kullanmasını unuttum galiba :) kızlar bide bebeğime böyle küçük bişey alayım mı heves işte çok hevesim var sonrada diyorum ki alma bişey mişey olursa üzülürsün diye bilmiyorum tabi Allahın dediği olur yapacak bişey yok kaç aydır kuaföre gitmiyorum kaşların orman oldu be cildimde lekeler çikti cildiyeye de gitcem bide gitmişken acaba kadın doğumcuya gitsem mi merak ediyorum nedersiniz benim normalde kontrolum 30 unda merak içerisindeyim
Tatlım.dışarı çıkmak iyi gelir araba kullanma da bi sakınca yok ben hergun ise gidip geliyorum.bi sorun yok içinden geliyorsa benide birşeyler almak al ama.cinsiyetini bekleyip ona gore de alabilirsin ..:))Günaydınlar buğün biraz alişveriş yapmam lazım giyecek bişeyim kalmadı kilo da aldım bi kaç bişey alacağım bakalım kızlar sizlerden araba kullanan var mı hamileyken yoksa taksiyle mi gideyim o kadar özledim ki araba kullanmasını unuttum galiba :) kızlar bide bebeğime böyle küçük bişey alayım mı heves işte çok hevesim var sonrada diyorum ki alma bişey mişey olursa üzülürsün diye bilmiyorum tabi Allahın dediği olur yapacak bişey yok kaç aydır kuaföre gitmiyorum kaşların orman oldu be cildimde lekeler çikti cildiyeye de gitcem bide gitmişken acaba kadın doğumcuya gitsem mi merak ediyorum nedersiniz benim normalde kontrolum 30 unda merak içerisindeyim
Benimde kanamadan sonra uzun bi süre jelin artıkları hep siyah siyah döküldü canim.Gunaydin kizlar ya bnm iki gundur sabahlari camasirima siyah siyah biseyler dokulmus oluyo neden olabilir iyice canim skldi cok kucuk ama nokta nokta 10 tane filan
Sagol canim haftaya kadr olup olup dirilicem sanirimBenimde kanamadan sonra uzun bi süre jelin artıkları hep siyah siyah döküldü canim.
Seninde ondandir diye tahmin ediyorum.
Kan kuruyunca siyaha dönüşüyo jelde nasibini alip öyle çıkıyo :)
E ElifiMBNM o kadar az oldugu icin kesmemesi normal geldi bana. Çünkü benim pedi doldurduğu halde kesmemisti coraspin i
20 sinde gitcekti ya tatlim.nasilsin nasil gidiyorAa_tangled_ bugün mu gidiyordu cuma değil miydi
Evet canım.bugün 3.30 inşallah bakalım sağlıklı.güzel.haberlerimiz olur.ins_tangled_ kacta gideceksin d.r tatlim
Belim ağrıyor20 sinde gitcekti ya tatlim.nasilsin nasil gidiyor
Belini rahat ettir tatlim otururken arkana iki yastik koy canim ee 3 cansin senBelim ağrıyor
Bu bel agrisini ne yapicam bilmiyorum daha şimdiden cok erken yaa
Sen nasılsın canım
Amin canim amin ins.guzel haberlerle don insEvet canım.bugün 3.30 inşallah bakalım sağlıklı.güzel.haberlerimiz olur.ins
canım benim de bi sofrayı toplasam hemen bel ağrısı oluyor. normalde dinlenirken falan yok hareket edince beş dakikada ağrıor. hatta daha kahvaltıda eşime, alışverişe çıktıımda mağazalarda hamile satış görevlileri görürdüm saatlerce ayakta nasıl dayanıyorlar yazık ddimBelim ağrıyor
Bu bel agrisini ne yapicam bilmiyorum daha şimdiden cok erken yaa
Sen nasılsın canım
ayçacım gecelerinde bir değişiklik var mı? uyuyabilio musun?Amin canim amin ins.guzel haberlerle don ins
Ayni tatlim gorsen yatakla kavga ediyorum:))))sen nasilsin nasil gidiyor canimayçacım gecelerinde bir değişiklik var mı? uyuyabilio musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?