2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar benim de kanamam oldu birkaç saat önce: ( cok korktum elim ayağım titredi.hmn hastaneye gittik çok şükür bi sıkıntı çıkmadı ultrasonda.kalp atışını fln duyduk.iğne yaptırdım. 4 gün rapor yazdı dinlen dedi.Duanizda beni de unutmayın

Gecmis olsn cnm dinlen bol bol skma canini bak kalp atisini diymussun

Geçmiş olsun canım

Kızlar o kadar o kadar yorgunum ki ruhum bedenim Allahım var birde Allah bağaşlarsa karnımdaki bebeden başka kimsem yok yalnız umutsuz ümitsizim

Tatlm boşver sorn ne blmym.ama ozl sebep anlatmayablrsn haklsnda ama şunu soylim bende dünden beri aynen senn gibym bugün transferm oldu dun gecedn beri atsyorm yani üzme kendini bunlarn hepsi aynı inanki öyle boşver ben artk kendme söz verdm duymuyrm ne derse desn kulağımi kapycam sende öyle yap

Yapamıyorum canım yapamıyorum aileme anlatamıyorum onun ailesini anlatıyorum olaya el atsınlar diye zaten beni sevmiyorlar hoş karşılıklı sevmemek bende onlardan hoşlanmıyorum gelgörki olaya objektif bakmıyorlar onları da Allaha havale ediyorum ben bu bebeği 8 yıl bekledim ama gelgör ki ağlamaktan helak oldum bebeğim de etkileniyor biliyorum o yüzden diyorum ki Allahın gazabı üzerinde olsun...amin

Canm aglma bebegni düşün sonra piSMan olrsun kolaymi sahip oldn ona sen boşver ailen yaknsa yanlarna gt kafa dağt kaynana anlatma onlar hep oğullarıni tutar benm.kaynvaldm de anltyrm haklsn kzm senn esn anlayssz dyr ama arkamdan başka şeyler diyrmus ne varsa ailendw var anlatma onlara bişey sen mutsuz olrsan onlarda olr bebegm.için duymycam seni de lütfen bak ona bisey olrsa üzülen sen olrsn yapma bunu bebeğne

Kızlar o kadar o kadar yorgunum ki ruhum bedenim Allahım var birde Allah bağaşlarsa karnımdaki bebeden başka kimsem yok yalnız umutsuz ümitsizim
Canim benim ya uzme kendini bak rabbim sana bebis gonderiyor belki esin de o dogduktan sonra degisir kim bilir.. Herkesin sinavi baska senin ki de es demekki

Canim sunu unutma sni sevmeyen biri snn mutsuzlugunda mutlu olur bence paylasma derim ben ailesiyle

Canım ya bu yalan dünyada sagliktan başka herşey önemsiz inan.herşey yoluna giriyor da sağlık elden gitti mi ne kdr cirpinsak boş.bazen stresle hastalığı biz çağırıyoruz sanki.bence de sıkıntını anlatma herkese ya da o tarafa.bu durumda en iyi kız kardeş ya da arkadaşa içini dökmek.guvendigin birine anlat rahatla cnm benim.bi de dua et bol bol.ben de dün akşam ağladım baya.bugün üzüldüm bak

Her defasın da onlara anlatmayayım diyorum ama kime anlatayım kime derdimi söyliyim bilmiyorum aileme anlatamıyorum görümcemin kızı var kardeşine laf kondurmuyor ya diyorum ne fazlası ne eksiği aynı damat onlarıda bulsun diyorum sonra tövbe ediyorum o kızın hiç bi suçu yok Allaha havale ediyorum napayım elimden bişey gelmiyor ki gelmiyor kızlar

Tatlım hepsini Allaha havale et şuan senin sağlığın ve bebeğinin sağlığı önemli ileride dert yoldasın hayatinin anlamı olacak diğerlerini boş ver annemin bir sözü var koca çocuk için gerekli sen de bebegin senle çok.şükür sağlıkla kucağına da al.ins salla gitsin hepsini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…