Hic stres yapma tatlım genelimiz.bu haftalar yaşadık ilk ben bol dinlen bebegin kendine yer açıyor bir hafta dinlen kendini yorma iğneni hergun ol sağlıkla atlatırsın.i nsKızlar benim de kanamam oldu birkaç saat önce: ( cok korktum elim ayağım titredi.hmn hastaneye gittik çok şükür bi sıkıntı çıkmadı ultrasonda.kalp atışını fln duyduk.iğne yaptırdım. 4 gün rapor yazdı dinlen dedi.Duanizda beni de unutmayın
Kizcem sanal da olsak bizler varız en önemlisi de bebegin artik dünyan o iyi bak üzme :))Kızlar o kadar o kadar yorgunum ki ruhum bedenim Allahım var birde Allah bağaşlarsa karnımdaki bebeden başka kimsem yok yalnız umutsuz ümitsizim
Amn amn inşallahHadi hayırlı olsun canım sağlıkla inş senden güzel.haberler bekliyoruz inş.
Sağolun Allah razı olsun hepinizdenKizcem sanal da olsak bizler varız en önemlisi de bebegin artik dünyan o iyi bak üzme :))
Sağol canım. Baya ilerledik olmaz belki bundan sonra diyodumHic stres yapma tatlım genelimiz.bu haftalar yaşadık ilk ben bol dinlen bebegin kendine yer açıyor bir hafta dinlen kendini yorma iğneni hergun ol sağlıkla atlatırsın.i ns
Aynen öyle sanal da olsak damdan düşenin halini damdan düşen anlarmıs.bazen işten dolayı çok gidemiyorum buraya ama iyi ki karşılaştım sizlerle. İyi ki varsın canlar...Kizcem sanal da olsak bizler varız en önemlisi de bebegin artik dünyan o iyi bak üzme :))
Tatlım benim doktor hemen kestı kanamayı artırmasın diye..senin ki ne düşünüyor bilmiyorum..Sağol canım. Baya ilerledik olmaz belki bundan sonra diyodumcok korktum ama sükür Allaha bisey yokmuş. Şimdi yok zaten.hafif ağrı var kasiklarim da o kdr.iğne sadece bugünlük vurundum.proluton depot.coraspini keser belki kanama olunca diyodum.devam edebilirsin kesebilirsin de dedi.Dr um çok güven verici sağolsun sinir oluyom bu tavirlara ya.napicami bilmiyom şimdi icsem mi kessem mi coraspini sizde kanama olduğunda devam ettiniz mi kan sulandiriciya cnm?
canim benim doktor kesmemisti coraspin i .Sağol canım. Baya ilerledik olmaz belki bundan sonra diyodumcok korktum ama sükür Allaha bisey yokmuş. Şimdi yok zaten.hafif ağrı var kasiklarim da o kdr.iğne sadece bugünlük vurundum.proluton depot.coraspini keser belki kanama olunca diyodum.devam edebilirsin kesebilirsin de dedi.Dr um çok güven verici sağolsun sinir oluyom bu tavirlara ya.napicami bilmiyom şimdi icsem mi kessem mi coraspini sizde kanama olduğunda devam ettiniz mi kan sulandiriciya cnm?
Sana neden bıraktı ki sen uzman mısın nerden bilebilirsin ister kes ister iç ne olması gerekiyorsa onu söylemesi gerekmez mi anlamıyorum anlamıyorum insanlarıSağol canım. Baya ilerledik olmaz belki bundan sonra diyodumcok korktum ama sükür Allaha bisey yokmuş. Şimdi yok zaten.hafif ağrı var kasiklarim da o kdr.iğne sadece bugünlük vurundum.proluton depot.coraspini keser belki kanama olunca diyodum.devam edebilirsin kesebilirsin de dedi.Dr um çok güven verici sağolsun sinir oluyom bu tavirlara ya.napicami bilmiyom şimdi icsem mi kessem mi coraspini sizde kanama olduğunda devam ettiniz mi kan sulandiriciya cnm?
Ya ben arabulurlar akıl verirler diye düşündüm ki doğru olanda budur ama objektif bakamıyor ben bişey desem ne varki onda diyor biliyorki yaptıkları yanlış eşşek gibi biliyor ama söylemiyor nediyim ezan vakti Allaha havale ediyorum aileme anlatmak istemiyorumcipsoni ah canım benım yaa nese kaynagiydin forumun işte kimsenin derdini kimse bilmez. Allah yardimcin olsun arkadasim hayırlı kapilar acsin feraha çıkarsin. Bende esinin tarafina anlatmaman fikrindeyim illaki oğullarini tutacaklar bide soylediklerinden dolayi seni suclayacak bisey bulup cikarirlar. Hicbisey anlatma. Belliki tatsiz seyler olmus ailenlede konusamiyorsun rabbine sigin dua et hayırlısı neyse o olsun evladin sagsalim dogsun inşaallah canım
İçimi döküyorum yazıyorum daha da yazamadıklarım var hemde çok elimden bişey gelmiyor gelmiyorcipsoni icini dokmek istediğinde biz burdayız.
Bisey denmiyor esin cok haksiz tabikide ..seni böyle uzmemeli bu kadar hassas bir dönemde.İçimi döküyorum yazıyorum daha da yazamadıklarım var hemde çok elimden bişey gelmiyor gelmiyor
Canim okudum yazdiklarini . Kesinlikle onun ailesine gidip de anlatma . Ne olursa olsun sen elin kizisin . Sen ayni hatalari yapsan annene gidip anlatsa annen sana laf kondurmaz mesela ama belki de sana baska konusup ogullarina gidip biraz laf edio da olabilirler. Yine de kendi ailen yakinin gibi olmazlar canim. Arkadaslarimla paylas bizimle paylas ama onun ailesiyle paylama bence de . Bol bol dua et canim gercekten sikintili budonemde esinle aranin bozuk olmasi ama dua et sabret canim bebisini saglikla al kucagina gerisini dusunme bebeginle konusİçimi döküyorum yazıyorum daha da yazamadıklarım var hemde çok elimden bişey gelmiyor gelmiyor
Çok değil canım.pecetede küçük bi damla gordum.afedersin tuvaletimi yapınca bikac damla daha aktı. İsyerindeydim hastaneye geldiğinde temizdi peçete.Simdi de yok çok şükür.canim benim doktor kesmemisti coraspin i .
Senin kanaman cok mu oldu ne kadar sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?