tatlım o korktuğun parça rahimde biriken jel kalıntıları korkma stres yapma herşey normal yolunda tadını çıkar yorulma..:))Canim bugun wc de buyuk bi parca dusurdm parmak bogumj kadar ne blmiyorum cNim skkn braz
Canim ben tutunma aşamasında yemiştim ananası lifli yapısı kabizligi da önlüyor çok iyi gelmişti bana ama nar ve maydanoz düsuge sebep oluomus kadın dogum uzmanı söylemişti sakın yeme içme diye senin de aklında bulunsun gerci ben bag bag maydanoz yedim yeşillik yiyeyim kilo almayım diye çok üzülmüştüm sonra bunu duyunca Dr dankızlar kızlar yarın kontrolum var estrofem bıttıyor bugun doktorum dedıgı gıbı saatı saatıne ıctım hatta dk bıle gecırmedım :)
ınsallah rahmım kalınlaşmıstır. oyle bır telas sardı benı ananas rahım kanlınlaşmasına mı faydalı transferden sonra tutunmaya mı faydalı anlamadım ananas yıyorum ama neye faydası var bılmıyorum. bırde 15gunde 4 tane nar yedım suyu ıcımı yaktı yemesı daha guzel :) bakalım yarın ne olcak
Kullaniyorm cnm jel disinda 3 kere gunde progestn kapsul de aliyorum agizdanJel kullaniyomusun tatlim ??
Insallah canim siyaj siyah dokuldu ama insallah bisey olmaztatlım o korktuğun parça rahimde biriken jel kalıntıları korkma stres yapma herşey normal yolunda tadını çıkar yorulma..:))
Olsun saglikli olsunda tatlim bidahaki randevun kacinda tatlim bide tam kac haftalik dedisöylemedi tatlım ya üç hafta sonra kesin direk görünür dedi..(
Tatlim jel icerde kaliyo ve o buyuk sekilde dusuyor canim bende de oluyor stres yapma normal canimKullaniyorm cnm jel disinda 3 kere gunde progestn kapsul de aliyorum agizdan
Canim yeni gordum mesajini fazla giremiyorum rahatsizliklqr devam ediyor sen nasilsin iyimisin canimMerhaba canım nasıl gidiyor keyifler yerindedir inşallah :)
Canim siyah siyahti bence birini kaybettim bebekleriminTatlim jel icerde kaliyo ve o buyuk sekilde dusuyor canim bende de oluyor stres yapma normal canim
canım niye böyle strese giriyosun herkesin oldu siyah döküntüsü jelden. kanamanın devam etmediğini gösteriyor bu stres yapıp işleri kötüleştirme canım lütfen.Canim siyah siyahti bence birini kaybettim bebekleriminumarim ikisi birden gitmemistir en azindan haftaya kadr ogrenemicem
Tatlim kanamanin kalintilari kurur ve ilacla duser.sabah d.r ara sor muayneye gelmek istiyorum de madem icin rahat degil ara d.r sabah git canimCanim siyah siyahti bence birini kaybettim bebekleriminumarim ikisi birden gitmemistir en azindan haftaya kadr ogrenemicem
Doktora da iyice gicik oldum ozele gidiyorum bir de kanamadsn sonra ultrason baktrmak istiyorum deyince ble suratini asti insanlar cok garip ki hic bir muayenede ne uzattim ne bisey hizli hizli girdim cktm hepTatlim kanamanin kalintilari kurur ve ilacla duser.sabah d.r ara sor muayneye gelmek istiyorum de madem icin rahat degil ara d.r sabah git canim
Tamam canim evde raporluyum iyice sardim bu konuya sanirimcanım niye böyle strese giriyosun herkesin oldu siyah döküntüsü jelden. kanamanın devam etmediğini gösteriyor bu stres yapıp işleri kötüleştirme canım lütfen.
Tangled cigim nasilsin kontrolunmu varsi nasil gecti bebisin iyidir insallah bu arada kac aylik oldunuz.söylemedi tatlım ya üç hafta sonra kesin direk görünür dedi..(
canım ben de aynı tavsiyeyi verecektim ama muhtemelen daha kalp atışı görülmediği için bi hafta sonraya çağırmıştır. yarın baksa yine sadece keseleri görecek kalp atışı olmadan bişi diyemeyecek doktorDoktora da iyice gicik oldum ozele gidiyorum bir de kanamadsn sonra ultrason baktrmak istiyorum deyince ble suratini asti insanlar cok garip ki hic bir muayenede ne uzattim ne bisey hizli hizli girdim cktm hep
çok iyi anlıorum bazen ortada bişi yokken bile kafama bişiyi takıpoturup ağlıorum ya bebeğime bişi olursa diye ama en son söz verdim kendi kendime randevulara gerilmeden gitcem diye. allah yardımcımız olsun çok normal kafayı takman ama yanlış stres daha olumsu etkiler.Tamam canim evde raporluyum iyice sardim bu konuya sanirim
Haklsn cnm transfer oncesi sonrasi hc stres yapmadim ama pazardan beri perisanimçok iyi anlıorum bazen ortada bişi yokken bile kafama bişiyi takıpoturup ağlıorum ya bebeğime bişi olursa diye ama en son söz verdim kendi kendime randevulara gerilmeden gitcem diye. allah yardımcımız olsun çok normal kafayı takman ama yanlış stres daha olumsu etkiler.
Saol cnm iyi geçti şükür.Tangled cigim nasilsin kontrolunmu varsi nasil gecti bebisin iyidir insallah bu arada kac aylik oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?