2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Sana neden bıraktı ki sen uzman mısın nerden bilebilirsin ister kes ister iç ne olması gerekiyorsa onu söylemesi gerekmez mi anlamıyorum anlamıyorum insanları
Aynen canım ben de kızdım bu tavra .insanları anlamak zor canım... Konuşmasıyla güven vermesi gerekirken bana bırakıyor işte

Günaydınlar buğün biraz alişveriş yapmam lazım giyecek bişeyim kalmadı kilo da aldım bi kaç bişey alacağım bakalım kızlar sizlerden araba kullanan var mı hamileyken yoksa taksiyle mi gideyim o kadar özledim ki araba kullanmasını unuttum galiba :) kızlar bide bebeğime böyle küçük bişey alayım mı heves işte çok hevesim var sonrada diyorum ki alma bişey mişey olursa üzülürsün diye bilmiyorum tabi Allahın dediği olur yapacak bişey yok kaç aydır kuaföre gitmiyorum kaşların orman oldu be cildimde lekeler çikti cildiyeye de gitcem bide gitmişken acaba kadın doğumcuya gitsem mi merak ediyorum nedersiniz benim normalde kontrolum 30 unda merak içerisindeyim

Canim gunaydin defacto ,h&m ve gebe magazalarina ugra hamile pantalonu alabilirsin mesela:) yuzunde lekeler cikmamasi icin gunes kremi kullanman gerekiyor. Aslinda hamilelikte degil sadece normalde de gunes olmasa bile gunes kremi kullanilmasi lazim . Ben dermatologa gitmisim gecen sene ve solante verdi bana ben bir yildir kullaniyorum cok memnunum kahverengi olanini verdi 50 faktor. Siddetle tavsiye ederim. Ben de araba kullaniyorum canim nolcak bisi olmaz dogurana kadar araba kullanab arkadaslarim var benim merak etme bebis kiyafetleri icin ben de cok hevesleniyorum ama tutuyorum kendimi hic bisi almadim sen bilirsin

Tatlım.dışarı çıkmak iyi gelir araba kullanma da bi sakınca yok ben hergun ise gidip geliyorum.bi sorun yok içinden geliyorsa benide birşeyler almak al ama.cinsiyetini bekleyip ona gore de alabilirsin ..:))

Gunaydin kizlar ya bnm iki gundur sabahlari camasirima siyah siyah biseyler dokulmus oluyo neden olabilir iyice canim skldi cok kucuk ama nokta nokta 10 tane filan

Gunaydin kizlar ya bnm iki gundur sabahlari camasirima siyah siyah biseyler dokulmus oluyo neden olabilir iyice canim skldi cok kucuk ama nokta nokta 10 tane filan
Benimde kanamadan sonra uzun bi süre jelin artıkları hep siyah siyah döküldü canim.
Seninde ondandir diye tahmin ediyorum.
Kan kuruyunca siyaha dönüşüyo jelde nasibini alip öyle çıkıyo :)
E ElifiMBNM o kadar az oldugu icin kesmemesi normal geldi bana. Çünkü benim pedi doldurduğu halde kesmemisti coraspin i

Sagol canim haftaya kadr olup olup dirilicem sanirim

Belim ağrıyor
Bu bel agrisini ne yapicam bilmiyorum daha şimdiden cok erken yaa
Sen nasılsın canım
Belini rahat ettir tatlim otururken arkana iki yastik koy canim ee 3 cansin sen bende iyiyim ama kasiklarda agri var bide yanma var gbi kasikta anlamadim nie ole oldu ya

Belim ağrıyor
Bu bel agrisini ne yapicam bilmiyorum daha şimdiden cok erken yaa
Sen nasılsın canım
canım benim de bi sofrayı toplasam hemen bel ağrısı oluyor. normalde dinlenirken falan yok hareket edince beş dakikada ağrıor. hatta daha kahvaltıda eşime, alışverişe çıktıımda mağazalarda hamile satış görevlileri görürdüm saatlerce ayakta nasıl dayanıyorlar yazık ddim

cipsoni daha önce de ufak tefek anlatmıştın canım çok üzüldüm. aklıma gelenler gibi kötü bişiyler yoktur inşallah. herkein dediği gibi sen kendinin ve bebeğinin sağlığından sorumlusun. eşin ikinizi de düşünmüyor olabilir sen tek başına mutlu olacaksın. bebek doğduktan sonra da aynı huyları sürerse artık ona göre bakarsın hayatına. ailesinin de böyle tepkileri çok saçma... benim eşim çabuk sinirlenip parlar özellikle yorgunsa, en ufak ses yükseltmesinde kayınvaldem kavga eder sen bu kıza nasıl bağırırsın senin de kardeşin var evli kocası ona öyle davransa kıyamet koparırsın der. büyüklerin dediğin gibi birleştirici olması lazım. böyle tepki veriyorlarsa cidden anlatıp da daha fazla haksızlığa uğramış hissetme kendini. bir de görümce değil babası varsa ona anlat derdini kaynana görümce öyle yapar da baba farklı yaklaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…