2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim ben tutunma aşamasında yemiştim ananası lifli yapısı kabizligi da önlüyor çok iyi gelmişti bana ama nar ve maydanoz düsuge sebep oluomus kadın dogum uzmanı söylemişti sakın yeme içme diye senin de aklında bulunsun gerci ben bag bag maydanoz yedim yeşillik yiyeyim kilo almayım diye çok üzülmüştüm sonra bunu duyunca Dr dan

Canim siyah siyahti bence birini kaybettim bebeklerimin umarim ikisi birden gitmemistir en azindan haftaya kadr ogrenemicem
canım niye böyle strese giriyosun herkesin oldu siyah döküntüsü jelden. kanamanın devam etmediğini gösteriyor bu stres yapıp işleri kötüleştirme canım lütfen.

Canim siyah siyahti bence birini kaybettim bebeklerimin umarim ikisi birden gitmemistir en azindan haftaya kadr ogrenemicem
Tatlim kanamanin kalintilari kurur ve ilacla duser.sabah d.r ara sor muayneye gelmek istiyorum de madem icin rahat degil ara d.r sabah git canim

Tatlim kanamanin kalintilari kurur ve ilacla duser.sabah d.r ara sor muayneye gelmek istiyorum de madem icin rahat degil ara d.r sabah git canim
Doktora da iyice gicik oldum ozele gidiyorum bir de kanamadsn sonra ultrason baktrmak istiyorum deyince ble suratini asti insanlar cok garip ki hic bir muayenede ne uzattim ne bisey hizli hizli girdim cktm hep

Doktora da iyice gicik oldum ozele gidiyorum bir de kanamadsn sonra ultrason baktrmak istiyorum deyince ble suratini asti insanlar cok garip ki hic bir muayenede ne uzattim ne bisey hizli hizli girdim cktm hep
canım ben de aynı tavsiyeyi verecektim ama muhtemelen daha kalp atışı görülmediği için bi hafta sonraya çağırmıştır. yarın baksa yine sadece keseleri görecek kalp atışı olmadan bişi diyemeyecek doktor

Tamam canim evde raporluyum iyice sardim bu konuya sanirim
çok iyi anlıorum bazen ortada bişi yokken bile kafama bişiyi takıpoturup ağlıorum ya bebeğime bişi olursa diye ama en son söz verdim kendi kendime randevulara gerilmeden gitcem diye. allah yardımcımız olsun çok normal kafayı takman ama yanlış stres daha olumsu etkiler.

Haklsn cnm transfer oncesi sonrasi hc stres yapmadim ama pazardan beri perisanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…